Holdenper
Válasz Wolfman1982 kommentjére
2013. júl. 10. 3:09

@Holdenper

Én mindig azzal a naiv feltételezéssel élek, hogy aki tanulta a pókert az keresni fogja a legjobb játékot. Nálam ez evidencia. Csak akkor ülnék rá másik regre ha pl minden slot foglalt és mondjuk race-elek. Az valahol egy erős belső frusztrációt (önértékelési zavart?) jelez, ha egy reg csakazértis meg akarja mutatni a másiknak, holott az idő alatt (több) pénzt is kereshetne. Nem az óvodában vagyunk.^^

Gyere PSre, meglátod mennyi war van:D
És nem random ok/gyengébb regek waroznak...Egyrészt lobby foglalás, a másik reg elűzése az adott limitről, meg megnézik van-e edge-ük. Mert ha folyamatosan tudnak játszani egy olyan regen, akin hoznak x% roit, jobban megéri, mint fishre várni, aki 1-2 meccs után declineolni fog.

Ott van pl rams85, aki híres (/hírhedt?) arról, hogy a játékai 85-90%-át regek ellen tolja.

Persze jó regek ellen nagyon nehéz profitábilisnak lenni, de ha rád ülnek annyit tudsz tenni, hogy lenyeled a békát, és megpróbálod megverni őket (vagy legalább olyan jól játszani, hogy elmenjen a kedvük az ellened való játéktól).

MerACE
Válasz Holdenper kommentjére
2013. júl. 10. 8:37

Amúgy ha opensitelsz, akkor vállalod, hogy játszol bárkivel. Szívás regekkel tolni, de ha ezt 2+2-re írtad volna, akkor lehet pluszba a nyakadba kapsz 6 reget, csak a sírás miatt :D

Ypsik, aki 30$-on 1. sharkscope-on belefutott ebbe. Felment 60$-ra, ráültek a regek, aztán panaszkodott és arcoskodott miatta 2+2-n, meg is lett az eredménye, majd visszalépett 30$-ra. :)

Sword84
2013. júl. 10. 10:30

Majd igyekszek szép gráfot rajzolni. Ha nem sikerül, megérdemlem, h jöjjenek. Aki meg rámül szép gráffal is, az meg valószínűleg annyira ostoba, hogy nem lesz horror -ev.

Szerintem kerüld a magasabb téteket, vagy panaszkodhatsz állandóan a fórumokon....

vadallat
Válasz Joooke kommentjére
2013. júl. 10. 12:45

"Amúgy ha opensitelsz, akkor vállalod, hogy játszol bárkivel. Szívás regekkel tolni, de ha ezt 2+2-re írtad volna, akkor lehet pluszba a nyakadba kapsz 6 reget, csak a sírás miatt" ITT IS :D :D

"
Szerintem kerüld a magasabb téteket, vagy panaszkodhatsz állandóan a fórumokon...." ...szerintem nem panaszkodott, inkább magabiztosnak tűnt. én csípem a tagot, akinek van t*ke ilyet kiírni azt általában nem kell félteni se az asztaloknál se az életben. hát ennyi.

Wolfman1982
Válasz Sword84 kommentjére
2013. júl. 10. 12:53

Állandóan? Egy poszt volt, az is kérdés, nem panaszkodás. Remélem nem azok voltak az igazi megmondó emberek, akik lenyomtak stars on 300 hypert-t 3$-on és -30 BI lett, mert az a fránya downswing mindig őket kapja el valahogy. Miért van olyan érzésem, hogy aki szájkaratéban erős az szakmailag gyenge és vica versa? Részemről eleget hallottam, talán túl sokat is, most már mehet a beszélgetés a stratégiáról akár.

vadallat
2013. júl. 10. 13:13

nyugi, mindenkit leugatnak egyszer. take it easy :D ne vedd magadra.

Holdenper
Válasz vadallat kommentjére
2013. júl. 10. 13:40

Én csak 100 hypert nyomtam 1,5-ön (mármint 1,5 játékpénzen)...De 2% az Ev roim!!!!!44

Ypsik klasszikusan az a reg, aki a 30-as ok regeket, gyenge regeket, meg fisheket nagyon meg tudja verni, de 60-on el van tévedve. Van még pár ilyen játékos

Pat
2013. júl. 10. 13:41

Állandóan? Egy poszt volt, az is kérdés, nem panaszkodás. Remélem nem azok voltak az igazi megmondó emberek, akik lenyomtak stars on 300 hypert-t 3$-on és -30 BI lett, mert az a fránya downswing mindig őket kapja el valahogy. Miért van olyan érzésem, hogy aki szájkaratéban erős az szakmailag gyenge és vica versa? Részemről eleget hallottam, talán túl sokat is, most már mehet a beszélgetés a stratégiáról akár.

VicE Versa. Vica ő más, valami kikapós menyecske lehet a múltadból.:)

Én sem éreztem egyébként panaszkodásnak, sírásnak pláne nem, meg aztán logikus is volt.

skanna
Válasz MerACE kommentjére
2013. júl. 10. 16:50

Arra gondolt, hogy 20*3,5$=70$. Ráadásul még irónia is volt szvsz. De azzal nem kell foglalkozni, mert ha alacsony téten játszol, akkor 70$ az lehet sok. GL!

koszi. igazad van, ez fel se tunt. 3.5 es turbo shootoutokat porgetem, arra van meg a roll. bar most shotolom a 7 es turbokat is, mert eleg hajmereszto dolgok mennek a micro limiteken.

MerACE
2013. júl. 11. 18:17

Most shotolgatom PS-en a 30$-os hyper turbo hu sng-kat, és egyelőre nem értem. Ezen a téten mindenki nyerő? :D Ez csak pech, hogy az eddigi kb. 100 game-ből kb. 80-at nyerő játékosok ellen kellett tolni? :) Esetleg egyéb magyarázat?

Élő ügyfélszolgálat