Közép és magas téten akik 2-3-4 éve nagy nyerők voltak ,mára vagy vesztők lettek vagy breakeventek.Jelenleg már nagyon kemény harc megy nagy téten.
SNE hajszolása közben, azért nem nehéz összerakni.
Közép és magas téten akik 2-3-4 éve nagy nyerők voltak ,mára vagy vesztők lettek vagy breakeventek.Jelenleg már nagyon kemény harc megy nagy téten.
15 ezres minta Ds már tényleges játékromlás.............6-7 ezres még benne lehet kis torzulás mellett....
Én csak mikrón játszom, de a full tilt a fekete péntek óta ott is tele van regekkel. Sokszor legalább 3 ül egy asztalnál. Feljebb nyilván még rosszabb a helyzet.
Én csak mikrón játszom, de a full tilt a fekete péntek óta ott is tele van regekkel. Sokszor legalább 3 ül egy asztalnál. Feljebb nyilván még rosszabb a helyzet.
Az milyen, hogy ma 8 órát játszottam, az első 9 asztalról ITM nélkül estem ki, aztán visszarántottam a napot +10BI -be? Ilyen ingadozások másnál is vannak?
Mondjuk ma egy iszonyat badbeat széria volt, rég láttam ilyet, mikor rendre beesik a 3 outja minden enemynek, mert semmiféle A -t nem dodnak :)
30 fősön 300as BBnél 9900 chipes kasszát bírtam bebukni FT -n, mert AKs -el SB -ből megadtam egy 40/10es játékos AI -jét, amit örömre mellettem a nagyvak is callozott, a legérdekesebb az ő mutatása: 1010 vs AQs vs AKs parti volt, legalább a színem nem volt fogva, ha már A nem jön, erre turnon leesik a K, na mondom innentől sétagalopp a HU, river 10 :D Nem tudom, hogyan jött neki, hogy 3as allinbe neki is be kell tenni 15BB stacket hátha holdolnak a 10esek..
Másik mikor topsetem van, overpár AI megy flopon ami nálam easycall, turnre nagyobb szettje lesz.. sorra ilyenek.
AK -val dupláznék fishy ellen, 30/11 statjai alapján ez nálam call még 17BB -ért is, AJ -t mutat, mondom éppen jó a read, és 2 - 5 sor esik riverre, bírtam a 3 out ellen hozni egy splitet :D
Elkezdtem shotolgatni $5 limiten mostmár nagyobb rendszereséggel, 30fős normál SNG -n kb. harmadik leosztásnál látom, hogy J4s vs A9s csatázik 3000 chipért, na mondom neee.. Mi van ma az emberekkel tejesen megőrültek??
Na nem is mondom tovább..
@G
std
@G
std
Ja hogy így.. akkor még edződni kell :) Csak az bosszant, hogy simán 18 - 20BI lehetne a nap ha nincsenek ezek a gikszerek.. Persze én is hibáztam de nem ennyit.