Sziasztok,
hogyan működik az EV vonal a HM-ben?
Pl ennél a handnél miért mínuszos az EV difference?
Köszi, akkor most már értem, hogy miért ír valamennyi pluszt, ha hátrányban vagyok.
Nem tudom, volt-e már említve, de aki HM1-et használ, annak nem árt tudnia, hogy a grafja néha bugos. Tehát adott egy parti, amiben pluszos moveot csinálsz, all in kerültök, az EV graf pedig meredeken zuhan lefelé. Egyszer láttam olyat is, amikor a winnings vonal mutatott -1 BI-t, pedig nyertem a meccset. Ez ritka, de azért tudjatok róla.
sziasztok,
a postflop hud-statokat mennyire érdemes effektív stack-méret alapján szűrni?
pl. cbet 12-16bb stackméret-ig, cbet 10-20bb-ig,
vagy nem érdemes így szűrni, hagyjam ahogy van (0-100bb+) és note-oljak?
Hello, felesleges, akkor az egész asztal egy nagy hud lenne.:-)
A coffee hudot érdemes beszerezni, husng-ben már az az alap.
Szia medgypeti! Írj rá itt akadémián 5RayFinkle5 -re ő tud segíteni a ZZZtilt packban
masodik hand ismeretlen villain. nincs semmi read. szerintetek ez call vagy fold?
PokerStars Hand #106270060691: Tournament #810205592, $3.40+$0.10 USD Hold'em No Limit - Match Round I, Level I (10/20) - 2013/10/30 21:52:16 CET [2013/10/30 16:52:16 ET]
Table '810205592 1' 2-max Seat #2 is the button
Seat 1: skan25 (520 in chips)
Seat 2: torito429 (480 in chips)
torito429: posts small blind 10
skan25: posts big blind 20
*** HOLE CARDS ***
Dealt to skan25 [:4h: :Ah:]
torito429: raises 20 to 40
skan25: calls 20
*** FLOP *** [:7s::Jh::3d:]
skan25: checks
torito429: checks
*** TURN *** [:7s::Jh::3d:] [:Th:]
skan25: checks
torito429: bets 40
skan25: calls 40
*** RIVER *** [:7s::Jh::3d::Th:] [:Ac:]
skan25: bets 80
torito429: raises 320 to 400 and is all-in
skan25: ???????
Én itt check-callon vagyok read nélkül riveren. A range-ében vannak Ax-ek, Kx-ek, sokszor checkelnek velük mögé flopon, ha nem találja el őket, vagy lehet 2. és 3. pár is. A turnön betelik az airt, Ax-et, Kx-et, vagy a flopolt 2., 3. párt, és mivel a flop checked és turn c/c-od elég weak, így a river A-nál szintén fognak betelni airrel, és a gyengébb value handjeikkel is, ha checkelsz, ezért ugyanazt éred el a check-callal, mint a t80-as bettel. Ha mégsem betel, akkor máris note-olhatsz, hogy mivel játszotta meg ezt így. Ha erősebb Ax lenne nálad, akkor több értelme lenne a value bet-callnak, de hát azt meg persze már preflop rátoltad volna. :)
Szerintem így, hogy rád pusholta, az átlag ellen szerintem ritkán leszel elöl, legtöbbször erősebb Ax vagy két pár lesz, meg ott van még a KQ is, ami turnön OESD-vel betelt, riveren rád borítja. A river játék itt erősen ellenfélfüggő, így amíg random az ellenfeled, addig én a check-call mellett döntenék.
Hali!
Aki ismeri Ipoker-en a super turbo hu sng struktúrát, szerintetek verhető ott a magas rake+gyors struktúra 80% rakeback-el? (20-30-50$, úgy, hogy short játékban nyerő az ember)
Stars-on ill. Full Tilten kívül, van olyan terem ahol érdemes super turbo hu-t tolni?
Én itt check-callon vagyok read nélkül riveren. A range-ében vannak Ax-ek, Kx-ek, sokszor checkelnek velük mögé flopon, ha nem találja el őket, vagy lehet 2. és 3. pár is. A turnön betelik az airt, Ax-et, Kx-et, vagy a flopolt 2., 3. párt, és mivel a flop checked és turn c/c-od elég weak, így a river A-nál szintén fognak betelni airrel, és a gyengébb value handjeikkel is, ha checkelsz, ezért ugyanazt éred el a check-callal, mint a t80-as bettel. Ha mégsem betel, akkor máris note-olhatsz, hogy mivel játszotta meg ezt így. Ha erősebb Ax lenne nálad, akkor több értelme lenne a value bet-callnak, de hát azt meg persze már preflop rátoltad volna. :)
Szerintem így, hogy rád pusholta, az átlag ellen szerintem ritkán leszel elöl, legtöbbször erősebb Ax vagy két pár lesz, meg ott van még a KQ is, ami turnön OESD-vel betelt, riveren rád borítja. A river játék itt erősen ellenfélfüggő, így amíg random az ellenfeled, addig én a check-call mellett döntenék.