koviii
Válasz Holdenper kommentjére
2014. febr. 25. 17:05

Rossz, pre vissza kell tolni 16,5bb-n

Nekem volt 1995 zseton, nem csak akkor kell visszatolni ha én vagyok 25BB alatt?

koviii
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. febr. 25. 17:06

Na látod, azt nem is néztem.
Valami jobban átlátható formátumba kéne kirakni.

Legközelebb majd megpróbálom színesbe.

nadika
Válasz koviii kommentjére
2014. febr. 25. 17:13

Nekem volt 1995 zseton, nem csak akkor kell visszatolni ha én vagyok 25BB alatt?

Mindig effektív stacket nézz, azaz mennyi a maximum amivel játszhatsz (maximum nyerhetsz/bukhatsz) az adott leosztásban.

d-_-b
2014. febr. 25. 17:17

Nekem volt 1995 zseton,

mondjuk ez sem derult ki a historybol :)

BrenDoN
2014. febr. 25. 17:27

Nem szeretnék trollkodni, de te miért/mit oktatsz, ha nem vágod, mi az az effektív stack, 5 card draw HUSNG-n is számít szerintem vagy miért nem azt tolod?

u.i.: és ezt tényleg ne kötözködésnek vegyed, csak kérdezem

koviii
Válasz BrenDoN kommentjére
2014. febr. 25. 17:54

Nem szeretnék trollkodni, de te miért/mit oktatsz, ha nem vágod, mi az az effektív stack, 5 card draw HUSNG-n is számít szerintem vagy miért nem azt tolod?

u.i.: és ezt tényleg ne kötözködésnek vegyed, csak kérdezem

1rész 5CD játékos vagyok (MTT) és nálam jobb nyerőt nem találsz M.O.-on ebben a műfajban, másrészt HUSNG-ről szó sem volt az oktatásban. Nem vettem kötözködésnek.

BrenDoN
2014. febr. 25. 18:12

1rész 5CD játékos vagyok (MTT) és nálam jobb nyerőt nem találsz M.O.-on ebben a műfajban, másrészt HUSNG-ről szó sem volt az oktatásban. Nem vettem kötözködésnek.

Nem is vitatom, meg olvastam is, csak ott van, hogy MTT,SNG,CG és HU&6max. Azért MTT-ben is számít az eff stack sztem, hacsak nem FL-ben fut ez a játék. Mindegy is, lényeg, hogy HU-ban csak az effektív stack számít :)

GL

Ascent888
Válasz Joooke kommentjére
2014. márc. 25. 21:09

Sziasztok!

Nemrég váltottam 6Maxról erre a műfajra, most tanulgatom, egyelőre rollt építek 5USD limiten és egy második termet keresek. Jelenleg a FullTilt az elsődleges terem... Feltétel lenne, hogy ugyanaz legyen a struktúra(1500zseton 20-30-40 stb vakszint, (legalább) 6perces emelkedés...). Stars, Ipoker, Ongame kizárva. Az eddig letöltött kliensek közül ami a feltételeknek megfelel az a 24HPoker, a Betvictor és a Winamax - utóbbi nagyon szimpatikus, s a forgalom is komolyabbank tűnik. Eddig erre jutottam, nem néztem meg minden klienst..

Mit ajánlanátok?

S, elnézést, ha offtopik, de talán az itt jelenlévők a legkompetensebbek a kérdésben..
Hamarosan én is bekapcsolódom a fóruméletbe, de egyelőre csak olvasgatom - úgy az 1/5-nél járok.

Rendkívül szimpatikus csapat jött itt össze.:)

A válaszokat előre is köszönöm! :)
Szabolcs

BrenDoN
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. márc. 25. 22:05

Sziasztok!

Nemrég váltottam 6Maxról erre a műfajra, most tanulgatom, egyelőre rollt építek 5USD limiten és egy második termet keresek. Jelenleg a FullTilt az elsődleges terem... Feltétel lenne, hogy ugyanaz legyen a struktúra(1500zseton 20-30-40 stb vakszint, (legalább) 6perces emelkedés...). Stars, Ipoker, Ongame kizárva. Az eddig letöltött kliensek közül ami a feltételeknek megfelel az a 24HPoker, a Betvictor és a Winamax - utóbbi nagyon szimpatikus, s a forgalom is komolyabbank tűnik. Eddig erre jutottam, nem néztem meg minden klienst..

Mit ajánlanátok?

S, elnézést, ha offtopik, de talán az itt jelenlévők a legkompetensebbek a kérdésben..
Hamarosan én is bekapcsolódom a fóruméletbe, de egyelőre csak olvasgatom - úgy az 1/5-nél járok.

Rendkívül szimpatikus csapat jött itt össze.:)

A válaszokat előre is köszönöm! :)
Szabolcs

24h és Betvictor microgaminges termek, pont most csökkent a forgalom 1-2 terem kiválása miatt és ott 10% a fee, de a gyenge mezőny sztem még így is verhető, főleg, ha keresel valami jó kis rakeback dealt. 888poker játszik még, nem ismerem a struktúrát, de hatalmas halastó.

gTheCG
Válasz Joooke kommentjére
2014. márc. 27. 3:24

Hi!

Szükségem lenne Sentin videó packjére (Sentin's Crushing Fish Like a Boss Video Pack). Akinek megvan, legyen szíves rám írni egy pm-t.
Bocs a spamért.

[h=1][/h][h=1][/h]

Élő ügyfélszolgálat