BrenDoN
Válasz bubo_rake kommentjére
2013. szept. 26. 22:48

ezekkel tisztában vagyok, pont ezért mondtam, hogy tekintsünk el a statoktól.

Madj valaki PS-reg talán megírja a population tendency-t :) Nekem fogalmam sincs perpill mennyi.

Littlemage
Válasz bubo_rake kommentjére
2013. szept. 27. 1:01

10bb körül a felső hány százalékra tennétek a push és hány százalékra a call range-t? tudom, hogy a statok is jók lennének ide, de most tekintsünk el ettől.

szvsz a nash-t nyugodtan hasznalhatod default, az erosebb handekkel jobb mr/callozni, monsterekkel meg akar limpelni is. a melyebb dolgokhoz tenyleg kellenek az ellen statjai is adott eff. stakekre. meg egy kis pokerstoveolas :D

nbzmgpkr
Válasz Joooke kommentjére
2013. szept. 27. 19:28

Sziasztok. Starson játszok 3.5 usd téten 2 és 4 emberes turbo hu sng-ket. egész jól megy, legalábbis szerintem. érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki szintén ezen a téten játszott, majd lépett fel 7 dollárra. illetve, hogy mik a tapasztalatok, mennyivel erősebb eggyel feljebb a mezőny?

yodalino
Válasz nbzmgpkr kommentjére
2013. szept. 27. 22:25

Sziasztok. Starson játszok 3.5 usd téten 2 és 4 emberes turbo hu sng-ket. egész jól megy, legalábbis szerintem. érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki szintén ezen a téten játszott, majd lépett fel 7 dollárra. illetve, hogy mik a tapasztalatok, mennyivel erősebb eggyel feljebb a mezőny?

kb semmivel, max évente látsz majd egy reget is, told nyugodtan

fleaa
Válasz gTheCG kommentjére
2013. szept. 28. 18:25

Szintén érdekelne! Vagy már megvetted?

Maxxxika
Válasz fleaa kommentjére
2013. szept. 28. 20:20

Szintén érdekelne! Vagy már megvetted?

Ki és mit?

Holdenper
Válasz BrenDoN kommentjére
2013. szept. 28. 20:45

A push range alapvetően sose a top x % vagy ha mégis, akkor ott vagy bajok vannak vagy magas szintű a leveling. Call range ellenfél függő, szóval ez éppen egy helyesen megválaszolható kérdés.

Miért te 3bb-n mr-elsz, vagy limpelsz? Vagy csak ha 70%-ot szeretnél mondjuk pusholni, akkor a top 50%, meg bottom 20% a középső 30-at meg dobod?

MerACE
Válasz Holdenper kommentjére
2013. szept. 28. 21:09

Miért te 3bb-n mr-elsz, vagy limpelsz? Vagy csak ha 70%-ot szeretnél mondjuk pusholni, akkor a top 50%, meg bottom 20% a középső 30-at meg dobod?

10 bb körül kérdezték. És ott tényleg nem a top x% a push range. Én pl. limpelek a monsterekkel, sőt, ha valaki agresszív a limppel szemben, akkor még néhány egyéb erős lap is befér, emellett sokszor limpelek közepes 1-2 gapperekkel és van ennél gyengébb lap, amit meg pusholok.

Rocso20
Válasz Joooke kommentjére
2013. okt. 5. 18:58

Sziasztok! Hyperhez kellene 10bb és alatti játékhoz egy push táblázat akinek esetleg van az légyszi ossza meg velem is vagy hogy honnan lehet leszedni elöre is köszönöm

BrenDoN
Válasz Rocso20 kommentjére
2013. okt. 5. 19:35

Sziasztok! Hyperhez kellene 10bb és alatti játékhoz egy push táblázat akinek esetleg van az légyszi ossza meg velem is vagy hogy honnan lehet leszedni elöre is köszönöm

Google--> Nash chart

Élő ügyfélszolgálat