Öööö, csak én nem értem a leosztás különlegességét?
elemzos handek! ;)
weaktight | Hand | 8Ks - No Limit Holdem Tournament < vallalhato igy, ahogy jatszottam, vagy mashogy kellett volna?
weaktight | Hand Poll | T9o - No Limit Holdem Tournament < mi a jo megoldas itt turnon? push jo?
weaktight | Hand Poll | 85s - No Limit Holdem Tournament < NE nezd meg milye van! ennyi value lehet benne?
Sziasztok HUSNG-osok. Sandros vagyok, 22 éves. Az online pókerrel 1,5 éve találkoztam. Az FTP-n kezdtem szerény menetelésem. A kezdetekben sok mindenr kipróbáltam és a FR SNG tetszett a legjobban. DE! Amint megláttam mrj egyik videóját rögtön rabul ejtett a heads up világa és úgy döntöttem ezzel akarok kezdeni valamit. Szerintem a heads up a legkreatívabb és legszebb ága a pókernek. A fekete péntek után PS-en játszottam micro limiten enyhe plusszal de nem jött be a PS. Aztán áttértem Titanra és sok minden változott. Megszoktam a klienst és már egész megszerettem. Itt 50$-al kezdtem. FR CG kicsi mínusz után elkezdtem itt HUSNG-ot játszani. 1, 2 majd 5 dolláros limiten. a 2 és 5 dolláros kicsit ilyen terepfelmérés volt és nagyjából megnéztem a játékos állományt. De mivel kicsit buktam eközben ( semmi tilt nem volt) így komolyabbra fordítva a szót elkezdtem 1 dolláron játszani. Kezdem felhozni a mínuszt és tetszik a játékosállomány micron. Nagyon sok hal van és úgy érzem kicsi tanulással sokat lehet keresni. A célom majd egyszer hogy a 100 dollárt stabilan tudjam verni és meg tudjak ebből élni majd. Nagy álom de sok küzdéssel és kitartással - mint Orange akinek nagyon nagy respekt és példaértékű az egész pályafutása - meg lehet csinálni. Szeretnék csatlakozni egy skype csoporthoz a kezdőkhöz - ha van ilyen. Ha nincs és lenne rá igény akkor jó lenne egy ilyet összehozni hogy együtt tudjunk fejlődni. Lehet nem sokat tudnék hozzátenni és fejlődésnek mindenképp jó és +EV bárkinek :) :) Remélem össze lehet egy ilyet hozni :):)
elemzos handek! ;)
weaktight | Hand | 8Ks - No Limit Holdem Tournament < vallalhato igy, ahogy jatszottam, vagy mashogy kellett volna?
weaktight | Hand Poll | T9o - No Limit Holdem Tournament < mi a jo megoldas itt turnon? push jo?
weaktight | Hand Poll | 85s - No Limit Holdem Tournament < NE nezd meg milye van! ennyi value lehet benne?
3. Hááát, itt kb csak az A magasoktól kapunk value-t, de az ászos handjeiből az erősebbeket azért még ő is 3beteli, szerintem ez túl vékony.
3. Ezt itt csak hülye ellen raiselem. A fő probléma hogy túl sok sorod lehet a szemében és ezért TP és egyéb herocall lapokkal alig fog callozni.
koszi a valaszokat! En itt a 3-nal nem raiselni akartam, csak hogy ez a vbet riveren belefer-e, hamar ugyis checkelt. Ugy ereztem viszonylag sok rosszabbtol kaphatunk callt... Bar amelyik lap checkraiseli a turnt...
Egy ujabb hand, mai peldany: weaktight | Hand | T8o - No Limit Holdem Tournament < A preflop jatek gyanus :rolleyes:, de ha mar itt vagyunk, lehet annyi FE-m, hogy megerje ez a checkraise all-in? Az o reszerol meg wtf (meg amugy PF is)?
Akkor a 101%os ROI-m valoszinuleg csak UP, de tartson sokaa!! :D
Azt tudnod kell,hogy pokerstars-ra,de valószínűleg a többi site-ra is rosszul trackeli a HM a shotout Hu-kat. Második helyért is ad pénzt,és valószínűleg az ev-vel sincsenek rendben a dolgok,bár abban már nem vagyok biztos,de úgy emlékszem valami gixer ott is volt :)
Javítanám a hozzászólásomat azzal,hogy azt hiszem az ev már jó lett,most játszottam egyet és régen úgy volt,hogy maximum ev-t nyertél,ha megnyerted,de most nem így van.Úgyhogy valószínüleg ez a hiba megszűnt,viszont a második hely hibája továbbra is fent áll.(Pokerstars)