skanna
Válasz Joooke kommentjére
2013. okt. 8. 22:20

chadders pakkot el tudom kuldeni. zzztiltre meg osszedobhatnank!

MerACE
Válasz Ice-pocó kommentjére
2013. okt. 8. 22:47

Húha! Köszönöm az alaposságodat és, hogy energiát fektettél rám.
Ezeket hol tudom beszerezni/megvásárolni? Igazából tanárral eddig minden jobban ment az életemben,de szerintem arra egyelőre most nincs keret. Talán ezekre összeszedek annyit.

Szívesen! Husng.com-on vannak. Ha meglesz a chadders0 packed, akkor játssz aszerint. Nyilván nem lesz ideális, de a 3,5-7-es téteket biztos, hogy meg tudod vele verni, aztán amit nyertél, abból már meg tudod venni a továbbiakat, ami kell a fejlődésedhez.

Én spec kb. 2 nap alatt oda-vissza megnéztem, kijegyzeteltem a chadders0 packet, megtanultam a táblázatokat, aztán elemeztem meccseket, hogy úgy csináltam-e, ahogy kell a videók szerint. Nyilván ez kicsit gépies, mert gyakorlatilag minden szituációra meglesz nagyjából, hogy mit kell lépned, de szerintem ez az elején egyáltalán nem baj, mert ez lesz az alapod, amire majd építkezhetsz a későbbiekben.

u.i.: Most, hogy így visszagondolok, én pont 350$-ral és egy Chadders0 packkel kezdtem. :D GL!

Holdenper
Válasz requiem1989 kommentjére
2013. okt. 8. 22:47

Azert 7$-on illik legalabb 5%-ot osszehozni, de a 6-7 is elerheto, bar erdemesebb szintet lepkedni ha valaki ennyit tud...

Nem tudom hallgathatunk-e egy olyan emberre, akinek 3 hsz-e van csak az oldalon, lehet csak valami random troll :D

(Csak viccelek persze, pont ugyanazt akartam írni, mint requiem. 7$-on nem szabad, hogy 2-3% legyen a cél)

Ice-pocó
Válasz MerACE kommentjére
2013. okt. 8. 22:53

Szívesen! Husng.com-on vannak. Ha meglesz a chadders0 packed, akkor játssz aszerint. Nyilván nem lesz ideális, de a 3,5-7-es téteket biztos, hogy meg tudod vele verni, aztán amit nyertél, abból már meg tudod venni a továbbiakat, ami kell a fejlődésedhez.

Én spec kb. 2 nap alatt oda-vissza megnéztem, kijegyzeteltem a chadders0 packet, megtanultam a táblázatokat, aztán elemeztem meccseket, hogy úgy csináltam-e, ahogy kell a videók szerint. Nyilván ez kicsit gépies, mert gyakorlatilag minden szituációra meglesz nagyjából, hogy mit kell lépned, de szerintem ez az elején egyáltalán nem baj, mert ez lesz az alapod, amire majd építkezhetsz a későbbiekben.

Na ez az! Erre van szükségem!:) Az ilyen jellegű hsz-ekre, nem mintha az eddigiek nem lettek volna jók másoktól más topikokban, csak nekem mindent a számba kell rágni. Nehéz felfogású vagyok, de ha egyszer megértek valamit,akkor azt kenem-vágom.
Köszi még egyszer!

Ice-pocó
Válasz skanna kommentjére
2013. okt. 8. 22:55

chadders pakkot el tudom kuldeni. zzztiltre meg osszedobhatnank!

Hogy tudnád elküldeni,és mivel tartoznék érte?
Az összedobás mekkora összeget jelentene?

gTheCG
Válasz Joooke kommentjére
2013. okt. 8. 23:59

Én is nem rég kezdtem bele a kalandba....

chadders packja fent van torrenten, google ugye a barátod.......

zzztilt-é sajnos még nincs :D

Az lehet engem is érdekelne, mondjuk biztos nem venném meg 200$-ért.
Ezt itt a fórumon kell lebizniszelni valakivel akinek megvan.
Ha találtok valakit, írjatok pm-t.

Ice-pocó
Válasz gTheCG kommentjére
2013. okt. 9. 0:02

Én is nem rég kezdtem bele a kalandba....

chadders packja fent van torrenten, google ugye a barátod.......

zzztilt-é sajnos még nincs :D

Az lehet engem is érdekelne, mondjuk biztos nem venném meg 200$-ért.
Ezt itt a fórumon kell lebizniszelni valakivel akinek megvan.
Ha találtok valakit, írjatok pm-t.

melyik torrenten? ncore-om nincs

5RayFinkle5
2013. okt. 9. 8:05

Akinek kell valamilyen videópack, keressen privátban...

dexterjacko
2013. okt. 9. 8:24

Köszi a választ. Amúgy mennyin küldöd 2-n?

Igen, 2 asztalozok.

JustwinBaby
Válasz 5RayFinkle5 kommentjére
2013. okt. 9. 9:45

5RayFinkle5 engem érdekelne a zzzztiltes pack (privit nem tudok küldeni). Megoldható valahogyan?

Élő ügyfélszolgálat