tirpa20
Válasz ammákalács kommentjére
2014. aug. 11. 19:48

Hello mindenki!

Nincs vkinek ilyen hud a véletlen?

castor11
Válasz tirpa20 kommentjére
2014. aug. 11. 20:47

Hello mindenki!

Nincs vkinek ilyen hud a véletlen?

A hm honlapján, ha bejelentkezel akkor tudsz letölteni HU-hoz való HUD-okat ingyen (HM2-höz) Ill. egy nemzetközi HUsng portálon is lehet találni jól használható HUD-ot.

tirpa20
Válasz tirpa20 kommentjére
2014. aug. 11. 22:06

Köszi. Sima HM-em van. Újraraktam a gépet a régi hud om meg elveszett. Most meg már sehol nem találom ahol le lehet tölteni. :(

Maxxxika
Válasz Joooke kommentjére
2014. aug. 11. 23:54

szerezz egy PT-t, és írj rám privátot, adok adok egy hiperszuper hudot.

tyzo
Válasz Maxxxika kommentjére
2014. aug. 12. 0:17

szerezz egy PT-t, és írj rám privátot, adok adok egy hiperszuper hudot.

milyen hiperszuper HUDod van?

Ascent888
2014. aug. 12. 3:20

A CoffeHudban az OpenShove stat miért veszi pushnak a 6x+ openraise-t? :) (de már lehet, hogy az 5x is)

Egyébként, ezek a bb-sávokra lebontott statok "gyáriak", vagy valamilyen "statszerkesztővel" készültek? (Annyira még nem ismerem a PT4-t, csak a HM2-ről tudom, hogy abban nincs ilyen, csak a NoteCaddyvel lehetséges újat létrehozni.)

jasonAK
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. aug. 12. 6:48

A CoffeHudban az OpenShove stat miért veszi pushnak a 6x+ openraise-t? :) (de már lehet, hogy az 5x is)

Egyébként, ezek a bb-sávokra lebontott statok "gyáriak", vagy valamilyen "statszerkesztővel" készültek? (Annyira még nem ismerem a PT4-t, csak a HM2-ről tudom, hogy abban nincs ilyen, csak a NoteCaddyvel lehetséges újat létrehozni.)

Szia,

Erdekes mert ezt en is felfedeztem, de viszont nem minden jatekosnal veszi OS-nek az 5x, 6x betet. A masik dolog pedig, hogy pl. T40 MR-re Villain NonAI 3Betel 240-ig, azt pedig 3Bet shove-hoz szamolja:confused:, de csak eddig egy ellenfelnel ellen fedeztem ezt fel.

A masodik kerdesre valaszolva ezek nem gyari statok tehat a bb lebontas, azert coffeHUD mert egy coffejay nevu jatekos csinalta a HUD-ot.

Ascent888
2014. aug. 12. 13:56

Szia jasonAK!

Igen, tudom, ki ez a srác, ismerem a CoffeHud történetét, s láttam már néhány Coffejay videót is.:)

Ezek szerint, hibásak a statok - de elképzelhetőnek tartom, hogy az újabb verziókban már ki vannak javítva.

Ascent888
2014. aug. 12. 15:28

Most, hogy jobban elmerülök ebben a hudban, azt veszem észre, hogy egy nagy káosz az egész - szinte, semmi sem stimmel.

Pl Pre Sb group:
A Hand Total 31, de alatta összeadva 36 jön ki. Vagy, a tot Open összesen 10%(3/31), de alatta összeadva már nem jön ki(1/9)+(1/19)+(1/8)+(0/1), vagyis 3/37. És ugyanez igaz a Minrais-re, Limpre...., tovább nem néztem.

Erre mi a magyarázat? Vagy, én értek félre valamit?

Lev729
Válasz Ascent888 kommentjére
2014. aug. 12. 15:33

A bb sávok között átfedés van. Így a sávhatároknál (17-18bb, 12-13bb és 7-8bb) mindkét helyre bekerül az adott stat.

Élő ügyfélszolgálat