medgypeti
Válasz minoson kommentjére
2011. okt. 14. 16:00

Hát most kezdtem bele megint a "fejek fel ül és megy" projektbe.:) 20-on kezdtem a hónap elején, most 30-on(turbo).Meg mellette a szokásos HUCG.

Dj69k
Válasz medgypeti kommentjére
2011. okt. 14. 16:08

melyik hálózaton van ez a 3 open sit ?

medgypeti
Válasz Dj69k kommentjére
2011. okt. 14. 16:23

Ipoker

Wasp
Válasz medgypeti kommentjére
2011. okt. 14. 17:46

Ipoker

az a baj ezzel (emiatt vagyok rá háklis, és gyanúm szerint a többi reg is), hogy értjük, ez neked miért jó (mert így több az esélyed halat kapni, mint a többi regnek), és nekünk is nyilvánvaló, hogy hogyan védekezhetnénk ellene (mi meg nyitnánk 5-8 vagy akár 37 asztalt). Csakhogy a halak száma ezáltal nem nő, csak nyilvánvaló lesz a halnak is, hogy a regek lógatnak be itt épp több pecabotot.

Jó taktika egyébként az így lobbyt foglaló regekkel szemben, ha van pár headsupos haverod, és egyszerre ráültök ketten hárman az általa megnyitott összes asztalon (ezt megcsináltuk egy regulárral 8 asztalon hárman egy hónapja), nem fogja megköszönni, és általában még jó nagy plusz ev is nektek.

Javaslom, ha többasztalozni akarsz halak ellen, akkor a meccs kezdetén ülj vissza a lobbyba egyből, azért nem szoktak szólni. (bár én van hogy ezekre is ráülök, főleg, ha sorozatban elviszik a halaimat, és emiatt ideges leszek, de ez elsősorban inkább amiatt van, mert ahol játszok, nagyon kevés a jó hal)

Jaky90
Válasz Wasp kommentjére
2011. okt. 14. 19:04

Sziasztok,

mrj videóinak hatására kezdtem el HUSNG-al foglalkozni már egy jó ideje. előtte mtt-ztem, cg-ztem és sng-ztem inkább kevesebb sikerrel. de HUSNG-ban jobban érzem magam, jobban fekszik és jobban is megy noha az egyik legnehezebb pókerfajta. sajnos nagyon hobby játékos vagyok. sokkal kevesebbet játszom mint azt szeretnék. van olyan hét hogy nem is tudok játszani mivel min. 12 órát dolgozok minden hétköznap. hétvégén meg pihenés meg barátnő meg egy kis sport. rengeteg hiányosságom van ( köztük alapfogalmak alkalmazása pl. implied odds, stb.) de fejlődni szeretnék már amennyire az idő engedi. full tilten 1 dolláros limiten 10$os BE voltam. most pokerstarson játszom 1,5$os HUSNG-ot mivel "nagyon okosan" 27$-t utaltam fel. de egyenlőre nyeregetek. a hosszútávú célom egy jó BR és tudás HUCG-hez.

GL és respekt mindenkinek aki a fórum színvonalát emeli

Taz
Válasz Jaky90 kommentjére
2011. okt. 15. 11:39

small stakes (3.5$ turbo) HUSNG esetén mi a legjobb fegyver a limpelők ellen, akik 80%-ban adják az én gombról történő majdnem állandó preflop minraise-emet, sőt a flop cbet-re (folytatván a preflop agressziót) is nagy %-ban callalnak? (ugye nem tételezhetjük fel, hogy minden alkalommal monster-t floppolunk és a maradék kettő barell-t air-el nem feltétlen sütném el)

szerk:
Vagy javítsatok ki pls, ha az alapfeltételezés nem jó és nem kell az SB limpeket nagy%-ban megtámadni értelmes lapokkal - megállapítandó, hogy mégis milyen range-re tegyük az ellenfelet.

Jonas 77
Válasz Taz kommentjére
2011. okt. 15. 15:05

@Jaky90: Üdv itt és sok sikert!
@Taz: Pár hónapja pont ebben a témában csináltam egy fordítást, ezt talán segít megvilágítani pár dolgot:

Pker blogok / Jonas 77 / Hogyan jtszunk limperek s minbetelk ellen HUSNG-ben (by ChicagoRy) | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

Wasp
Válasz Taz kommentjére
2011. okt. 16. 9:22

small stakes (3.5$ turbo) HUSNG esetén mi a legjobb fegyver a limpelők ellen, akik 80%-ban adják az én gombról történő majdnem állandó preflop minraise-emet, sőt a flop cbet-re (folytatván a preflop agressziót) is nagy %-ban callalnak? (ugye nem tételezhetjük fel, hogy minden alkalommal monster-t floppolunk és a maradék kettő barell-t air-el nem feltétlen sütném el)

szerk:
Vagy javítsatok ki pls, ha az alapfeltételezés nem jó és nem kell az SB limpeket nagy%-ban megtámadni értelmes lapokkal - megállapítandó, hogy mégis milyen range-re tegyük az ellenfelet.

a kérdésed nem szint függő.

vegyük szét: BB játék, ha limpel, többnyire hagyd, és az elején prémiumközeli lapokkal emelj rá, amik jól floppolnak (párok, JT+, bár a JT nálam igen az alja). Ha megadja, akkor kb 100% cbet a flopon, hogy kiderüljön, mit játszik. három tipikus eset van:
- kb 80%ban dobál limp után preflop: szemét handekkel ráemelni, a prémium lapokat viszont kár elégetni ellene
- pre megad, flopon arányosan dobál: lehet ellene emelni szeméttel is, de én inkább hagyom a fenébe limpelni, csak a varianciát növeli a limp megtámadása
- pre és a flopon is kapaszkodik a lapjába: maradj a jó lapokkal emelésnél, és a flopon folytasd ha kedvező, és top vagy második párral két vagy három utcás betre készülj fel.

SB játék ha az ellenfél megadogatós: a világ legegyszerűbb dolga, csak ne blöffölj hülye lapokkal

Goofy15
Válasz Wasp kommentjére
2011. okt. 16. 22:59

Sziasztok!

Elelnfelem 6$-on vesztő játékos

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $20(BB) Replayer
Hero ($1,500)
($1,500)

Dealt to Hero 5:heart: 5:club:

calls $10, Hero checks

FLOP ($40) K:club: 8:club: A:club:

Hero checks, checks

TURN ($40) K:club: 8:club: A:club: J:spade:

Hero bets $30, calls $30

RIVER ($100) K:club: 8:club: A:club: J:spade: 7:club:

Hero checks, bets $200, Hero calls $200

A kérdésem az volna, hogy turnön mehet-e a bet avagy sem? Igazából erősebb pocketeket, 8ast szeretnék dobatni. A rivert nem beteltem, mert egy raisere dobnom kellene szerintem. A river overbet adható?

Goofy15
Válasz Goofy15 kommentjére
2011. okt. 16. 23:03

Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $60(BB) Replayer
($1,800)
Hero ($1,200)

Dealt to Hero K:diamond: A:spade:

Hero raises to $120, calls $60

FLOP ($240) T:heart: J:club: 9:heart:

checks, Hero checks

TURN ($240) T:heart: J:club: 9:heart: T:spade:

checks, Hero checks

RIVER ($240) T:heart: J:club: 9:heart: T:spade: Q:diamond:

bets $120, Hero raises to $360, raises to $840, Hero raises to $1,080 (AI), calls $240

Mi lenne a helyes move a riveren? Just call? Raise/fold? Broke?

Élő ügyfélszolgálat