mrj
Válasz Wasp kommentjére
2012. jan. 22. 22:12
soux
Válasz Wasp kommentjére
2012. jan. 23. 0:43

Köszi HajduJan és Orange a válaszokat! Akkor mutatnék statokat és arra kérnélek titeket elemezzetek ki. (Itt írjon bárki nyugodtan) :) Aztán majd mesélek 1 kicsit erről az EV vonal alakulásáról :D Majd abban még segítséget kérnék hogyan kell link formájában beilleszteni úgy hogy ne a képfeltöltésponthuval bohóckodjak.

[ATTACH]4351[/ATTACH]
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

[ATTACH]4352[/ATTACH]
http://kepfeltoltes.hu/120123/graph1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

[ATTACH]4353[/ATTACH]
Kpfeltlts.hu - korltlan ingyen trhely kpeidnek, regisztrci nlkl

kukiszabi
Válasz soux kommentjére
2012. jan. 23. 18:04

Mai 2. session végeredménye...

Image

Jonas 77
Válasz kukiszabi kommentjére
2012. jan. 23. 18:09

Uhh, úgy látom alapos munkát végeztél, nem lehetett egyszerű session :S.

Hideyoshi
Válasz soux kommentjére
2012. jan. 23. 19:23

Sziasztok! Lehet, hogy már sokan kérdezték, de nem szeretném átnyálazni mind az 740 oldalt hátha választ találok. Szóval a kérdésem a következők lennének. Milyen ROI-tól ajánlott a szintlépés? Mennyi legyen az a ROI amivel álljak meg az adott limiten? HM-ben mennyi az az ideális hand ami alapján már lehet következtetni az emberek statjaira? Mennyi lejátszott játékot tartotok ideálisnak a "minta" megállapításához? Válaszaitokat küldjétek a 1799-es SMS számra :D
Viccet félretéve válaszaitokat előre is köszönöm! :)

Elfelejtetted hozzátenni, hogy PL Omaha H/L-t játszol 70%-ban.
bradlacko 2,707 $0.46 $5 8% $1,232 - N/A PokerStars E<=4 G=OHL
Jó ez, nem tudom mit kételkedsz magadban, nyugodtan ostromolhatod a következő szintet.

soux
Válasz Hideyoshi kommentjére
2012. jan. 23. 19:49

Jó ez, nem tudom mit kételkedsz magadban, nyugodtan ostromolhatod a következő szintet.

Tudod kellenek a bíztató szavak.:) Amúgy köszi, hogy írtál! :)

soux
Válasz soux kommentjére
2012. jan. 23. 22:12

UG.com bad beat phone call. | Ultimate Grinders
itt bíztatnak is szerintem :D:D

LOL :DDDDDDDDDDD

Taz
Válasz soux kommentjére
2012. jan. 24. 10:49

Korábban kérdeztem már kérdeztem a limpelgető játékosokkal kapcsolatban és el is olvastam az ajánlott cikkeket (Jonas blogjából, ha jól emlékszek).
Tegnap összeakadtam egy érdekes játékossal 100/100-at játszott
pre: SB limp, BB check/call
post: SB-ről szinte soha se flop cbet-elt, BB-ről 100%-ban flat-elt flop-on

SB-ről min raise-eltem eleinte és cbet-elgettem, de nem nagyon talált el a flop. BB-ről pedig csak monster-el emeltem vissza az első vakszinteken.

Úgy gondoltam, hogy az SB minraise-t felemelem 3x-re, de továbbra is maradt a 100% call, 100% flat mellett és a flop nem nagyon találgatott el továbbra sem. Mivel egy kis idő után elkezdtem tilt-elni így kipróbáltam, hogy mit lép a 4x-re, arra meg kaptam egy light 3bet-et...

Alapvetően az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben mi az a taktika, ami működhet SB-ről:
- növelni a preflop raise méretezésünket és jó flop esetén cbet?
- maradni a minraise, nagy % flop cbetnél?
- trash hand-ekkel limp, normál lapokkal raise (mérete?), majd cbet?
- egyéb?

Mabohai
Válasz Taz kommentjére
2012. jan. 24. 11:30

Korábban kérdeztem már kérdeztem a limpelgető játékosokkal kapcsolatban és el is olvastam az ajánlott cikkeket (Jonas blogjából, ha jól emlékszek).
Tegnap összeakadtam egy érdekes játékossal 100/100-at játszott
pre: SB limp, BB check/call
post: SB-ről szinte soha se flop cbet-elt, BB-ről 100%-ban flat-elt flop-on

SB-ről min raise-eltem eleinte és cbet-elgettem, de nem nagyon talált el a flop. BB-ről pedig csak monster-el emeltem vissza az első vakszinteken.

Úgy gondoltam, hogy az SB minraise-t felemelem 3x-re, de továbbra is maradt a 100% call, 100% flat mellett és a flop nem nagyon találgatott el továbbra sem. Mivel egy kis idő után elkezdtem tilt-elni így kipróbáltam, hogy mit lép a 4x-re, arra meg kaptam egy light 3bet-et...

Alapvetően az lenne a kérdésem, hogy ilyen esetben mi az a taktika, ami működhet SB-ről:
- növelni a preflop raise méretezésünket és jó flop esetén cbet?
- maradni a minraise, nagy % flop cbetnél?
- trash hand-ekkel limp, normál lapokkal raise (mérete?), majd cbet?
- egyéb?

Sokat limpelnék, trash és alacsony kapcsolódó lapokkal is. Minraiselnék olyan lapokkal, amelyek könnyen flopolnak top vagy második párt (T9, Q8, stb). Nagy párokkal mehet a 3x is, úgysem fog alkalmazkodni eleinte. 2nd barrelt is lehet esetleg próbálgatni, de ahhoz mindenképp figyeljük meg pl a timing telljeit és megfelelő boardot válasszunk (pl A magastól meg szoktak ijedni előbb-utóbb.
Megnövelni a preflop méretezést mindennel kb a legrosszabb megoldás.

Godmode
Válasz Wasp kommentjére
2012. jan. 24. 11:37

első handben én bet 280/fold-ot játszok, másodikban foldolok, a harmadikban is foldolok, túl keveset blöfföl, és azt hiszem lesz nála elég sok nálad erősebb hand, bár megérzésre a call jönne ott.

koszi Wasp! masodik harmadik handben milyen handdel kellene callolnom az all-inek utan? Mik azok, amik jok lehetnenek?

Élő ügyfélszolgálat