weaktight | Hand | Q6o - $1/$2 No Limit Holdem
Itt még érdemes riveren rr-elni?
weaktight | Hand | 77 - $1/$2 No Limit Holdem
Minden flop c-betemre dobálgatott, próbált feszesen játszani.
Eddig bírta, utána még egy bi-t áttolt.
weaktight | Hand | 77 - $1/$2 No Limit Holdem
Minden flop c-betemre dobálgatott, próbált feszesen játszani.
Eddig bírta, utána még egy bi-t áttolt.
(egy új) kezdet
Sziasztok,
Okt 12-vel rászántam magam, hogy kicsit komolyabban veszem a HUSNG-t és megpróbálkozok jó eredményeket elérni ebben a műfajban.
Különböző tracking oldalakon lehet látni, hogy elég sok műfajt kipróbáltam, de ezek közül a HU és HUSNG-t érzem most szívemnek legkedvesebbnek.
Mivel hobbipokeres szinten vagyok (8 óra munka + 2 óra utazás + családi élet), így nem kell napi 30-50 lejátszott meccsre számítani, ezért azt határoztam el, hogy 100 játékonként vonok egy mérleget és megírom ide, hogy mire jutottam.
Szerencsére a kickstart megvolt: 4.5 BI pluszban vagyok (EV szerint majdnem 7) 18 játék után (PS 3.5$ turbo). Ettől még nem én vagyok a következő Phil Ivey, de jól esik :)
Majd még jelentkezem, addig is hajrá...
Sziasztok,
Okt 12-vel rászántam magam, hogy kicsit komolyabban veszem a HUSNG-t és megpróbálkozok jó eredményeket elérni ebben a műfajban.
Különböző tracking oldalakon lehet látni, hogy elég sok műfajt kipróbáltam, de ezek közül a HU és HUSNG-t érzem most szívemnek legkedvesebbnek.
Mivel hobbipokeres szinten vagyok (8 óra munka + 2 óra utazás + családi élet), így nem kell napi 30-50 lejátszott meccsre számítani, ezért azt határoztam el, hogy 100 játékonként vonok egy mérleget és megírom ide, hogy mire jutottam.
Szerencsére a kickstart megvolt: 4.5 BI pluszban vagyok (EV szerint majdnem 7) 18 játék után. Ettől még nem én vagyok a következő Phil Ivey, de jól esik :)
Majd még jelentkezem, addig is hajrá...
Mennyire illik opensitelni 3/3 asztalon?Beültem és letámadtak a regek, hogy miért lopom el az asztalokat.
Mennyire illik opensitelni 3/3 asztalon?Beültem és letámadtak a regek, hogy miért lopom el az asztalokat.
Akkor 1 asztal max?