Mabohai
Válasz RegGeri kommentjére
2011. okt. 21. 20:29

Nagyjából 1,5 éve játszom SH pókert. Melyik oldalt, illetve melyik tétet javasoljátok a HU SNG-k elkezdéséhez? Jelenleg PS-en rendelkezem aktív bankroll-lal, ott már játszottam néhány 1,5$-osat ízelítőképpen.

Ipoker is jó, én általában azt szoktam ajánlani. Alacsony téten is elérhető normális rakeback, a fee is normál 5% pl Ongame-el ellentétben. Ellenfelek szempontjából $20 alatt valószínűleg nincs különbség.

Goofy15
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2011. okt. 21. 21:30

Srácok! Mennyi WP-t lehet termelni Ipokeren? 20$ felett mennyire indulnak játékok? Mennyit lehet letolni havonta?

kacorkiraly
Válasz Goofy15 kommentjére
2011. okt. 21. 22:36

azt hogy érted h alacsony téten is elérhető normális rakeback? mert én most ott játszok és nagyon gyengének találom a bonusokat, viszont a mezőny egyensúlyozza. Vagy csak nem vettem észre. A rake pl CG-nél nagyon nagy...

Mabohai
Válasz kacorkiraly kommentjére
2011. okt. 21. 22:58

azt hogy érted h alacsony téten is elérhető normális rakeback? mert én most ott játszok és nagyon gyengének találom a bonusokat, viszont a mezőny egyensúlyozza. Vagy csak nem vettem észre. A rake pl CG-nél nagyon nagy...

Hja, hallottam, de cg-ről nem nagyon tudok nyilatkozni :)

Bonusok magában tényleg gyengébbek, és hivatalosan ugye nincs rb. Privát ajánlatoknak kell utánajárni általában.

Bocs, kicsit hasraütés szerűnek tűnik így, rég játszottam már ott rendszeresen, de 40%-om megvolt általában, kisebb téteken is. Azért ne rohanjatok le Ipoker rb-ért, nem mindegyik affiliate aktív már, akiknél voltam. Keressetek rá inkább, nem nehéz találni sztem, meg amúgy is épp egy "egész jó" affil oldalon fórumozgatunk :)

OFF téma lezárva

rockett
Válasz Mabohai kommentjére
2011. okt. 23. 14:41

kicsit off, de talán ez a legmegfelelőbb topik: nem tudja vki cincinatus tel. számát? Fontos lenne, ha vki tudja dobjon PM-t plz :)

Jonas 77
Válasz rockett kommentjére
2011. okt. 23. 15:09

kicsit off, de talán ez a legmegfelelőbb topik: nem tudja vki cincinatus tel. számát? Fontos lenne, ha vki tudja dobjon PM-t plz :)

Megy a PM

rockett
Válasz Jonas 77 kommentjére
2011. okt. 23. 15:21

Megy a PM

köszi szépen :)

RegGeri
2011. okt. 23. 15:25

Ipoker is jó, én általában azt szoktam ajánlani. Alacsony téten is elérhető normális rakeback, a fee is normál 5% pl Ongame-el ellentétben. Ellenfelek szempontjából $20 alatt valószínűleg nincs különbség.

Az Ipoker hálózaton belül melyik termet ajánlanád elsősorban?

Mabohai
Válasz RegGeri kommentjére
2011. okt. 23. 16:01

Az Ipoker hálózaton belül melyik termet ajánlanád elsősorban?

Fogalmam sincs, melyiknél lehet most jó dealt szerezni. Chilin, Betfreden és Csokin játszottam anno, Csoki ugye már nem Ipoker, Chilinek volt talán jobb supportja a kettő közül, de rég volt már, azóta változhatott sok minden.

Mabohai
2011. okt. 25. 0:18

Na bakker. Akarom indítani a sessiont, erre hibaüzenet: Az ön számlája nem alkalmas valódi pénzes játékra. E-mail váltás a supporttal, a válasz: az Ongame zárolta a számlám, chipdumping miatt és magyarázatot várnak.

o_O

Gondolom kitaláljátok, sima chop volt, amiből rengeteget csináltam én is és nagyjából minden nap ezer ilyen történik. Ezt meg is írtam nekik, remélhetőleg hamar megoldódik az ügy, elég kellemetlen...

Élő ügyfélszolgálat