Hello mindenki!
Nincs vkinek ilyen hud a véletlen?
Hello mindenki!
Nincs vkinek ilyen hud a véletlen?
Köszi. Sima HM-em van. Újraraktam a gépet a régi hud om meg elveszett. Most meg már sehol nem találom ahol le lehet tölteni. :(
szerezz egy PT-t, és írj rám privátot, adok adok egy hiperszuper hudot.
szerezz egy PT-t, és írj rám privátot, adok adok egy hiperszuper hudot.
A CoffeHudban az OpenShove stat miért veszi pushnak a 6x+ openraise-t? :) (de már lehet, hogy az 5x is)
Egyébként, ezek a bb-sávokra lebontott statok "gyáriak", vagy valamilyen "statszerkesztővel" készültek? (Annyira még nem ismerem a PT4-t, csak a HM2-ről tudom, hogy abban nincs ilyen, csak a NoteCaddyvel lehetséges újat létrehozni.)
A CoffeHudban az OpenShove stat miért veszi pushnak a 6x+ openraise-t? :) (de már lehet, hogy az 5x is)
Egyébként, ezek a bb-sávokra lebontott statok "gyáriak", vagy valamilyen "statszerkesztővel" készültek? (Annyira még nem ismerem a PT4-t, csak a HM2-ről tudom, hogy abban nincs ilyen, csak a NoteCaddyvel lehetséges újat létrehozni.)
Szia jasonAK!
Igen, tudom, ki ez a srác, ismerem a CoffeHud történetét, s láttam már néhány Coffejay videót is.:)
Ezek szerint, hibásak a statok - de elképzelhetőnek tartom, hogy az újabb verziókban már ki vannak javítva.
Most, hogy jobban elmerülök ebben a hudban, azt veszem észre, hogy egy nagy káosz az egész - szinte, semmi sem stimmel.
Pl Pre Sb group:
A Hand Total 31, de alatta összeadva 36 jön ki. Vagy, a tot Open összesen 10%(3/31), de alatta összeadva már nem jön ki(1/9)+(1/19)+(1/8)+(0/1), vagyis 3/37. És ugyanez igaz a Minrais-re, Limpre...., tovább nem néztem.
Erre mi a magyarázat? Vagy, én értek félre valamit?
A bb sávok között átfedés van. Így a sávhatároknál (17-18bb, 12-13bb és 7-8bb) mindkét helyre bekerül az adott stat.