rendben. vettem. mar nem kell sok...:)
Sziasztok!
némi tanácsot kérnék a helyi HU társadalomtól, mert szeretném egy adott irányba mozdítani a póker karrierem, csak nem látom át a dolgokat eléggé ahhoz hogy döntsek.
Tömören: kezdő HUSNG-s vagyok, de nem kezdő pókeres, 3 évet casheztem (NL50en megálltam sajnos), júni eleje óta csak HUSNG-vel foglalkozom. "Főállású kártyás" vagyok. Gőzerővel fejlesztem magam (HUSNG.com video packok mind megvannak + elemzek folyamatosan). Főleg 10-es téten játszottam turbókat, 1200 játék alatt 6% roi-t sikerült összehoznom.
Tetszik a turbó a deepebb szituk miatt, viszont úgy látom elég kevés action van feljebb a különböző hálózatokban (vagy csak nyári pangás?), és a nép a Hypereket preferálja, gondolom a fishekkel az élen.
A kérdésem az lenne, így mennyire látjátok kockázatosnak, 4 havi liferollal + 8-900EUR pókerre szánt tőkével belevágni a hyperezésbe a starson?
Van akció turbon feljebb is, plussz hyperre talán nagyobb roll kene ennel, ha 10$ körüli teten jatszanal, en a helyedben maradnék a turbonal, vagy ha mindenképpen hyperezni akarsz akkor felkeresnem magamat a Low limit hypercsoportunk miatt :))
koszi szepen erdekel a dolog. hamarosan irok privat uzenetet csak meg gyorsan gyujtenem kell 10 hozzaszolast mert 30 alatt nem engedelyezett a pm.
Sziasztok!
némi tanácsot kérnék a helyi HU társadalomtól, mert szeretném egy adott irányba mozdítani a póker karrierem, csak nem látom át a dolgokat eléggé ahhoz hogy döntsek.
Tömören: kezdő HUSNG-s vagyok, de nem kezdő pókeres, 3 évet casheztem (NL50en megálltam sajnos), júni eleje óta csak HUSNG-vel foglalkozom. "Főállású kártyás" vagyok. Gőzerővel fejlesztem magam (HUSNG.com video packok mind megvannak + elemzek folyamatosan). Főleg 10-es téten játszottam turbókat, 1200 játék alatt 6% roi-t sikerült összehoznom.
Tetszik a turbó a deepebb szituk miatt, viszont úgy látom elég kevés action van feljebb a különböző hálózatokban (vagy csak nyári pangás?), és a nép a Hypereket preferálja, gondolom a fishekkel az élen.
A kérdésem az lenne, így mennyire látjátok kockázatosnak, 4 havi liferollal + 8-900EUR pókerre szánt tőkével belevágni a hyperezésbe a starson?
Na valaki jobban is összefoglalta neked, de teljesen úgy van ahogy mabohai mondja :)
100-as magasságig nem gond az akció. Bár nem tudom, melyik termet preferálod, Starson 30-ig gyakorlatilag nincs waiting time turbon sem. Hyperen simán számolhatsz 100 buyines swingekkel kisebb téteken is, szóval abba inkább backelés mellett lenne érdemes belevágnod.
Lényeg a lényeg: ha nem érzed komfortosnak a hypert, csak az akció vélt hiánya miatt nem érdemes váltanod, turbon is megkapod a megfelelő mennyiségű ellenfelet. Amikor már megerősödött a tőkéd, még mindig dönthetsz a gyorsabb struktúra mellett.
Van akció turbon feljebb is, plussz hyperre talán nagyobb roll kene ennel, ha 10$ körüli teten jatszanal, en a helyedben maradnék a turbonal, vagy ha mindenképpen hyperezni akarsz akkor felkeresnem magamat a Low limit hypercsoportunk miatt :))
A river betnel kirohogott a ruszki playa. azthitte nala van a nuts :) de legalabb boldogan tette be.
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, skan25 | BOOM! Hand Replayer
Itt meg egy masik hand tegnap elottrol. "amikor az overbet monkey nem tudja feladni" :)
No Limit Texas Hold'em Hand, 10.00/20.00, skan25 | BOOM! Hand Replayer
best line?
villainröl 70 handem van, regular, stealje 65%, semmi különös dolgot nem művelt eddig
(pre 3b vs flat: nagyon tight imagem volt eddig oop igy inkább flateltem)
mi lenne itt a legjobb line, így hogy viszonylag jó, de nem brutál EQ-nk van?
-c/c-ozással nem érzem túl kényelmesen magamat turnon semmilyen kártyán amivel nincs sorom + jó esélyel tolni fogja a gyenge percieved rangem ellen
-CR-re gyenge sztem mert már nemigen dobhatok pushra, de ahhoz gyenge vagyok h itt bekerüljön
-b/f-hoz meg túl erösnek érzem
most hogy igy leirtam, kezdésnek talán a checkelni jobb mert itt ö sem fog olyan nagy 100%-ban cbetelni itt, így sokszor nézünk free turnt, de azért meghallgatnék egy két ötletet :)
No Limit Holdem Tournament
2 Players
Hand Conversion Powered by weaktight.com
$6.71+$0.29
Stacks:
SB (1,365) 27bb
hero (BB) (1,635) 33bb
Blinds: 25/50
Pre-Flop: (75, 2 players) hero is BB :jc: :ac:
SB raises to 100, hero calls 50
Flop: :qs: :8c: :ts: (200, 2 players)
hero??