Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a postflop játékomat mivel tudom fejleszteni? Úgy érzem hogy ez nagyon nagy hiányosságom.
off: aki mostanában kezdte ( ez sokakat nem érint itt :) ) és szeretne gyorsan BR-t építeni annak ajánlom Titanpokeren az 5 dolláros HUSNG-ot. Aranybánya:) ha lesz oda 20 buyinem rástartolok :)
nem is akármilyen:)
Egyelőre még sokkal jobb nő mint játékos, de reméljük ez hamarosan változni fog.
Én jobban örülnék, ha maradna ilyen kedves lány, de a tendenciákat nézve amint jön a "fun hand, snap call, fold equity, ..." szövegekkel mellékelt handekkel, már tudni fogom "jobb" játékos lett.
Végre női hu sng player:) nem sok van:)
Milyen téten játszol? melyik terembe? és mennyit?
Csináltam egy 30 perces videót, $50 és $100 játékok Ongameről. Várom az észrevételeket és a hibákat :)
https://poker-akademia.com/poker_videok/mabohai_$50_$100_hu_sng_ongame_video/
Mikro téten játszom, leginkább PS, és PS.fr-en.
Sajnos Mrj-nek igaza van abban, hogy a játékomon nagyon sok mindent kell még fejleszteni, úgyhogy ha lesz egy-két igazi csajos buta kérdésem légyszi nézzétek el. ;)
Beleestem abba a hibába, hogy játszani nagyon szeretek viszont elemzésre nem fordítottam kellő időt, így leragadtam egy bizonyos szinten.
Januártól lehetőségem nyílt jóval több időt foglalkozni pókerrel, mint eddig, 4-500 db játékot tűztem ki célul a hónapra. Közben szorgosan nézek videókat és sikerült összebarátkoznom a pokerstove-val is :)
Mikro téten játszom, leginkább PS, és PS.fr-en.
Sajnos Mrj-nek igaza van abban, hogy a játékomon nagyon sok mindent kell még fejleszteni, úgyhogy ha lesz egy-két igazi csajos buta kérdésem légyszi nézzétek el. ;)
Beleestem abba a hibába, hogy játszani nagyon szeretek viszont elemzésre nem fordítottam kellő időt, így leragadtam egy bizonyos szinten.
Januártól lehetőségem nyílt jóval több időt foglalkozni pókerrel, mint eddig, 4-500 db játékot tűztem ki célul a hónapra. Közben szorgosan nézek videókat és sikerült összebarátkoznom a pokerstove-val is :)
megjött neki:)
weaktight | Hand | QKs - $1/$2 No Limit Holdem
Partypokerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? PSOP miatt van fent egy kis playmoney-m és leültem 6 és 11 téten husng-t játszani és parádésnak tűnik a mezőny. Mennyi reg játszik itt 10+ téten?
Csak okosan! Ha meglesz az alázatod, idővel majd mrj-t is lekörözöd.