Hát most kezdtem bele megint a "fejek fel ül és megy" projektbe.:) 20-on kezdtem a hónap elején, most 30-on(turbo).Meg mellette a szokásos HUCG.
melyik hálózaton van ez a 3 open sit ?
Ipoker
Ipoker
Sziasztok,
mrj videóinak hatására kezdtem el HUSNG-al foglalkozni már egy jó ideje. előtte mtt-ztem, cg-ztem és sng-ztem inkább kevesebb sikerrel. de HUSNG-ban jobban érzem magam, jobban fekszik és jobban is megy noha az egyik legnehezebb pókerfajta. sajnos nagyon hobby játékos vagyok. sokkal kevesebbet játszom mint azt szeretnék. van olyan hét hogy nem is tudok játszani mivel min. 12 órát dolgozok minden hétköznap. hétvégén meg pihenés meg barátnő meg egy kis sport. rengeteg hiányosságom van ( köztük alapfogalmak alkalmazása pl. implied odds, stb.) de fejlődni szeretnék már amennyire az idő engedi. full tilten 1 dolláros limiten 10$os BE voltam. most pokerstarson játszom 1,5$os HUSNG-ot mivel "nagyon okosan" 27$-t utaltam fel. de egyenlőre nyeregetek. a hosszútávú célom egy jó BR és tudás HUCG-hez.
GL és respekt mindenkinek aki a fórum színvonalát emeli
small stakes (3.5$ turbo) HUSNG esetén mi a legjobb fegyver a limpelők ellen, akik 80%-ban adják az én gombról történő majdnem állandó preflop minraise-emet, sőt a flop cbet-re (folytatván a preflop agressziót) is nagy %-ban callalnak? (ugye nem tételezhetjük fel, hogy minden alkalommal monster-t floppolunk és a maradék kettő barell-t air-el nem feltétlen sütném el)
szerk:
Vagy javítsatok ki pls, ha az alapfeltételezés nem jó és nem kell az SB limpeket nagy%-ban megtámadni értelmes lapokkal - megállapítandó, hogy mégis milyen range-re tegyük az ellenfelet.
@Jaky90: Üdv itt és sok sikert!
@Taz: Pár hónapja pont ebben a témában csináltam egy fordítást, ezt talán segít megvilágítani pár dolgot:
Pker blogok / Jonas 77 / Hogyan jtszunk limperek s minbetelk ellen HUSNG-ben (by ChicagoRy) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz
small stakes (3.5$ turbo) HUSNG esetén mi a legjobb fegyver a limpelők ellen, akik 80%-ban adják az én gombról történő majdnem állandó preflop minraise-emet, sőt a flop cbet-re (folytatván a preflop agressziót) is nagy %-ban callalnak? (ugye nem tételezhetjük fel, hogy minden alkalommal monster-t floppolunk és a maradék kettő barell-t air-el nem feltétlen sütném el)
szerk:
Vagy javítsatok ki pls, ha az alapfeltételezés nem jó és nem kell az SB limpeket nagy%-ban megtámadni értelmes lapokkal - megállapítandó, hogy mégis milyen range-re tegyük az ellenfelet.
Sziasztok!
Elelnfelem 6$-on vesztő játékos
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $20(BB) Replayer
Hero ($1,500)
($1,500)
Dealt to Hero 5:heart: 5:club:
calls $10, Hero checks
FLOP ($40) K:club: 8:club: A:club:
Hero checks, checks
TURN ($40) K:club: 8:club: A:club: J:spade:
Hero bets $30, calls $30
RIVER ($100) K:club: 8:club: A:club: J:spade: 7:club:
Hero checks, bets $200, Hero calls $200
A kérdésem az volna, hogy turnön mehet-e a bet avagy sem? Igazából erősebb pocketeket, 8ast szeretnék dobatni. A rivert nem beteltem, mert egy raisere dobnom kellene szerintem. A river overbet adható?
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $60(BB) Replayer
($1,800)
Hero ($1,200)
Dealt to Hero K:diamond: A:spade:
Hero raises to $120, calls $60
FLOP ($240) T:heart: J:club: 9:heart:
checks, Hero checks
TURN ($240) T:heart: J:club: 9:heart: T:spade:
checks, Hero checks
RIVER ($240) T:heart: J:club: 9:heart: T:spade: Q:diamond:
bets $120, Hero raises to $360, raises to $840, Hero raises to $1,080 (AI), calls $240
Mi lenne a helyes move a riveren? Just call? Raise/fold? Broke?