Hali!
Ha alkalmazkodik, és nem lő minden egyes flop-turnt, nézd meg, hogy reagál a probeokra!
Magyar hu-s körökben ezt hívják csubakkának.:) Amikor egy preflop emelő kihagyja a cbetet, az ellenfele pedig oop betel a következő utcán.
Sziasztok!
Kérdeznék:
7$ normál. Kb. 3. hand.
Ellenfél emel 60ig, én 3bet-elem AKo-val 180ig, ő 4bet-el 420ig.
Ilyenkor mi a teendő?
A pot méret miatt betenném és flippelnék.
A call nem tetszik, 1/3 stack-et tennék be és utána lehet dobni kellene.
AK-t nem dobnék hu-ban preflop.
Ha sokat raisel és magas a fv3bs-ja, akkor bőven pluszos a push. A cbetjétől nem függ, ezzel a lappal ne akarj flatelni. Ha tűrhető mennyiségű statod van róla, és nem jól reagál a nonai 3b-ekre (foldol pre vagy post nagy százalékban dob a cbetre), akkor néha mehet vele a light 3b is, de ezzel csak csínján 21bb-n. Ha nem sokat emel vagy nem szeret dobni 3bs-okra, akkor meg sima fold.
Nem tudom, milyen téten játszol, de annyit hozzáfűznék, hogy nekem azt súgták, hogy 18-25bb között a light 3bet az optimális ezzel a lappal a 15-30$-os hyperek populációs tendenciái ellen, tehát ha még fogalmad sincs arról, hogy milyen az ellenfél, akkor talán az a legjobb. Persze ha már van némi elképzelésed az ellenfélről, akkor ahhoz alkalmazkodj. Lehet valaki úgy is fish, hogy 10% PFR-je, az ellen pl. tuti nem lesz pluszos a shove.
jav.: Mármint yodalinóról nem tudom, hogy milyen téten tolja, Patet tudom, hogy a 1,5$-os hypereket pusztítja. :D
Sziasztok!
Kérdeznék:
7$ normál. Kb. 3. hand.
Ellenfél emel 60ig, én 3bet-elem AKo-val 180ig, ő 4bet-el 420ig.
Ilyenkor mi a teendő?
A pot méret miatt betenném és flippelnék.
A call nem tetszik, 1/3 stack-et tennék be és utána lehet dobni kellene.
AK-t nem dobnék hu-ban preflop.
Magyar hu-s körökben ezt hívják csubakkának.:) Amikor egy preflop emelő kihagyja a cbetet, az ellenfele pedig oop betel a következő utcán.
Köszi!
nem tud vki működő hide bankroll programot/scriptet PS-re, regeléshez/rematch-hez?
:)
Van erről egy 2+2 téma, a szerint nem létezik ilyen:
Software to hide bankroll (re-matching window) - Page 7 - Heads Up SNG -- Two Plus Two Poker Forums