Mabohai
Válasz Maxxxika kommentjére
2013. júl. 17. 19:57

A like-okból ítélve csak én nem értem.

SZTAKI Szótár | német - magyar fordítás: Strasse | magyar, angol, német, francia, olasz, lengyel, holland, bolgár online szótár és fordító

Ezen kívül a művelt német ezt a kifejezést használja pókerasztaloknál, ha sort hoz létre (amely minden esetben veri az egy párt)

poker18g
2013. júl. 17. 20:29

És itt a kistesója is
weaktight | Hand | AKs - No Limit Holdem Tournament

Azonkívül, hogy az ellenfél nem jól játszott és szerencséje volt, te meg TP-vel tönkrementél mit vársz mit mondjunk? Sajnáljunk, vagy mi? Előfordul, máskor nem fog sort floppolni!

Maxxxika
Válasz poker18g kommentjére
2013. júl. 17. 20:34

Azonkívül, hogy az ellenfél nem jól játszott és szerencséje volt, te meg TP-vel tönkrementél mit vársz mit mondjunk? Sajnáljunk, vagy mi? Előfordul, máskor nem fog sort floppolni!

hogy játszottad volna?

forzadani3
2013. júl. 17. 23:11

hogy játszottad volna?

szerintem pre dobja!

skanna
2013. júl. 17. 23:22

weaktight | Hand | 88 - $15/$30 No Limit Holdem

Ez mi már?
AF 4.6
3bet 41,7

en ezt hivom nostredamus callnak :) falnak lehet tole menni tudom...

MerACE
Válasz Holdenper kommentjére
2013. júl. 18. 1:05

Nem hyperezni szeretett volna szerintem. Amúgy chadders elég idejétmúlt. Inkább a phl500-zzztilt vidpackkal érdemes foglalkozni

Ja, tényleg. Csak írta, hogy HUSNG, és az én elmémben más már fel sem merül. :) Persze, Chadders0 idejétmúlt, de az alacsony téteket bőven le lehet vele kaszálni, meg ad egy alapot. Zzztilték packját még nem láttam. Mivel jobb, mint a HokieGreg, Bernardc csomagok? (the amount of hyper turbo packages is too damn high!)

skanna
Válasz Joooke kommentjére
2013. júl. 18. 1:44

sima husng turbora tudtok valami jo aktualis videot ajanlani?

641stone
Válasz skanna kommentjére
2013. júl. 18. 8:01

sima husng turbora tudtok valami jo aktualis videot ajanlani?

Greenbast Beginner Turbo Speed Pack
Ha érdekel, vedd fel velem a kapcsolatot privátban

skanna
Válasz Joooke kommentjére
2013. júl. 18. 10:30

koszi szepen erdekel a dolog. hamarosan irok privat uzenetet csak meg gyorsan gyujtenem kell 10 hozzaszolast mert 30 alatt nem engedelyezett a pm.

Admin
Válasz skanna kommentjére
2013. júl. 18. 10:41

koszi szepen erdekel a dolog. hamarosan irok privat uzenetet csak meg gyorsan gyujtenem kell 10 hozzaszolast mert 30 alatt nem engedelyezett a pm.

Fölösleges hozzászólásokat kérünk emiatt ne gyárts. Nem tart sokáig normál tempóban sem elérni a 30 hozzászólást.

Élő ügyfélszolgálat