Rossz, pre vissza kell tolni 16,5bb-n
Na látod, azt nem is néztem.
Valami jobban átlátható formátumba kéne kirakni.
Nekem volt 1995 zseton, nem csak akkor kell visszatolni ha én vagyok 25BB alatt?
Nekem volt 1995 zseton,
Nekem volt 1995 zseton, nem csak akkor kell visszatolni ha én vagyok 25BB alatt?
Nem szeretnék trollkodni, de te miért/mit oktatsz, ha nem vágod, mi az az effektív stack, 5 card draw HUSNG-n is számít szerintem vagy miért nem azt tolod?
u.i.: és ezt tényleg ne kötözködésnek vegyed, csak kérdezem
1rész 5CD játékos vagyok (MTT) és nálam jobb nyerőt nem találsz M.O.-on ebben a műfajban, másrészt HUSNG-ről szó sem volt az oktatásban. Nem vettem kötözködésnek.
Sziasztok!
Nemrég váltottam 6Maxról erre a műfajra, most tanulgatom, egyelőre rollt építek 5USD limiten és egy második termet keresek. Jelenleg a FullTilt az elsődleges terem... Feltétel lenne, hogy ugyanaz legyen a struktúra(1500zseton 20-30-40 stb vakszint, (legalább) 6perces emelkedés...). Stars, Ipoker, Ongame kizárva. Az eddig letöltött kliensek közül ami a feltételeknek megfelel az a 24HPoker, a Betvictor és a Winamax - utóbbi nagyon szimpatikus, s a forgalom is komolyabbank tűnik. Eddig erre jutottam, nem néztem meg minden klienst..
Mit ajánlanátok?
S, elnézést, ha offtopik, de talán az itt jelenlévők a legkompetensebbek a kérdésben..
Hamarosan én is bekapcsolódom a fóruméletbe, de egyelőre csak olvasgatom - úgy az 1/5-nél járok.
Rendkívül szimpatikus csapat jött itt össze.:)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Szabolcs
Sziasztok!
Nemrég váltottam 6Maxról erre a műfajra, most tanulgatom, egyelőre rollt építek 5USD limiten és egy második termet keresek. Jelenleg a FullTilt az elsődleges terem... Feltétel lenne, hogy ugyanaz legyen a struktúra(1500zseton 20-30-40 stb vakszint, (legalább) 6perces emelkedés...). Stars, Ipoker, Ongame kizárva. Az eddig letöltött kliensek közül ami a feltételeknek megfelel az a 24HPoker, a Betvictor és a Winamax - utóbbi nagyon szimpatikus, s a forgalom is komolyabbank tűnik. Eddig erre jutottam, nem néztem meg minden klienst..
Mit ajánlanátok?
S, elnézést, ha offtopik, de talán az itt jelenlévők a legkompetensebbek a kérdésben..
Hamarosan én is bekapcsolódom a fóruméletbe, de egyelőre csak olvasgatom - úgy az 1/5-nél járok.
Rendkívül szimpatikus csapat jött itt össze.:)
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Szabolcs
Hi!
Szükségem lenne Sentin videó packjére (Sentin's Crushing Fish Like a Boss Video Pack). Akinek megvan, legyen szíves rám írni egy pm-t.
Bocs a spamért.
[h=1][/h][h=1][/h]