hooc
Válasz Joooke kommentjére
2013. dec. 23. 10:49

Sziasztok!
Van érték a turn bet-ben? villain kisvesztő játékos.

Full Tilt - $5|10/20 NL (2 max) - Holdem - 2 players
Hand converted by PokerTracker 4

BB: 25 BB
Hero (SB): 25 BB

Hero posts SB 0.5 BB, BB posts BB 1 BB

Pre Flop: (pot: 1.5 BB) Hero has :Jc::8c:

Hero raises to 2 BB, BB calls 1 BB

Flop: (4 BB, 2 players) :3s::Ac::Kc:
BB checks, Hero bets 1.75 BB, BB calls 1.75 BB

Turn: (7.5 BB, 2 players) :8d:
BB checks, Hero checks

River: (7.5 BB, 2 players) :Td:
BB checks, Hero checks

Hero shows :Jc::8c: (One Pair, Eights) (Pre 66%, Flop 80%, Turn 100%)
BB mucks :7c::5c: (High Card, Ace) (Pre 34%, Flop 20%, Turn 0%)
Hero wins 7.5 BB

Littlemage
2013. dec. 23. 12:12

ha turnt beteled, akkor riveren buritanod kell. en az utobbit szoktam passzivabb emberek ellen. az aggrok van hogy bloffraiselnek, ill ok inkabb calloznak le mondjuk Kval.

hooc
Válasz Littlemage kommentjére
2013. dec. 23. 12:53

ha turnt beteled, akkor riveren buritanod kell. en az utobbit szoktam passzivabb emberek ellen. az aggrok van hogy bloffraiselnek, ill ok inkabb calloznak le mondjuk Kval.

Alapból floppon 2 utca barell volt a terv amin egy 3-ast már eldob és riveren feladom ha callol és nem esik a flush mert nem voltam benne biztos hogy vesztő játékos révén 3 barellre elenged egy gyengébb K-t és nem fog herocallozni.

Csak mutatásnál meg felmerült bennem a kérdés hogy maradt -e benne érték?

BrenDoN
2013. dec. 23. 13:21

Nálam bet 1/3 pot, hadd callozzon 3x-ekkel, random FD-kkel, gutshotokkal és riveren meg ne potoljon bele, úgy, hogy fogalmam se lesz mi a range-e.

MerACE
2013. dec. 23. 23:30

Nektek működik normálisan a sharky a ps.eu váltás óta? Nekem folyamatosan az a hibaüzenet jön, hogy nem bírja megnyitni az "notes.xy" fájlt, és itt mindig a Pokerstars és nem a Pokerstars.EU mappát írja ki, annak ellenére, hogy a "Validate PS Settings"-ben megadtam az új mappát. Sharky reinstall sem segített. :/ Hol lehet a hiba?

zvar19
Válasz MerACE kommentjére
2013. dec. 24. 0:09

Nektek működik normálisan a sharky a ps.eu váltás óta? Nekem folyamatosan az a hibaüzenet jön, hogy nem bírja megnyitni az "notes.xy" fájlt, és itt mindig a Pokerstars és nem a Pokerstars.EU mappát írja ki, annak ellenére, hogy a "Validate PS Settings"-ben megadtam az új mappát. Sharky reinstall sem segített. :/ Hol lehet a hiba?

nekem semmit nem kellett átállítani, még a sharkscope hudnál is jó, ha a szimpla .com-os termet nyitja meg.

Kriptofasiszta
2013. dec. 24. 10:59

Hali a sharkystratornál main / validate ps setting és ott állítsd be az elérési utat újra, mert az .eu kliens lehet felülírta a régit.
Sharskcope-nál ha indítjátok kattintsatok a pokerstars.eu-ra és tallózzátok be a pokerstars mappát és indítani fogja.

MerACE
Válasz Kriptofasiszta kommentjére
2013. dec. 24. 12:31

Hali a sharkystratornál main / validate ps setting és ott állítsd be az elérési utat újra, mert az .eu kliens lehet felülírta a régit.
Sharskcope-nál ha indítjátok kattintsatok a pokerstars.eu-ra és tallózzátok be a pokerstars mappát és indítani fogja.

Igen, ezt csináltam én is, mégsem volt jó, aztán reinstall sharky, és úgy sem, folyamatosan a sima PS mappában akart keresni, hiába az eu-sat adtam meg. De közben megoldottam, szóval ha valakinek ugyanez lenne a problémája:
Zárjátok be a sharky-t! Az Appdata/Local/Sharkystrator mappában van egy settings fájl. Nyissátok meg, keressétek meg a datadirnote kezdetű sort, és itt írjátok át a Pokerstars-t Pokerstars.EU-ra, a többi változatlanul maradhat. Mentsétek el, és indítsátok újra a sharky-t! Nekem így működött.

forzadani3
Válasz zvar19 kommentjére
2013. dec. 24. 20:14

nekem semmit nem kellett átállítani, még a sharkscope hudnál is jó, ha a szimpla .com-os termet nyitja meg.

sharkscope hud nálam is com-al jól megy, de pt4 hud-ot nem adja be meg sharkyt is még csak most állítgatom...

zvar19
Válasz forzadani3 kommentjére
2013. dec. 25. 12:31

sharkscope hud nálam is com-al jól megy, de pt4 hud-ot nem adja be meg sharkyt is még csak most állítgatom...

nem lehet, hogy az a baj, h egyáltalán hozzányúltál a dologhoz és módosítani akartad az útvonalakat? nekem egyáltalán semmit nem kellett átállítani és így jó. ha továbbra sem jó, szerintem állítsd vissza és jónak kellene, hogy legyen.

Élő ügyfélszolgálat