Szia BrenDon!
Köszönöm a válaszokat! A 888-al is az a probléma, hogy magas a fee és a vakstruktúra sem az igazi. Amint tudok hozni egy biztosabb roi-t, lehet, rászánom magam a nagyobb varianciájú struktúrájú termekre..
Gondolom, a Winamax azért maradt ki, mert ott nehézkesebb a pénzügyi helyzet(bankszámla) - pedig, nagyon szimpatikus a kliens.
Üdv
Szabolcs
Szia BrenDon!
Köszönöm a válaszokat! A 888-al is az a probléma, hogy magas a fee és a vakstruktúra sem az igazi. Amint tudok hozni egy biztosabb roi-t, lehet, rászánom magam a nagyobb varianciájú struktúrájú termekre..
Gondolom, a Winamax azért maradt ki, mert ott nehézkesebb a pénzügyi helyzet(bankszámla) - pedig, nagyon szimpatikus a kliens.
Üdv
Szabolcs
Hmm, ez nagyon csúnyácska.. Reméljük megfordul az RNG istennője és a jó oldalra áll(ít)!:) GL!
Az Ipokert is a struktúra miatt vetettem el, de most, hogy nézegetem a Deepet - majdnem megfelel a Stars és az FT sima struktúrájának; kb ugyanannyi idő alatt jutunk el a 15BB eff stackig(Ipoker-35perc, Stars,FT-36perc)..
Így már talán nem is olyan rossz és a fee sem 10%, csak 8,7(2€) :D ..
Sziasztok!
Valaki játszik Debrecenből? Közös albérlet érdekel-e valakit?
Nektek kb. mennyi átlagban a variancia alja per session (kb 60-70 meccs)?
Nekem az utóbbi időben ez -8 BI. :(
Nektek kb. mennyi átlagban a variancia alja per session (kb 60-70 meccs)?
Nekem az utóbbi időben ez -8 BI. :(
Nekem 100 HU alatt 30 BI volt a legdurvább eddig. (hyperen)
Nyilván a 100 sem mérvadó minta, csak viszonyításképp, hogy kb ekkora intervallumba esett bele a down.
Üdvözletem!
Valószínűleg már több helyen szerepelt, de sem itt, sem a HM topicban nem találtam.
Holdem Managerben szeretnék egy jó HUD-ot összehozni Hyper HU SNG-hoz. Coffee-t+PT4et szerintem nem indokolt még a 15-ös limiten kifizetnem (másrészt sz.rrágó is vagyok).
Ha valaki tudna ajánlani egy jól használható HUD-ot, azt megköszönném (pl. az awehudv3-hoz egy működő link borzasztó nagy segítség lenne). Esetleg valamilyen jó thread, ami a hud konfigurálásban tudna nekem segíteni, mert egyszerűen segghülye vagyok hozzá. Nem tudom megoldani a multiple panel dolgot, a színkódokat, semmit.
Köszönöm előre, tengermély tiszteletem, Cheers!
FT-n 5dolláron egy kedves német játékos azzal szórakozott, hogy minden egyes körben kikérte az időt. Mivel egyasztalozom, elég bosszantó... Nyilván ez volt a célja, de 10 perc után meguntam,s ugyanazzal a fegyverrel éltem, mint ő. Kb 10 percig én is kikértem az időt, de a srác már néhány perc után begyorsult - ennek ellenére még nem tértem vissza a "normális" kerékvágásba. Meg is lett az eredménye. Egy J magas flopon CRAllin ment K4o-al a top párom ellen, 30BB deepen.:D Talán, befejezi ezt a gusztustalan startégiát.
http://s7.postimg.org/lqn4xrobv/grph.jpg
Még higgyek benne, hogy a zöld utoléri a másikat? Inkább távolodik.. :/ (500 chipses hyper)