egy tök kezdő hyperesnek? mekkora mintán?
hypert és 1 asztalon kezdetben. óránként kb 20 le fog menni.
szerintem kezdjel inkabb 3.5 on amig ra nem erzel a hyperre igazan. arra jo stabil a 100 buy-in
Tok kezdonek nyilvan nem, de ha van mas jatekbol stabil alap, akkor 1-2K jatek "bemelegites" utan osszehozhato. Azert nem nagyon latsz ilyen ROI-val sok reget, mert a legtobb szintet lep hamarabb. Aki 5%-ban tudja verni a 7$-t, az a 15$-t is tudja 3-4%-ban legalabb.
Edit: Jo regek 100$-ig is siman hoznak 3-4%-ot (ugyan ugy fishekkel jatszol egy ido utan, mint lejjebb)
És ehhez elég a 350 dolláros roll?
3,5-ön kezdj mindenképp és keress coachot, mert mindenképp tisztázni kell az alapokat, mielőtt elkezdesz játszani. 100BI elég.
Az tök jó!:) Te milyen téten játszol, és melyik szoftvert használod? (HM2,PT4)
És milyen statokat teszel be a HUD-ba?
Plusz, mekkora monitorod van?
Ha nem indiszkrét jellegűek a kérdések, akkor válaszolj kérlek, fontos!
$15-ön tolom. PT4-et használok, Coffee HUD-om van. Laptop-ot használok külön monitor nélkül, egyelőre még kényelmes így is HUSNG-zni, aztán majd talán veszek egyet, ha már 4asztalon akarom veretni :D
jó, én is erre gondoltam,hogy edző fog kelleni, bár korábban azt írták itt, hogy 7 dollárig nem kell edző elég az itt található mrj vidik, meg a szakirodalom
Eddig haladok vele,de nem bánnám ha lenne pénzem valami jó edzőre
15-re sem kell edző, csak szerezd be a kötelező videósorozatokat. Chadders, Bernardc, HokieGreg, Zzztilt packek. Mindegyikből tudsz valamit tanulni (a Zzztilt packet még nem láttam mondjuk, csak 1-2 videót belőle), eddig hypernél érzem úgy, hogy a videók tényleg hasznosak. Ha többen veszitek meg, nem olyan vészes az ára egyiknek sem.
Chadders0: Sokan elavultnak tartják, egyes elemei valóban azok, de azért még a 7-15-öt rommá tudod verni vele, ha kicsit többet játszol sb-ből és bb-ből, mint amit ajánl, a postflop játék is viszonylag korrekt, ezen a téten simán jó. Én olcsón jutottam hozzá, úgy nagyon megérte. :D Valószínűleg a Zzztilt már jobban megéri, az 50$-ral drágább.
Bernardc: A postflop játékod fejlődhet tőle sokat. Gondolkodásmódot tanít, észre kell venni, hogy minden hand egyedi, meghatározza az ellenfél stílusa, a korábbi leosztásaitok, jól mutatja be, hogy értékeld a történéseket. Két videopacket láttam tőle (néhányszor :D), az egyik kifejezetten csak leosztások elemzésével foglalkozik.
HokieGreg: A populációs tendenciákkal és azok értékelésével, egy alapstratégia kialakításával foglalkozik, és azzal, hogy az alapstratégiádtól hogyan térj el bizonyos számú hand ismeretében az ellenfélről (Bayes és egyéb nyalánkságok)
Zzztilt: Minden egyben ahogy nézem, van benne alapstratégia, leakfinder videó egy 60-as top nyerő regről, egyéb játék videó és elemzés.
Nem tudom még, hogy meddig elegendőek ezek, de el lehet szerintem boldogulni velük egy ideig. :) Persze biztos jó az edző is, ki kell kalkulálni mivel jársz jobban, és hogyan szeretsz tanulni.