Köszönöm a válaszokat! :)
A 3bettel kapcsolatos kérdésem is megoldódott; mint kiderült, a "mezei" 3bet stat összesítve nézi pre és post 3betet... :) Legalábbis, erre jutottam, mert pl a fenti villainnál pont meglett a 3 hiányzó 3bet, postflop. Ki használ ilyen hülye statot, egyáltán? :D Na, nem mintha számottevő különbség lenne a végeredmény.
A limpraise alatt én is ezt tudtam - ahogy a nevéből is kiderül, csak bekevert ez a limpcsapda stat.:) Azt valószínű, nem fejtettem volna meg, így hogy ilyen komoly algoritmus van a háttérben.:)
A 4bet kérdésem viszont továbbra is rejtély... Hogy lehet kevesebb a lehetséges 4betje valakinek, mint az én 3betem? Azaz, ha én 16* 3betelek, akkor villain 4bet statja hogy lehet 12%(1/8)? Vagyis, a 16 alkalomból amikor 4betelhetne, a stat szerint csak 8-ból egyszer tette....
Ha ez megvan, egy darabig nem kérdezek.:)
A 4bet kérdésem viszont továbbra is rejtély... Hogy lehet kevesebb a lehetséges 4betje valakinek, mint az én 3betem? Azaz, ha én 16* 3betelek, akkor villain 4bet statja hogy lehet 12%(1/8)? Vagyis, a 16 alkalomból amikor 4betelhetne, a stat szerint csak 8-ból egyszer tette....
Pfffffffff... Ebben a fórumban nincs olyan smile, mint a "szomszédban", hogy fogom a fejem..., ha lenne, akkor idebiggyeszteném párszor..:)
Köszönöm, hát egyértelmű - persze, hogy csak akkor tud 4Betelni, ha a 3betem nem shove...:o
Talán, mostmár teljesen meg van fejtve a Coffe. :)
Mégegyszer, köszönöm Mindenkinek a segítséget!
Letöltöttem a PT4-et,mert már a fa...om kivan a HM2-vel,de vmiért nem dobja be a HUDot... pedig a handeket visszatudom nézni,tehát pörög(angol a kliens,naplófájl beállítva jó helyre importál) mi lehet a problem? Előre is köszi! Jah és ez még csak a próba verzió,mert checkolni akartam.
Szia Endre!
Ez inkább PT4 specifikus kérdés, mintsem HU sng, de mégis, melyik teremről van szó? Csak hu-ban nincs hud, vagy más asztalon sem, stb.. ?
Annak aki nem a Starson honos, ideiglenesen megéri (reggel 6-ig) itt játszani, mert a "napi kihívás" 2 hu-sng teljesítése - így nagyon sok az olyan játékos, aki még életében nem husángozott.:)
Üdv! HU Starson.Cashen se volt sajna,szóval nincs ötletem.Észre vettem, hogy megéri....sok tabletes bronzstar szarrá vert :D :D Sunday feelingem volt 40 perc alatt -11 buyin,nem egy standard dolog nálam :)
Nekem sem volt túl jó sessionom aznap, de azért a -11BI elég erősnek tűnik... Gondolom, hyperről van szó..
Nálam egyedül a Winner poker termében történik ugyanaz, ami Nálad a Starson, és nem tudom megfejteni... Ha sikerül megoldanod, jelezd kérlek, hátha hasonló a probléma forrása...
Más; egy kis "dicsekvés" - tegnap sikerült behúznom a Duel bronzérmet.:)
És, egy kérdés: hogy megy a Sharky upgrade? 2 hónapja fizettem elő a kicsire, de belekóstolnék a 30-as limitbe is. Írni kell nekik és a különbözet után felülírják? Valakinek tapasztalat?
Nekem sem volt túl jó sessionom aznap, de azért a -11BI elég erősnek tűnik... Gondolom, hyperről van szó..
Nálam egyedül a Winner poker termében történik ugyanaz, ami Nálad a Starson, és nem tudom megfejteni... Ha sikerül megoldanod, jelezd kérlek, hátha hasonló a probléma forrása...
Más; egy kis "dicsekvés" - tegnap sikerült behúznom a Duel bronzérmet.:)
És, egy kérdés: hogy megy a Sharky upgrade? 2 hónapja fizettem elő a kicsire, de belekóstolnék a 30-as limitbe is. Írni kell nekik és a különbözet után felülírják? Valakinek tapasztalat?
30$-ra nem kell upgradel-ni