ezekkel tisztában vagyok, pont ezért mondtam, hogy tekintsünk el a statoktól.
10bb körül a felső hány százalékra tennétek a push és hány százalékra a call range-t? tudom, hogy a statok is jók lennének ide, de most tekintsünk el ettől.
Sziasztok. Starson játszok 3.5 usd téten 2 és 4 emberes turbo hu sng-ket. egész jól megy, legalábbis szerintem. érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki szintén ezen a téten játszott, majd lépett fel 7 dollárra. illetve, hogy mik a tapasztalatok, mennyivel erősebb eggyel feljebb a mezőny?
Sziasztok. Starson játszok 3.5 usd téten 2 és 4 emberes turbo hu sng-ket. egész jól megy, legalábbis szerintem. érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki szintén ezen a téten játszott, majd lépett fel 7 dollárra. illetve, hogy mik a tapasztalatok, mennyivel erősebb eggyel feljebb a mezőny?
Szintén érdekelne! Vagy már megvetted?
Szintén érdekelne! Vagy már megvetted?
A push range alapvetően sose a top x % vagy ha mégis, akkor ott vagy bajok vannak vagy magas szintű a leveling. Call range ellenfél függő, szóval ez éppen egy helyesen megválaszolható kérdés.
Miért te 3bb-n mr-elsz, vagy limpelsz? Vagy csak ha 70%-ot szeretnél mondjuk pusholni, akkor a top 50%, meg bottom 20% a középső 30-at meg dobod?
Sziasztok! Hyperhez kellene 10bb és alatti játékhoz egy push táblázat akinek esetleg van az légyszi ossza meg velem is vagy hogy honnan lehet leszedni elöre is köszönöm
Sziasztok! Hyperhez kellene 10bb és alatti játékhoz egy push táblázat akinek esetleg van az légyszi ossza meg velem is vagy hogy honnan lehet leszedni elöre is köszönöm