Jaaa, tényleg félreértettem az első részt...Nem is gondoltam bele, hogy van olyan nit (no offense), akinek A9o 25bb vagy alatta kérdéses mr-call HUban:p
Igazából nekem nagyjából ez a legfeszesebb mr-call rangem. És ez is csak readless, vagy nitek ellen. Lazább játékosok, vagy regek ellen (ellenük readless is) lazábban callozok.
Az "AT+ dobó???" része már csak trollkodás volt szerény személyemtől :D
Az "AT+ dobó???" része már csak trollkodás volt szerény személyemtől :D
Számomra ez csak azért volt kérdéses mert azokon a microlimiteken ahol én játszom ezekkel a lapokkal szerintem nagy százalékban hátul vagyunk mivel elég nit játék megy és majdnem hogy csak nincs is 25bb eff stacknél 3bet shove legalábbis én nagy százalékban azt tapasztaltam hogy ha van az is kb csak monsterek meg AQ AK nagyjából ilyenek, egyértelmű hogyha több 3bet shove van akkor lightabban is callolunk, csak számomra furcsa volt látni a videóban hogy a 3. handben egy sima minbet-re érkező 3bet shove easy call A9o-val ez mivel ezen a limiten ahol játszom ilyen 1-2 dollár annyira kevés 3bet shoveval találkozom 25 bb eff stackeknél (kifejezetten itt ezt hangsúlyozom) hogy tényleg csak prémium lappal callolok
Melyik termet ajánljátok amúgy? Mikrón van folyamatos játék ilyen ipoker/888/PKR-en is?
Sziasztok!
Betfair-en játszom 1.05 Super Turbo Heads Up short stack SNG-t.
Az lenne a kérdésem, hogy lassan 400 SNG után ez normális-e?
ROI: -3,1%
EV ROI: 20,2%
Tudom, hogy kevés ez a minta, és lehet ezzel meg is válaszolom a saját kérdésemet, de várható, hogy kiegyenlítődik majd valamikor és beáll a két érték között egy egészséges szintre?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Tudom, hogy kevés ez a minta, és lehet ezzel meg is válaszolom a saját kérdésemet, de várható, hogy kiegyenlítődik majd valamikor és beáll a két érték között egy egészséges szintre?
Köszönöm a válaszokat!
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat!
Mellékelek még pár képet, elviekben nem számol rosszul a HM. Folytatom tovább, aztán olyan 2-3k lejátszott után jelentkezem. Remélem addig sikerül kikeveredni ebből a helyzetből!
Sok sikert addig is mindenkinek!
Mellékelek még pár képet, elviekben nem számol rosszul a HM. Folytatom tovább, aztán olyan 2-3k lejátszott után jelentkezem. Remélem addig sikerül kikeveredni ebből a helyzetből!
Sok sikert addig is mindenkinek!
Azt, hogy csak az All in EV-t mutassa, hol tudom beállítani?