Épp élő adásban vagyunk Twitch Live -en, kattanj ránk!
Wwolfy
Válasz Orang3J3ws99 kommentjére
2012. márc. 29. 14:03

200 game nem minta. 30 K leosztás után lehet következtetni, de az messzemenően nem minta még. Ha 1500 game után 14% a ROI-d, akkor az jó.

Igy van, az igaz, csak elotte 300 jatek alatt volt -20%ROI (ott is volt down, csak teteztem a buta jatekommal), aztan jott Moshman, ez a forum meg mrj videoi, valtoztattam a jatekomon es meglett az eredmeny. Nem volt egy hotrun, megszenvedtem vele. Aztan jott ujra a down, ami azert faj jobban, mert itt mar csak a swing visz lefele, nem a tudatlansagom (legalabbis remelem, bar meg sokat kell tanulnom). :)

Most akarok valamikor valtani 1.5$rol 3.5$ra, ott nincsen nagy tudasbeli kulonbseg (remelem), aztan ott kicsit tovabb akarok idozni.

Wwolfy.

Wwolfy
Válasz Wwolfy kommentjére
2012. márc. 30. 7:31

Sziasztok,

van egy kerdeses handem. Feszes jatekos, 1200 jatek utan breakeven. 8. handrol van szo, o 2szer lopott tolem, en tole 5szor, 1 openfoldja is volt.

Preflop azert adtam meg, mert meg a jatszma elejen es deepek voltunk. Valami A8+ es valami broadway kombinaciot kepzeltem nala. Flopon nagyon kerdeses a visszaemelesem es a megadasom is, nem tudom mire gondoltam, talan csak az Ahigh es a nemparos broadwayek jartak az eszemben. Azok ellen 75% jo vagyok. Viszont itt a parok elegge valoszinuek.

weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament

Szoval a megadasom elegge kerdeses, de ami foleg erdekelne, hogy mi jarhat ilyenkor az ellenfel eszeben, ha en igy jatszok? En az o helyeben az ellenfelnel csak par+ tudnek elkepzelni, az ellen meg legjobb esetben is csak 25% vagyok.

Koszi.

Wwolfy.

smogue
2012. márc. 30. 10:21

Ha flopon emelsz akkor utána már nem nagyon van értelme dobni, jól játszottad meg, bár én nagyobbat emelnék flopon. Csak jobb párok vernek azokat meg nem tudod kikerülni ilyen flopon szvsz, cooler lenne.
Ő tehet téged itt blöffre mert a 3b calling ranged nem illeszkedik ehhez a flophoz, és ragaszkodván ahhoz h flop előtt milyen erős volt az AQval úgy gondolhatja h itt neki be kell raknia.
Ja és a pre fold sztem nem jöhet szóba.

urbanpoet303
Válasz smogue kommentjére
2012. ápr. 1. 12:05

HU Sng strukturak

Szevasztok!

Talaltam egy linket a fobb termek husng struktrairol (stake, rake etc.), talan hasznos lehet mindenkinek ha esetleg uj terem utan keresgelsz.

Heads Up Sit and Go (HUSNG) Structures and Buyin Information for Most Poker Rooms | Heads Up Poker Videos and Instruction at HUSNG.com

Jago38
Válasz urbanpoet303 kommentjére
2012. ápr. 1. 13:27

Szevasztok!

Talaltam egy linket a fobb termek husng struktrairol (stake, rake etc.), talan hasznos lehet mindenkinek ha esetleg uj terem utan keresgelsz.

Heads Up Sit and Go (HUSNG) Structures and Buyin Information for Most Poker Rooms | Heads Up Poker Videos and Instruction at HUSNG.com

Köszi! Nekem személy szerint hasznos volt. Végre lejár az FD bonusom az ongame-en, szóval fele akkora fee-ért játszhatok. Habár a mezőny parádés. :)

goce
Válasz Jago38 kommentjére
2012. ápr. 1. 16:13

hyper vs turbo

Hi!

Az okosaktól (sensei üzemmód) kérdezném, hogy melyik hu sng variánst lenne érdemesebb elkezdeni: hyper vagy turbo husng a starson? HU terén kezdő vagyok, de nagyon bejön. Csak attól félek,h turbón már nincs annyi akció mint a hyper lázban égő szcénában. Tényleg olyan könnyű a hyper stratot elsajátítani? Hyperhez hol lehet találni még vmi isteni nedűt?

Köszi

Mediolanum
Válasz goce kommentjére
2012. ápr. 1. 17:12

Hi!

Az okosaktól (sensei üzemmód) kérdezném, hogy melyik hu sng variánst lenne érdemesebb elkezdeni: hyper vagy turbo husng a starson? HU terén kezdő vagyok, de nagyon bejön. Csak attól félek,h turbón már nincs annyi akció mint a hyper lázban égő szcénában. Tényleg olyan könnyű a hyper stratot elsajátítani? Hyperhez hol lehet találni még vmi isteni nedűt?

Köszi

lol,hogy ne lenne eksön turbón 60ig egy percet se kell várnod

mrj
Válasz goce kommentjére
2012. ápr. 1. 20:00

Hi!

Köszi

50 alatt messze elég action van szinte minden teremben. Kezdőkénk a normál és deep játékokat ajánlom, ott a legkönnyebb kiegyensúlyozottan nyerni és fejlödni is. Hypert semmiképp ne kezd alapok nélkül mert segitség nélkül valszeg még azt sem fogod tudni korrektül megállapitani hogy 2K játék után mennyi a valódi várható értéked.

Itt találsz short stack oktató videókat:
Pker Akadmia Videk / Pker Akadmia Pro Team / mrj / Oktat videk | Online poker, Rakeback, Pker bnusz

mrj
2012. ápr. 1. 20:07

Sziasztok,

van egy kerdeses handem. Feszes jatekos, 1200 jatek utan breakeven. 8. handrol van szo, o 2szer lopott tolem, en tole 5szor, 1 openfoldja is volt.

Preflop azert adtam meg, mert meg a jatszma elejen es deepek voltunk. Valami A8+ es valami broadway kombinaciot kepzeltem nala. Flopon nagyon kerdeses a visszaemelesem es a megadasom is, nem tudom mire gondoltam, talan csak az Ahigh es a nemparos broadwayek jartak az eszemben. Azok ellen 75% jo vagyok. Viszont itt a parok elegge valoszinuek.

weaktight | Hand | 88 - No Limit Holdem Tournament

Szoval a megadasom elegge kerdeses, de ami foleg erdekelne, hogy mi jarhat ilyenkor az ellenfel eszeben, ha en igy jatszok? En az o helyeben az ellenfelnel csak par+ tudnek elkepzelni, az ellen meg legjobb esetben is csak 25% vagyok.

Koszi.

Wwolfy.

nagyon magas 3bet kell ahoz hogy A8+ és broadwwayek legyenek a magas párok és blöffök mellé (20+%). Mivel azt mondod hogy feszes volt gondolom ez nem teljesül.

A flopon sima raise/call de ha nem is lenne az, akkor is ha már raiseltünk a flopon, itt soha nem fogunk dobni.

Az ellenfél range-e felállitásához nagy segitség a pokerstove, ha itt A8+ ra teszel egy szerinted feszes ellenfelet akkor valszeg sokat fog segiteni a használata.

mrj
Válasz mrj kommentjére
2012. ápr. 2. 1:04

no money in HU, everyone is solid:)

3 hand alatt lezavartuk a 100bbs játékot

weaktight | Hand | 76s - $1/$2 No Limit Holdem TP vel minek cbetelni, inkább csak callozzunk, riverre nem baj hogy minden lejött ha slowplay akkor slowplay
weaktight | Hand | JJ - $1/$2 No Limit Holdem a limp/RR nagyon mindig nagyon erős, ott már nincs FE
weaktight | Hand | T9o - $1/$2 No Limit Holdem itt meg valueért megy a csapda

Élő ügyfélszolgálat