hát, azért ez nem így megy. Csak akkor adnak neked annyi játékot, ha gyökerek, amúgy meg, 100-200 játék után ha valakit nagyon beversz az meg nem elemzi ki a játékod, meg is érdemli, hogy beverjék :D Amúgy meg ezért vannak szabályok, és ezért muszáj ráülni arra aki nem tag. Elég jól is sikerült megtisztítani a lobbyt 30as wl-ből lett 5-10es átlagba. Amúgy meg, aki jobb a div-nél az miért játszik 30$-n, szerintem akik sokkal jobbak nagyobb téten játszanak...
én a hónap végén szeretném elkezdeni a kartell elleni harcot, de saját rollból még sokat kéne grindelni 15ön hogy megengedhessem magamnak. Dani azért majd felvehetnénk a kapcsolatot egymással ha nem bánod.
én a hónap végén szeretném elkezdeni a kartell elleni harcot, de saját rollból még sokat kéne grindelni 15ön hogy megengedhessem magamnak. Dani azért majd felvehetnénk a kapcsolatot egymással ha nem bánod.
Hét ez qva jó...
Na nem baj, 15-ös szint után a 100ast fogom célba venni és kinyalhatja a kartell.
Nem érné meg jobban 2-3 kisebb teremben hyperezni?
Hét ez qva jó...
Na nem baj, 15-ös szint után a 100ast fogom célba venni és kinyalhatja a kartell.
Sziasztok!
Ipokeren létezik chop? Ha igen, akkor hogyan?
Sziasztok!
Ipokeren létezik chop? Ha igen, akkor hogyan?
Nincs még meg az alapszabály, hogy SOHA ne choppolj? :)
Miért ne lehetne chop-olni, ha összeültet a sharky? Szerintem abszolut nem +EV mindig lejátszani a meccset. Vedd figyelembe, hogy egy kompetens játékos ellen legjobb esetben is lesz kb 50-53% -od(ha ennél több, akkor már nem kompetens). Vagyis, az idődet, energiádat pazarlod.
A Starson 15$-on ma az a felállás, hogy 10 meccsből 4-5 amúgyis regek ellen folyik(mindenkire ráülő 50-52%-os játékosok, akiknek számomra érthetetlen a stratégiája, mert máshogy gondolkozva simán hozhatna 55%+-t), a másik 5 játékosból pedig 4 hiperagresszív pszichopata, aki már azért nem ész nélkül játszik és marad 1 "szolidabb" hobbijátékos. Nagyon eldurvult a helyzet néhány hét alatt. Ez most nem panaszkodás, hanem megjegyzés a jelenlegi tendenciákról. A backingiskolák termelik a regulárokat, de már nem igazán értem, hogy hová.... Már lassan a regtanoncok fele magyar.
Tehát, visszatérve az eredeti kérdéshez; az Ipokeren hogy megy a chop? Mert ott is egymásrülhettek véletlenül... Orange, Te játszol ott, ha jól tudom...