HUSNG
Hero:535
wowamstoned:1 065
PF
Hero: AJo
wowamstoned ALLIN
Megéri berakni?
Miután beraktam 10 percig írta, hogy mennyire béna vagyok a megadásommal együtt.
Túl sok akció előtte nem volt, tett már be allin-t előtte is emelésemre.
Tényleg remek hh, de ez még legkisebb vakszinten is 27BB, szóval nem lehet nagyon rossz.
POKER770-ből nem siekrült még értelmes HH-t kiszednem, mivel nem menti közvetlenül gépre, hiába állítottam be.
Sziasztok!
Van közületek olyan, aki HM2-vel használja a CoffeHudot? Érdemes egyáltalán a Note Caddy verzióval foglalkozni? Annyira megszoktam már a HM-et, hogy nem szívesen váltok platformot - igaz, a legjobb az Orange-ék által fejlesztett Hud lenne a 75BB-s struktúrára..., az pedig csak PT4....
Mindenképpen +EV a kérdéssel foglalkozni, mert szó szerint információhiányban szenvedek bizonyos regek ellen, mert nagyon máshogy játszanak deepen és short. És nemcsak regek, hanem a hobbijátkos is - aki végig limpel, de magasabb vakoknál vérszemet kap és elkezd 3x-et játszani.:D , stb...
Tehát, van értelme a HM2-t továbbfejleszteni, vagy zsákutca?
Én biztos, hogy nem foglalkoznék a HM2-vel.
Maxxxxika, válaszoltam a leveledre, de nem tudom, megkaptad-e, mert sehol sincs nyoma. Megpróbáltam ismét elküldeni, de az a hibaüzenet jelent meg, hogy 5 percen belül nem lehetséges két levelet írni. Ennek ellenére sem az adott levél folytatásaként, sem a kimenő mappában nincs meg, amit válaszoltam.
Maxxxxika, válaszoltam a leveledre, de nem tudom, megkaptad-e, mert sehol sincs nyoma.
Van meg elet az SNG forumokon?:) igy elsore nem ugy tunik. Pedig szivesen targyalnak magyar HUSNG
jatekosokkal.
Udv Levi
Van meg elet az SNG forumokon?:) igy elsore nem ugy tunik. Pedig szivesen targyalnak magyar HUSNG
jatekosokkal.
Udv Levi
Meg azért abból a kevésbôl is sok az eltévedt mókuska akinek csak tetszik a Husng! Ha gondolod írj privátot,én hyperezek!