ehh
$10/$20 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Call_Me_Kid ($1,980)
BB Orang3j3ws99 ($2,020)
Pre-Flop: ($30, 2 players) Orang3j3ws99 is BB :qd: :as:
Call_Me_Kid raises to $60, Orang3j3ws99 raises to $180, Call_Me_Kid calls $120
Flop: :2h: :qs: :7d: ($360, 2 players)
Orang3j3ws99 bets $195, Call_Me_Kid calls $195
Turn: :jh: ($750, 2 players)
Orang3j3ws99 bets $490, Call_Me_Kid calls $490
River: :js: ($1,730, 2 players)
Orang3j3ws99 goes all-in $1,155, Call_Me_Kid goes all-in $1,115
Final Pot: $3,960
Call_Me_Kid shows THREE_OF_A_KIND JACK
:jd: :4d:
Orang3j3ws99 shows TWO_PAIR QUEEN, JACK
:qd: :as:
Call_Me_Kid wins $3,960 (net +$1,980)
Orang3j3ws99 collects $40 (net -$1,980)
ehh
$10/$20 No Limit Holdem
OnGame
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
Stacks:
BTN Call_Me_Kid ($1,980)
BB Orang3j3ws99 ($2,020)
Pre-Flop: ($30, 2 players) Orang3j3ws99 is BB :qd: :as:
Call_Me_Kid raises to $60, Orang3j3ws99 raises to $180, Call_Me_Kid calls $120
Flop: :2h: :qs: :7d: ($360, 2 players)
Orang3j3ws99 bets $195, Call_Me_Kid calls $195
Turn: :jh: ($750, 2 players)
Orang3j3ws99 bets $490, Call_Me_Kid calls $490
River: :js: ($1,730, 2 players)
Orang3j3ws99 goes all-in $1,155, Call_Me_Kid goes all-in $1,115
Final Pot: $3,960
Call_Me_Kid shows THREE_OF_A_KIND JACK
:jd: :4d:
Orang3j3ws99 shows TWO_PAIR QUEEN, JACK
:qd: :as:
Call_Me_Kid wins $3,960 (net +$1,980)
Orang3j3ws99 collects $40 (net -$1,980)
Sziasztok!
Elkezdtem ismerkedni a dologgal, 3€-s hu-kat tolok. Az érdekelne, hogy mekkora minta (hand szám, tour szám) alapján tudom eldönteni, hogy jól megy-e, és érdemes továbbra is folytatnom?
Előre köszi!
Sziasztok!
Elkezdtem ismerkedni a dologgal, 3€-s hu-kat tolok. Az érdekelne, hogy mekkora minta (hand szám, tour szám) alapján tudom eldönteni, hogy jól megy-e, és érdemes továbbra is folytatnom?
Előre köszi!
Sziasztok!
Előre köszi!
Sziasztok,
egyszeru kerdesem van:
mit csinaltok akkor, ha az rng rettenetesen tolja az ellenfelnek? Nem olyanra gondolok, hogy a meccs vegen 1-2 donto leosztasban kaptok egy badbeatet, hanem 1 meccsen belul 10bol legalabb 8 river mutataskor az ellen nyeri a kasszat ugy, hogy nalatok minimum TPTK vagy inkabb 2par+ van?
Ket egymas utani ilyen meccs utan hagyjatok az egeszet a fenebe, majd masnap folytatjatok, vagy toljatok tovabb, "hatha a kovetkezo jobb lesz"?
Koszi.
Wwolfy.
Sziasztok,
egyszeru kerdesem van:
mit csinaltok akkor, ha az rng rettenetesen tolja az ellenfelnek? Nem olyanra gondolok, hogy a meccs vegen 1-2 donto leosztasban kaptok egy badbeatet, hanem 1 meccsen belul 10bol legalabb 8 river mutataskor az ellen nyeri a kasszat ugy, hogy nalatok minimum TPTK vagy inkabb 2par+ van?
Ket egymas utani ilyen meccs utan hagyjatok az egeszet a fenebe, majd masnap folytatjatok, vagy toljatok tovabb, "hatha a kovetkezo jobb lesz"?
Koszi.
Wwolfy.
Sziasztok,
Koszi.
Wwolfy.
Mabohai, Powerotti:
Koszi a valaszokat, igyekszem nem tiltelni, eleg jol megy a tiltkontroll (szerintem). :-)
Csak ugye amiota elkezdtem a HU-t, 200 jatek utan volt 14% ROI-m, aztan beindult a downswing, utolso ket heten 2-3 outok alaznak szet. Aztan ha abba belejon egymas utan par olyan altalam leirt meccs, hat nehez...:mad:
A heten egyik nap mar nevettem az egeszen, ugy szivbol. Jott oda a felesegem, hogy mutassam, mit nyertem. Aztan amikor megmondtam, hogy azert nevetek, mert vesztek, azt hitte bediliztem... :D
Mabohai, Powerotti:
Koszi a valaszokat, igyekszem nem tiltelni, eleg jol megy a tiltkontroll (szerintem). :-)
Csak ugye amiota elkezdtem a HU-t, 200 jatek utan volt 14% ROI-m, aztan beindult a downswing, utolso ket heten 2-3 outok alaznak szet. Aztan ha abba belejon egymas utan par olyan altalam leirt meccs, hat nehez...:mad:
A heten egyik nap mar nevettem az egeszen, ugy szivbol. Jott oda a felesegem, hogy mutassam, mit nyertem. Aztan amikor megmondtam, hogy azert nevetek, mert vesztek, azt hitte bediliztem... :D