Köszi Ice-pocó még egy olyan kérdésem lenne hogy pontosan hogy kell értelmezni látom számok vannak ott gondolom megvan adva mi fölött lehet megadni vagy hogy van pontosan?
Mondjuk, ha a push táblázatot nézed (Ekkor SB vagy), akkor a Q7o-nál szerepel, a 10.3. Ez a nagyvakot jelenti, és ennél vagy alatta érdemes allin menned.Persze ez kizárja a limpet, vagy min.raise-t. Az alatta lévó táblázat pedig azt mutatja, hogy mikor érdemes megadnod (Ekkor BB). Viszont ez csak akkor helyénvaló, ha ellenfeled is NASH-t használ. Ha ellenfeled feszesebben vagy lazábban push-olgat, akkor neked is el kell térned a használatától.
értem köszönöm
Sziasztok. Starson játszok 3.5 usd téten 2 és 4 emberes turbo hu sng-ket. egész jól megy, legalábbis szerintem. érdeklődni szeretnék, hogy van-e itt olyan, aki szintén ezen a téten játszott, majd lépett fel 7 dollárra. illetve, hogy mik a tapasztalatok, mennyivel erősebb eggyel feljebb a mezőny?
Nekem a napokban ajánlották itt az oldalon, hogy ezen téteken játsszak.
Szeretném kérdezni tőled, hogy Te napi lebontásban, hány órát, partit játszol?
Egyszerre tudsz több ellenfél ellen is? És hogy mekkora órabért tudsz átlagosan összehozni?
Hali! Tanácsokra lenne szükségem, meguntam a cg-t és úgy gondoltam kipróbálom ezt a műfajt meghatározatlan időre, azon belül is a turbo változatot, a hyper egyelőre nagyon tilitolinak tűnik, kevés még a skill oda. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen HUD statokat érdemes kitenni, eddig csak a tourney hudot használtam, ahol vpip,pfr, bbs, steal, fold bb to steal, 3bet, Fto3bet, aggr, flop cbet, FoldtoFlopcbet statok vannak csak. Gondoltam a pre 4bet és flop donkbet statokra, amik játék közben hiányoztak, ezeken kívül miket lenne érdemes? Melyeknél lehet hasznos, ha utcákra lebontva is kiíratom (aggr. cbetek esetleg?)? Nemrég néztem itt egy hyper videot, ahol tele volt a képernyő statokkal, az mondjuk sokkolt kissé, viszont ugye most hely az lesz a HUd-nak, szóval felőlem akár betöltheti a fél asztalt, ha van értelme :) Ja és HM2-t használok.
Szintén érdekelne, hogy hány asztalon érdemes nyomatni, próbáltam 3-at, az sok, 2-n néha egész jól megy, 1-en viszont érzem, hogy az apróságokra jobban lehet figyelni/note-olni stb, viszont úgy kevésbé pörög a rake. Melyik verzió éri meg jobban hosszútávon szerintetek?
Hali! Tanácsokra lenne szükségem, meguntam a cg-t és úgy gondoltam kipróbálom ezt a műfajt meghatározatlan időre, azon belül is a turbo változatot, a hyper egyelőre nagyon tilitolinak tűnik, kevés még a skill oda. Szóval a kérdésem az lenne, hogy milyen HUD statokat érdemes kitenni, eddig csak a tourney hudot használtam, ahol vpip,pfr, bbs, steal, fold bb to steal, 3bet, Fto3bet, aggr, flop cbet, FoldtoFlopcbet statok vannak csak. Gondoltam a pre 4bet és flop donkbet statokra, amik játék közben hiányoztak, ezeken kívül miket lenne érdemes? Melyeknél lehet hasznos, ha utcákra lebontva is kiíratom (aggr. cbetek esetleg?)? Nemrég néztem itt egy hyper videot, ahol tele volt a képernyő statokkal, az mondjuk sokkolt kissé, viszont ugye most hely az lesz a HUd-nak, szóval felőlem akár betöltheti a fél asztalt, ha van értelme :) Ja és HM2-t használok.
Szintén érdekelne, hogy hány asztalon érdemes nyomatni, próbáltam 3-at, az sok, 2-n néha egész jól megy, 1-en viszont érzem, hogy az apróságokra jobban lehet figyelni/note-olni stb, viszont úgy kevésbé pörög a rake. Melyik verzió éri meg jobban hosszútávon szerintetek?
Ha most kezded, amíg még tanulod, mindenképpen csak egy asztalon. A több asztalozás csak az autopilot játékodat fejleszti ( :-) ) Amíg nem jutsz el egy $50-es szintre, csak az egy asztal javasolt + PT4 + CoffeeHud