Matt Coburn
Válasz forzadani3 kommentjére
2013. szept. 22. 19:05

Nem szerencsés a 3-ast hotkey-nek berakni. Ma már nem tudom hanyadszor a 3bet illetve 3 utcás blöff jegyzetének írása közben allin rakom magam 50-70 bb-vel. Most épp 82o-val sikerült 50 bb-n. Kaptam rá egy agresszív callt 95o-val és behúztam. És nem 1,5 dolláron. :D

n33dmor3luck
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. szept. 22. 21:39

Lol :D Szabad tudni, hogy milyen téten történt ez a csoda?

skanna
Válasz Joooke kommentjére
2013. szept. 22. 22:43

valakinek megvan mar a zzztilt-es crushing hyper turbo husngs? erdemes ra beruhazni? (chadders0 megvan)

gTheCG
Válasz skanna kommentjére
2013. szept. 22. 22:50

Ez a videó engem is érdekelne.

babyonboard
Válasz gTheCG kommentjére
2013. szept. 22. 23:49

Ez a videó engem is érdekelne.

+222

Holdenper
Válasz n33dmor3luck kommentjére
2013. szept. 22. 23:54

Sziasztok! Szeretnék elkezdeni HU SNG-vel foglalkozni, ebből is igazán a hyper ami vonz. Tudtok ajánlani valamit, hogy hogyan kezdjek neki a tanulásnak? Sajnos se HM-re, se $-es oktató videóra nincs keret, ezért gondoltam, hogy itt kérek segítséget (tapasztalatom csak élő játékban van, az is minimális).

Ha megy az angol, akkor a husng.com oldalon vannak ingyenes videók is hyperHUról. Illetve neten fent van magyarul, és angolul is mersenneary e-bookja. Az is nagyon jó alapozásnak.

HM-et, vagy PT4-et érdemes minél hamarabb beszerezni, mert ha megbarátkozol a HUD-dal, az sokat segíthet a játék közben. Meg a játékod elemzéséhez is elengedhetetlen.

A topicot is érdemes átnézni, illetve az akadémián vannak fent videók mrj-től, meg requiemtől is egy (ezeket a Dani is írta már mondjuk)

skanna
2013. szept. 23. 10:24

MrGr33n13 nyerte a 10.000 dollaros High Roller Hu Tornat.

Matt Coburn
Válasz skanna kommentjére
2013. szept. 23. 14:22

MrGr33n13 nyerte a 10.000 dollaros High Roller Hu Tornat.

Uh. Grat neki, egy ilyenen én is indultam a múltkor, pénz előtt estem ki egy párbajjal. Ja, nem high roller volt. :)

Matt Coburn
Válasz n33dmor3luck kommentjére
2013. szept. 23. 14:25

Lol :D Szabad tudni, hogy milyen téten történt ez a csoda?

Hát azér nem sokkal magasabb téten, szégyenlem és nem árulom el. :-D

Sok asztalos verseny sessionnél treljesen jól működik hotkeynek hogy 0= fold, 1=check, 3=allin, ott ritkán jegyzetelek mert nincs időm rá. Heads upnál egymás után mentek az allinek jegyzet közben mire átszoktattam magam. :)

Karcsibohoc
2013. szept. 23. 14:51

mrGR33N13: last thing id wanna be doing right now would be to play myself in a hu sng

Élő ügyfélszolgálat