Miért ne?
Sziasztok!
Szükségem lenne a következő hyper pack-ekre:
zZzTILT's Crushing Regs: The Way To Beat Tough Opponents
Sentin's Crushing Fish Like a Boss
Talán a közös video vásárláskor megvettétek ezeket is.
Akitől át tudnám ezeket húzni, az dobjon egy üzenetet.
Természetesen nem ingyen kérném.
Köszönöm!
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
akkor hogyan lehet letolni az 50et valakivel?
Nálam ez nem így függ össze,ha kevés asztalom van senkivel nem chopolok,hogy tanuljunk belőle,aki távolabbi barátom,de megosztjuk a lobbyt annak nem küldöm el,barátoknak meg elküldöm a pénzt,viszont ha tehetem mindig letolom,akkor chopolok,ha őrület sok asztalom van.Gyakorlatilag ezeknek úgysincs pénzben nagy jelentősége mivel ez nem egy 300 meccses regfight,hanem csak pár meccs,viszont így legalább ragad ránk valami a koszon kívül is.Aki pedig,itt írta valaki,hogy hülye az aki ráül a másik regre meg ezeket nem érti meg,az sose menjen feljebb,még csak meg se próbálja,mert ha nincs action rengetegen ütik egymást,és regeken is komoly pénzt lehet hozni,az hogy ezt valaki nem látja be az csak azért van mert nincs tisztában azzal,hogy milyen tudáskülönbségek vannak és ezzel milyen durva BB/100akat lehet hozni regeken akár hyperen is,vannak regek akikkel szívesebben játszok mint random érkező fishekkel,még csökkenti is a varienciát... Have Fun GL (ide be akartam idézni az előtted lévő hozzászólást is,de az nem jött össze :)
KB én is így gondolom, csak Rockett érveire voltam kíváncsi :)
és hogy tetszett? :)
Mivel szerinted én is valami random regulár vagyok, elgondolkodtam... :D
Képfeltöltés.hu - korlátlan ingyen tárhely képeidnek, regisztráció nélkül
akkor hogyan lehet letolni az 50et valakivel?
hát kartell ellen nem jön rosszul! de kisebb limiteken nagy hülyeség az biztos
Ennek így kartell ellen sincs értelme, sőt, sehogy sincs értelme. Rematchre nem vonatkozik... WP.