Egy rakat dolgot összeolvastam, és a 25BB alatti játéknál nagyon összezavarodtam. Gyakorlatilag ha van egy értelmes lapunk (ellenfélhez viszonyítva a range-et) akkor már ha hív az ellenfél, ha limpel vagy ha mi cselekszünk elsőnek pozícióból, akkor kizárólag P/F vagy?????
Nem tudom, hogy miket olvastál, de nagyon nincs így.
Bocs ha hülyeségeket kérdezek de nem világos :)
Akkor ez csak olyan szituációkban érvényesül P/F ha az ellenfél hív preflop és mi 25BB alatt vagyunk?
Amikor 3Beteltek és nem talál el a flop mit tesztek?
Én automatikusan CB-elek 2/3-3/4 potot de általában vagy kapok egy emelést vagy megadást és jön egy turn ami szintén nem segít.
Amikor 3Beteltek és nem talál el a flop mit tesztek?
Én automatikusan CB-elek 2/3-3/4 potot de általában vagy kapok egy emelést vagy megadást és jön egy turn ami szintén nem segít.
Ez mind függ a board texturától, az ellenféltől, a history-tól és a dinamikától. Bár első nekifutásra én nem c-betelnék ilyen hatalmasakat, mert kisebb betekkel is ugyanazt éred el és nem kockáztatsz annyit.
Egy rakat dolgot összeolvastam, és a 25BB alatti játéknál nagyon összezavarodtam. Gyakorlatilag ha van egy értelmes lapunk (ellenfélhez viszonyítva a range-et) akkor már ha hív az ellenfél, ha limpel vagy ha mi cselekszünk elsőnek pozícióból, akkor kizárólag P/F vagy?????
Ha fejlődni szeretnél a 25bb alatti játékban akkor ajánlom a Mersennary e-book-t, egy minimális google kutatómunka után rá fogsz bukkanni.
Kérdésedre válaszolva ez egyáltalán nincs így. Ha ilyen egyszerű lenne akkor mindenki képes lenne megtanulni hyper HU-t játszani pár nap tanulás után. Ha kicsit bővebben kifejtenéd, hogy mi zavart össze akkor egyszerűbb lenne válaszolni.
Sajnos annyi időm nincs, részmunkaidőben dolgozok is a poker mellett. Szerintem erre a topicra mindenki ránéz aki hyperezik, úgyhogy biztos, hogy lesz aki segít ha olyan kérdést teszel fel amire konkrét választ lehet adni.
Sziasztok!
Ha van valaki, akinek megvan a "Sentin's Crushing Fish Like A Boss" videopack, vagy tervezi ezt megvenni, az írjon már PM-t legyen kedves.
Előre is köszönöm