Slynzor
Válasz Wolfman1982 kommentjére
2013. júl. 9. 19:20

@rockett Abba mi a poén, hogy rendszeresen ráülsz nyerő regre? Oké, hogy jól futsz, de az ev-d nálam negatív.
Üdv
Gray...

Miért openregelsz, ha utána sírsz, amikor rádülnek? Üdv, badamka!

rockett
2013. júl. 9. 21:14

Én ugyan nem arcoskodok a csetben, már csak azért sem mert le van tiltva. Én akartam így, segít a koncentráció megtartásában. Privátot nem tudok még írni, skype on meg, nem fogok 50 rakétát megkérdezni, hogy "őő izé Te szoktál rámülni x teremben x névvel?".

De amiért belekezdtem a posztba. Szerintem pár dolgot át kellene értékeled magadban. Szerinted, egy akár gyenge regularon hogy fogsz 5% rake-et ledolgozni 25bb kezdőstack-el? Mrj oké ledolgozza, de azért gondolom még nem tartasz ott. De tegyük fel ledolgozod... Nem lenne jobb egy hallal játszani órabér szempontjából? Még a beszólás téma. Ha Gus Hansen beszól, akkor onnantól ráülsz a lobby-ban? Utána mész magasabb limitre is? Mert velem ez csináltad. Érted EV, EV, EV...

Edit: bocs 6,46% rake

Az arcoskodást általánosságban értettem, nem rád, van aki csinálja, amellett, hogy nem is túl jó játékos. De hogy feleslegesen ne csépeljem a szót: Összekeversz valakivel. Sokféle HUsngt játszom stabilan, super turbot egy darabot sem (néha starson funból egy kicsit, de ott nem 6,46% a rake és ebben nem is regwarozok). Szóval rossz ajtón kopogtatsz, más is játszhat rakétás nickkel nem csak én :) fogalmam sincs kibe láttál bele, hogy én vagyok.

Az opensiteléssel meg egyetértek. Ha beülsz vállalod azt, hogy játszol BÁRKIVEL. Te nyitod a boltot, nem válogathatod meg milyen vendég jön oda, Ő válogathat. +azt írtad +EV-t hozol az illető ellen és még van egy ****a rb-d is. Nem értem a problémád, told vele és zsebeld be a pénzt. GL

Maxxxika
Válasz Joooke kommentjére
2013. júl. 9. 22:17

Nekem is van 1-2 arc, akivel szemben +evroim van, de olyan idióta módon játszik, hogy jobban örülnék ha nem ülne be.

Holdenper
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 9. 22:22

6,5% fee mellett kb ekkor tolnám csak:
- 80%, vagy jobb rb
- 90%-ban tudjam tolni fishek ellen relatíve magasabb limiteken is
- óránként két asztalon menjen le 20 legalább (= legyen action)

De te tudod:)

Amúgy ha opensitelsz, akkor vállalod, hogy játszol bárkivel. Szívás regekkel tolni, de ha ezt 2+2-re írtad volna, akkor lehet pluszba a nyakadba kapsz 6 reget, csak a sírás miatt :D

Wolfman1982
Válasz Holdenper kommentjére
2013. júl. 9. 22:27

Úgy néz ki tévedtem, elnézést kérek! Kegyetlen nehéz az ilyesmit kimondani,de kimondtam!^^ GL

Wolfman1982
2013. júl. 9. 22:34

@Holdenper

Én mindig azzal a naiv feltételezéssel élek, hogy aki tanulta a pókert az keresni fogja a legjobb játékot. Nálam ez evidencia. Csak akkor ülnék rá másik regre ha pl minden slot foglalt és mondjuk race-elek. Az valahol egy erős belső frusztrációt (önértékelési zavart?) jelez, ha egy reg csakazértis meg akarja mutatni a másiknak, holott az idő alatt (több) pénzt is kereshetne. Nem az óvodában vagyunk.^^

Maxxxika
2013. júl. 9. 23:12

Lassan eljön az az idő, amikor mindig reget fogsz kapni, ami ugyan neki rövidtávon nem olyan pluszos, de hosszútávon mégis az lesz.

Sok a vadász, kevés a fóka.

vadallat
2013. júl. 9. 23:18

Én ugyan nem arcoskodok a csetben, már csak azért sem mert le van tiltva. Én akartam így, segít a koncentráció megtartásában. Privátot nem tudok még írni, skype on meg, nem fogok 50 rakétát megkérdezni, hogy "őő izé Te szoktál rámülni x teremben x névvel?".

De amiért belekezdtem a posztba. Szerintem pár dolgot át kellene értékeled magadban. Szerinted, egy akár gyenge regularon hogy fogsz 5% rake-et ledolgozni 25bb kezdőstack-el? Mrj oké ledolgozza, de azért gondolom még nem tartasz ott. De tegyük fel ledolgozod... Nem lenne jobb egy hallal játszani órabér szempontjából? Még a beszólás téma. Ha Gus Hansen beszól, akkor onnantól ráülsz a lobby-ban? Utána mész magasabb limitre is? Mert velem ez csináltad. Érted EV, EV, EV...

Edit: bocs 6,46% rake

a chatet énse használom, semmi kedvem a qrvaanyázást olvasgatni játék közben. :D amikor lemákoltak, akkor még azt is megkaptam hogy "nesze majom", azóta a chatet tiltom a genyáréba. nagy leak annak aki használja.

Wolfman1982
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 9. 23:19

Majd igyekszek szép gráfot rajzolni. Ha nem sikerül, megérdemlem, h jöjjenek. Aki meg rámül szép gráffal is, az meg valószínűleg annyira ostoba, hogy nem lesz horror -ev.

vadallat
2013. júl. 9. 23:31

egyetértek :)

Élő ügyfélszolgálat