Jaky90
Válasz mrj kommentjére
2012. jan. 26. 19:21

Sziasztok!

Lenne egy olyan kérdésem hogy a postflop játékomat mivel tudom fejleszteni? Úgy érzem hogy ez nagyon nagy hiányosságom.
off: aki mostanában kezdte ( ez sokakat nem érint itt :) ) és szeretne gyorsan BR-t építeni annak ajánlom Titanpokeren az 5 dolláros HUSNG-ot. Aranybánya:) ha lesz oda 20 buyinem rástartolok :)

Mabohai
Válasz mrj kommentjére
2012. jan. 26. 20:09

nem is akármilyen:)
Egyelőre még sokkal jobb nő mint játékos, de reméljük ez hamarosan változni fog.

LOL :D Lefordultam a székről.

Hideyoshi
Válasz HajduJan kommentjére
2012. jan. 26. 20:31

Én jobban örülnék, ha maradna ilyen kedves lány, de a tendenciákat nézve amint jön a "fun hand, snap call, fold equity, ..." szövegekkel mellékelt handekkel, már tudni fogom "jobb" játékos lett.

krisz13
Válasz HajduJan kommentjére
2012. jan. 26. 23:18

Végre női hu sng player:) nem sok van:)

Milyen téten játszol? melyik terembe? és mennyit?

Mikro téten játszom, leginkább PS, és PS.fr-en.
Sajnos Mrj-nek igaza van abban, hogy a játékomon nagyon sok mindent kell még fejleszteni, úgyhogy ha lesz egy-két igazi csajos buta kérdésem légyszi nézzétek el. ;)
Beleestem abba a hibába, hogy játszani nagyon szeretek viszont elemzésre nem fordítottam kellő időt, így leragadtam egy bizonyos szinten.
Januártól lehetőségem nyílt jóval több időt foglalkozni pókerrel, mint eddig, 4-500 db játékot tűztem ki célul a hónapra. Közben szorgosan nézek videókat és sikerült összebarátkoznom a pokerstove-val is :)

Mabohai
Válasz krisz13 kommentjére
2012. jan. 27. 18:21

Csináltam egy 30 perces videót, $50 és $100 játékok Ongameről. Várom az észrevételeket és a hibákat :)

https://poker-akademia.com/poker_videok/mabohai_$50_$100_hu_sng_ongame_video/

Sunday Million
2012. jan. 27. 19:15

Sajnos Mrj-nek igaza van abban, hogy a játékomon nagyon sok mindent kell még fejleszteni, úgyhogy ha lesz egy-két igazi csajos buta kérdésem légyszi nézzétek el. ;)
Beleestem abba a hibába, hogy játszani nagyon szeretek viszont elemzésre nem fordítottam kellő időt, így leragadtam egy bizonyos szinten.
Januártól lehetőségem nyílt jóval több időt foglalkozni pókerrel, mint eddig, 4-500 db játékot tűztem ki célul a hónapra. Közben szorgosan nézek videókat és sikerült összebarátkoznom a pokerstove-val is :)

Csak okosan! Ha meglesz az alázatod, idővel majd mrj-t is lekörözöd.

Shaikon
2012. jan. 27. 20:57

Velem nem akarsz összebarátkozni?

mrj
Válasz Shaikon kommentjére
2012. jan. 28. 14:05
Pedro83
Válasz mrj kommentjére
2012. jan. 28. 14:47

Partypokerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? PSOP miatt van fent egy kis playmoney-m és leültem 6 és 11 téten husng-t játszani és parádésnak tűnik a mezőny. Mennyi reg játszik itt 10+ téten?

krisz13
Válasz Sunday Million kommentjére
2012. jan. 28. 16:49

Csak okosan! Ha meglesz az alázatod, idővel majd mrj-t is lekörözöd.

Köszi a biztatást, bár mrj lekörözése elég nagy sci-fi számomra :)

Élő ügyfélszolgálat