Levert a 89s?
Egyébként igen elég CS mindenki. Még én is szokom az itteni normákat.
Az a vicc, hogy le! :( Kócs bá is mondta, hogy lassan meg kell tanulni flippeket nyerni. Én személy szerint a 70-30 kezdenék, mert azzal is nagy bajom van! :) De majd alakul! Upswinget!
FD + 2 over? :) x8J 8 board?
Ha jól emlékszem az volt, hogy a limpjeim támadta. AK-val limp, majd ráemelt én meg rákúrtam. Snap call és nutsot flopolt egy 8assal amit nem tudtam lejavulni! :)
Azért mert tegnap én is 3betet calloltam ezzel a lappal egy jobb játékos ellen és azt hittem Veled játszottam :)
A 7018-as és a 7020-as posztban lévő leosztásaim megnéznétek és leírnátok az észrevételeitek? Bocs a formátumért. Kicsit román lett. előre is köszi. :)
Valaki tanítson már meg flippet nyerni.
Mert most már , hogy 2k db után is még mindig 60bivel vagyok ev alatt, kezdem úgy érezni, hogy kibebaszott nagy zavar van az erőben itt ongamen.
Büdös picsába már komolyan.
Ellen 16$ 4% 16k j alatt
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $100(BB) Replayer
($1,070)
Hero ($1,930)
Dealt to Hero 8:diamond: K:club:
Hero raises to $200, calls $100
FLOP ($400) 5:diamond: A:heart: 9:club:
checks, Hero checks
TURN ($400) 5:diamond: A:heart: 9:club: 8:heart:
bets $200, Hero calls $200
RIVER ($800) 5:diamond: A:heart: 9:club: 8:heart: 2:club:
bets $670 (AI), Hero calls $670
A-t nem adtam a kezébe, mert az bepusholja. 9-el sztem betelni fog. Ezen a gondolatmeneten nekem a turn call standardnak tűnik. A tervem az volt, hogy Q,J,T,7,6 feljötelen dobok, a többi insta call. Vélemény?
Grabbed by Holdem Manager
NL Holdem $20(BB) Replayer
Hero ($1,420)
($1,580)
Dealt to Hero J:diamond: A:heart:
raises to $60, Hero calls $40
FLOP ($120) 4:heart: 4:diamond: 2:spade:
Hero checks, bets $60, Hero raises to $200, raises to $1,520 (AI), Hero calls $1,160 (AI)
TURN ($2,840) 4:heart: 4:diamond: 2:spade: 4:club:
RIVER ($2,840) 4:heart: 4:diamond: 2:spade: 4:club: 5:spade:
Az ellen sztem egy rossz játékos. Nagyon beteg a call? Úgy gondoltam, hogy egóból simán rámtolhat gyengébb ászokat KJ, KQ szerű lapokat.
Köszi a segítséget! :)
A gondolatmenet szerintem nem rossz, de ilyenkor a játék dinamikáját mindenképp számításba venném, illetve az ellenfél statjait.
Agresszív játékosnak becallolnam.
Egyébként miért nem cbetelünk A magas boardon? Simán reppelhetnénk A-t. Floppon betelnék 250-t, és turn bepusholnám a maradékot. Így turn 900-as potban játszunk, és az ellenfél még dobhat 9x lapokat, mivel marad 6,2 BB-e.