kriszand1
Válasz Joooke kommentjére
2013. aug. 6. 22:57

itt mit kellett volna máshogy csinálnom?
sb:10
bb:20
nálam::Kh::Ah:
én vagyok a nagyvak, emel a srác 60ig én call( itt 3bet? )
flop::Qs::6d::Ac: én checkeltem, és a gyerek is, negyedik lapunk volt nem akartam még donkolni.
turn::Kd: itt emeltem 80at, visszaemelt rám pot mérettel és én allin mentem.nos?

yodalino
2013. aug. 6. 23:33

kösz Maxxxika tiltkontrollhoz mondjuk megfelelne:). létezik, csak régi és az ujabb frissitésekkel nem müxik

Pat
Válasz kriszand1 kommentjére
2013. aug. 6. 23:41

itt mit kellett volna máshogy csinálnom?
sb:10
bb:20
nálam::Kh::Ah:
én vagyok a nagyvak, emel a srác 60ig én call( itt 3bet? )
flop::Qs::6d::Ac: én checkeltem, és a gyerek is, negyedik lapunk volt nem akartam még donkolni.
turn::Kd: itt emeltem 80at, visszaemelt rám pot mérettel és én allin mentem.nos?

Gondolom, hyperről van szó. Pre 3b ai.

kriszand1
2013. aug. 7. 21:39

köszi. holdem managerben mik az optimális statok? most kezdtem el használni, az megvan hogy mi mit jelent, csak nem tudom hogy mik az ideális számok

babyonboard
Válasz yodalino kommentjére
2013. aug. 8. 10:23

nem tud vki működő hide bankroll programot/scriptet PS-re, regeléshez/rematch-hez?
:)

Two Plus Two Poker Forums - View Single Post - Software to hide bankroll (re-matching window)

nálam ez megy.

yodalino
2013. aug. 8. 20:39

ja ez tényleg müxik köszi!

skanna
2013. aug. 13. 17:28

letoltottem a poker copilotot hogy megnezzem mit mutatnak a statok. ez az ev cucc ez milyen? atlagos?

BrenDoN
Válasz yodalino kommentjére
2013. aug. 13. 20:21

köszi a választ! ezt a részt nem értem teljesen, gondolom minél nagyobbat mert annál jobb a roi-m? vagy hogy érted?
meg ok hogy a postflop tendeciák sokat számítanak, de extrém esetektől eltekintve nemigen flatelek 93s-t, viszont pici +EV pushra sokszor megfelel. vagy csak túl tight a flat rangem?:)

Ha valakin mondjuk hozol 55% itm-et, 40-50-0% a cbet tendenciái, tud dobni probe betre, lazán callozza a 3betet, akkor van, hogy flatelni jobb, ezért írtam, hogy minden ehhez kapcsolódó tendenciát számba kell venni :)

skanna
2013. aug. 13. 22:42

valaki hozzaertonek nem lenne kedve illetve ideje atnezni a statjaimat? kivancsi lennek mit mondana rola. (107k lejatszott headsup hand micro limiten)

yodalino
Válasz skanna kommentjére
2013. aug. 15. 23:30

weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament

sziasztok sztetek dobható ez ezen a turnon (a CR size-ra gondolok föleg)? villain random fish 15 handem van csak.
egyébként flop + turn mehetett volna nagyob size igy utolag. turnon itt fish ellen mehet a 240es potba 210 is akár? nem dobnak többet? vagy inkább 195?

Élő ügyfélszolgálat