Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

Palesz76
Válasz petozso kommentjére
2011. jún. 19. 7:22

Sracok!
Segittseg kellene abban,hogy a Pokerstars heti- havi SNG ranglistájára hogy számolják a pontokat.
Tud valaki valami linket?
Köszi

Kispagat
Válasz Palesz76 kommentjére
2011. jún. 19. 7:59

Sracok!
Segittseg kellene abban,hogy a Pokerstars heti- havi SNG ranglistájára hogy számolják a pontokat.
Tud valaki valami linket?
Köszi

Battle of the Planets sit-n-go póker promóció élmezőny

Palesz76
Válasz Kispagat kommentjére
2011. jún. 19. 9:35

Köszi

Finley
Válasz Palesz76 kommentjére
2011. jún. 26. 22:44

Sziasztok

Egy kis segítséget kérnék. SNG-zni szeretnék, melyik termbe menjek?

trixilw
Válasz Finley kommentjére
2011. jún. 26. 22:58

Sziasztok

Egy kis segítséget kérnék. SNG-zni szeretnék, melyik termbe menjek?

Mivel a FT-el sokan elégedetlenek mostanában, azt mondom menjél a stars-ra. De akkor is a FT-et favorizálom, mert állandóan van asztal és mikrón fix RB-d van.

Finley
Válasz trixilw kommentjére
2011. jún. 26. 23:01

Starsal pont ez a bajom hogy nincs RB! FTP pedig kb 11$-tól elég erős mezőny van... De azért köszi

shiningKKingdom
Válasz Finley kommentjére
2011. jún. 27. 0:20

Hali!
Ongame sng-kről tudna valaki mondani néhány infot? Ipokerről tervezek költözni, elsősorban ahhoz hasonlítva, gondolok pl. arra h mennyi indul mondjuk 10-50es tétig (sima vagy turbo mindegy, csak hogy van-e elég asztal minden napszakban, illetve FR vagy 6max), milyen a struktúra, stb. Thx.

ferkocse
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. jún. 27. 10:52

hi.
superturbo 9max sng-hez milyen adatokat érdemes megjeleníteni
a hud-ban? nálam a note-k segítenek legtöbbet amúgy, de érdekelne,
ki mit pakol ki. hétvégén letoltam kb. 50-60 db-ot, hát hullámzó
teljesítménnyel (mint egy EKG), de 4 BI plussz azért összejött.
push skála még renden van a nagy többségnél, de a call...
néha olyan mutatások voltak, hogy csak pislogtam. legjobb egy
4way ollég volt, amit a negyedik arc K8o-val insta call-olt, szinte
még full stack-el :D

Galambos Tarzan
Válasz ferkocse kommentjére
2011. jún. 27. 13:28

hi.
superturbo 9max sng-hez milyen adatokat érdemes megjeleníteni
a hud-ban? nálam a note-k segítenek legtöbbet amúgy, de érdekelne,
ki mit pakol ki. hétvégén letoltam kb. 50-60 db-ot, hát hullámzó
teljesítménnyel (mint egy EKG), de 4 BI plussz azért összejött.
push skála még renden van a nagy többségnél, de a call...
néha olyan mutatások voltak, hogy csak pislogtam. legjobb egy
4way ollég volt, amit a negyedik arc K8o-val insta call-olt, szinte
még full stack-el :D

Addig örülj amíg vannak ilyenek, ezekből van a pénz. Szerintem az öt alapstat elég.

Galambos Tarzan
Válasz shiningKKingdom kommentjére
2011. jún. 27. 13:50

Hali!

Ongame sng-kről tudna valaki mondani néhány infot? Ipokerről tervezek költözni, elsősorban ahhoz hasonlítva, gondolok pl. arra h mennyi indul mondjuk 10-50es tétig (sima vagy turbo mindegy, csak hogy van-e elég asztal minden napszakban, illetve FR vagy 6max), milyen a struktúra, stb. Thx.

Üdv!

Ongamen kora délutánig nem igazán pörög az SNG, de onnantól beinndul, egészen kora hajnalig szépen telnek az asztalok, főleg az esti időszakban. A turbo a legnépszerűbb, de normálon is megtelik 6 - 7 asztal néhány perc alatt, főleg este. Pontos számokat limitenként nem tudok mondani, de 11$ -on még bőven van ellenfél, 50$ környékén viszont már kevesebb, 100$ -on gyakorlatilag nincs. Napközben 6 - 10 000 játékos van, esténként ez felmegy 17 - 20 000 körülire. A mezőny általánosságban gyenge, limitenként 2 - 3 potenciális ellenfél ül az asztaloknál, ők nagyrészt ismert regek, a többi hétvégi hobbipokeres vagy ordas nagy szerencsejátékos fish. (Szerencsére sok a gambler a kasznió és sportfogadás miatt.)

A struktúra nagyon baráti, eléggé fokozatosan emelkedő, 8 perces szintek vannak, magasabb vakoknál már van ante is. Turbon 3 percesek a vakszintek.

5 és 10 fős asztalok vannak, nem 6 és 9, mint a legtöbb helyen. Vannak 30fős MT SNG-k és többlépcsős szatellitek is, nagyobb versenyekre. (30 fős SNG -k tele vannak fisshel, nagyon jó esélyel van ITM)

Szoftver kicsit lassú, és gépigényes, ez a terem gyenge pontja, de folyamatosan frissítik. Én már megszoktam, 6 - 8 asztalon gond nélkül játszom egyszerre.

A hálózat támogatja a HUD -ot, a beállítása kicsit nehézkes, erre panaszkodnak mások is. A MT versenyeket nehézkesen kezeli a HM, ezekre külön kell figyelni.

Support általánosságban véve jó, bár ez is termenként változik. Kifizetéssel és befizetéssel még nem voltak gondjaim, minden pontos, korrekt, egyszerű.

Vannak a hálózatnak termei, ahol kifejezetten jó FD, illetve valamilyen szintű cashback van, de ezeknek egyén specifikusan érdemes utána nézni, ezért ezt nem részletezném. FD -ből érdemes kihasználni a maximális ajánlatot.

Szerintem az iPoker után kellemes csalódás fog érni, én csak ajánlani tudom. Még több infot találsz az Ongame fórumon és egyéb terem keresős topicban itt az oldalon.

Remélem tudtam segíteni!

GL

Élő ügyfélszolgálat