Nagyjából 1,5 éve játszom SH pókert. Melyik oldalt, illetve melyik tétet javasoljátok a HU SNG-k elkezdéséhez? Jelenleg PS-en rendelkezem aktív bankroll-lal, ott már játszottam néhány 1,5$-osat ízelítőképpen.
Srácok! Mennyi WP-t lehet termelni Ipokeren? 20$ felett mennyire indulnak játékok? Mennyit lehet letolni havonta?
azt hogy érted h alacsony téten is elérhető normális rakeback? mert én most ott játszok és nagyon gyengének találom a bonusokat, viszont a mezőny egyensúlyozza. Vagy csak nem vettem észre. A rake pl CG-nél nagyon nagy...
azt hogy érted h alacsony téten is elérhető normális rakeback? mert én most ott játszok és nagyon gyengének találom a bonusokat, viszont a mezőny egyensúlyozza. Vagy csak nem vettem észre. A rake pl CG-nél nagyon nagy...
kicsit off, de talán ez a legmegfelelőbb topik: nem tudja vki cincinatus tel. számát? Fontos lenne, ha vki tudja dobjon PM-t plz :)
kicsit off, de talán ez a legmegfelelőbb topik: nem tudja vki cincinatus tel. számát? Fontos lenne, ha vki tudja dobjon PM-t plz :)
Megy a PM
Ipoker is jó, én általában azt szoktam ajánlani. Alacsony téten is elérhető normális rakeback, a fee is normál 5% pl Ongame-el ellentétben. Ellenfelek szempontjából $20 alatt valószínűleg nincs különbség.
Az Ipoker hálózaton belül melyik termet ajánlanád elsősorban?
Na bakker. Akarom indítani a sessiont, erre hibaüzenet: Az ön számlája nem alkalmas valódi pénzes játékra. E-mail váltás a supporttal, a válasz: az Ongame zárolta a számlám, chipdumping miatt és magyarázatot várnak.
o_O
Gondolom kitaláljátok, sima chop volt, amiből rengeteget csináltam én is és nagyjából minden nap ezer ilyen történik. Ezt meg is írtam nekik, remélhetőleg hamar megoldódik az ügy, elég kellemetlen...