Laller85
Válasz Sziadam kommentjére
2012. febr. 8. 21:04

Hi.

Hu sng re gyengébb játékosállománnyal melyik termet ajánlanátok a Psen kívül, ahol indulnak is az asztalok elég nagy gyakorisággal...?!

Orang3J3ws99
Válasz Laller85 kommentjére
2012. febr. 8. 21:10

Hi.

Hu sng re gyengébb játékosállománnyal melyik termet ajánlanátok a Psen kívül, ahol indulnak is az asztalok elég nagy gyakorisággal...?!

50 $ alatt ongame kivételével minden jó lehet. Ipokert ajánlanám. Van elég action és a szovtver sem katasztrófa.

Sim0nph0enix
Válasz Sziadam kommentjére
2012. febr. 8. 21:56

Igen közbe én is rájöttem....így csak 50% :( :D
ezzel nem lehet semmit kezdeni ,h rendesen trackelje ? elég zavaró

A pénz az mindig jó lesz,ha javítod a második helyek hibáit nap végén,vagy ilyesmi.Az ev ebben meg úgy hiszem jó,de igazából csak egy érték amit kiszámol a HM,valójában nem hinném,hogy támaszkodhatsz rá,hogy ennyi meg ennyi $ev-t nyertél,mert nem tudom elképzelni,hogy ennek legyen értelme két egymást követő Heads-up-ban.
Minden esetben brutál jól kell játszani,ne nézegesd az ev-t,ezt lehet csinálni. :) GL ;)

Godmode
Válasz Sim0nph0enix kommentjére
2012. febr. 8. 22:00

bar a tegnapira meg nem erkezett velemeny, azert felteszek ma is egyet ;)
weaktight | Hand | 47o - No Limit Holdem Tournament < jo volt igy, vagy fel kellett volna adni?

nyul
Válasz Godmode kommentjére
2012. febr. 8. 22:23

koszi a valaszokat! En itt a 3-nal nem raiselni akartam, csak hogy ez a vbet riveren belefer-e, hamar ugyis checkelt. Ugy ereztem viszonylag sok rosszabbtol kaphatunk callt... Bar amelyik lap checkraiseli a turnt...

Egy ujabb hand, mai peldany: weaktight | Hand | T8o - No Limit Holdem Tournament < A preflop jatek gyanus :rolleyes:, de ha mar itt vagyunk, lehet annyi FE-m, hogy megerje ez a checkraise all-in? Az o reszerol meg wtf (meg amugy PF is)?

Hali!

77+, ATs+, AJo+ ellen stove szerint van 41%-od, nem kell hozzá sok FE hogy jó legyen, szerintem OK.

Sim0nph0enix
2012. febr. 9. 9:11

bar a tegnapira meg nem erkezett velemeny, azert felteszek ma is egyet ;)
weaktight | Hand | 47o - No Limit Holdem Tournament < jo volt igy, vagy fel kellett volna adni?

Ez szerintem nem a legjobb board megpróbálni,és szerintem csak bizonyos játékosok ellen lesz jó + riveren az a raise mindenképpen kevés,ott egy overbetre szavaznék,ha már mindenképpen ki akarod csavarni,és annak mondjuk 700 körülinek kell lennie kb,de az all in sem rossz(Én inkább arra szavazok).Riveren a blockingbet egyébként egész sokszor lesz JT Q9,de király kicsi is. De az egész line-hoz nagyon fontos tudnod h milyen agressziójú ember ellen csinálod,milyenek a statjai,checkraisel-e,ez hanyadik board amin agrozol,mi volt előtte,éppen jó az ütem egy ilyen blöffre,vagy szandekosan jatszik passivan ellened.

Szerintem :)

Orang3J3ws99
Válasz Sim0nph0enix kommentjére
2012. febr. 9. 16:22

Nit ellenfél, 0 3bet aztán kis pot elvesztése után crazyre váltott és 100% 3bet :)

Nyilván kellett a dinamika a callhoz...

$15/$30 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
BTN Orang3j3ws99 ($2,130)
BB Ihate Ongame ($1,870)

Pre-Flop: ($45, 2 players) Orang3j3ws99 is BTN :6c: :kh:
Orang3j3ws99 raises to $60, Ihate Ongame raises to $180, Orang3j3ws99 calls $120

Flop: :2c: :7d: :6s: ($360, 2 players)
Ihate Ongame bets $270, Orang3j3ws99 calls $270

Turn: :qh: ($900, 2 players)
Ihate Ongame bets $450, Orang3j3ws99 calls $450

River: :3d: ($1,800, 2 players)
Ihate Ongame goes all-in $970, Orang3j3ws99 calls $970

Final Pot: $3,740
Orang3j3ws99 shows PAIR SIX
:6c: :kh:
Ihate Ongame shows HIGH_CARD KING
:ks: :8c:

Orang3j3ws99 wins $3,740 (net +$1,870)

Ihate Ongame lost $1,870

urbanpoet303
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2012. febr. 9. 18:27

Napi lol

Vajon eleg gyakran csinalok itt bluff push-t, hogy megerje az ellenfelnek a call? ;)

Note: Elegge calling station volt a dragam, ezert nem donkoltam + vidam bet size tellek voltak az arzenaljaban (half pot = air, full pot = 1-2 par, overbet all-in = nut :))

Poker Stars $6.85+$0.15 No Limit Hold'em Tournament - t10/t20 Blinds - 2 players
DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BB): t400 20 BBs
BTN/SB: t600 30 BBs

Pre Flop: (t30) Hero is BB with JImage QImage
BTN/SB raises to t40, Hero calls t20

Flop: (t80) 8Image 9Image KImage (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

Turn: (t80) AImage (2 players)
Hero checks, BTN/SB checks

River: (t80) TImage (2 players)
Hero bets t60, BTN/SB raises to t140, Hero raises to t360 all in, BTN/SB calls t220

Final Pot: t800
Hero shows JImage QImage (a straight, Ten to Ace)
BTN/SB shows 2Image QImage (high card Ace)
Hero wins t800

Godmode
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2012. febr. 9. 19:12

mai 2 elemzos rovatunk kovetkezik :)

weaktight | Hand | TAo - No Limit Holdem Tournament < RIV push ok?
weaktight | Hand | T9o - No Limit Holdem Tournament < tudom, hogy sokat dobott cbetre, de ez nem jo board a vegigtolasra?

elegge szarul megy, ugyhogy sajna csak B-C jatekokat tudok hozni... :(

Sim0nph0enix
2012. febr. 9. 19:24

mai 2 elemzos rovatunk kovetkezik :)

weaktight | Hand | TAo - No Limit Holdem Tournament < RIV push ok?
weaktight | Hand | T9o - No Limit Holdem Tournament < tudom, hogy sokat dobott cbetre, de ez nem jo board a vegigtolasra?

elegge szarul megy, ugyhogy sajna csak B-C jatekokat tudok hozni... :(

Szerintem kicsit tilten vagy :) B-C játék nem jó ötlet.
1.hand: turn nagyobb betsize,mondjuk 670-700 ilyesmi
2.hand: nem jó ötlet

Szerintem :)

Élő ügyfélszolgálat