Remélem tudtam segíteni!
5 és 10 fős asztalok vannak, nem 6 és 9, mint a legtöbb helyen. Vannak 30fős MT SNG-k és többlépcsős szatellitek is, nagyobb versenyekre. (30 fős SNG -k tele vannak fisshel, nagyon jó esélyel van ITM)
Szerintem az iPoker után kellemes csalódás fog érni, én csak ajánlani tudom. Még több infot találsz az Ongame fórumon és egyéb terem keresős topicban itt az oldalon.
Vannak a hálózatnak termei, ahol kifejezetten jó FD, illetve valamilyen szintű cashback van, de ezeknek egyén specifikusan érdemes utána nézni, ezért ezt nem részletezném. FD -ből érdemes kihasználni a maximális ajánlatot.
Egyenlőre a cash asztalokat változtatták meg, mindent mást majd később fognak. A teremválasztás teljesen egyénfüggő, nézz körül a termek bónusz leírásainál, és számold ki, mit tudsz teljesíteni.
Egyenlőre a cash asztalokat változtatták meg, mindent mást majd később fognak. A teremválasztás teljesen egyénfüggő, nézz körül a termek bónusz leírásainál, és számold ki, mit tudsz teljesíteni.
Szeva!
Üdv!
Ongamen kora délutánig nem igazán pörög az SNG, de onnantól beinndul, egészen kora hajnalig szépen telnek az asztalok, főleg az esti időszakban. A turbo a legnépszerűbb, de normálon is megtelik 6 - 7 asztal néhány perc alatt, főleg este. Pontos számokat limitenként nem tudok mondani, de 11$ -on még bőven van ellenfél, 50$ környékén viszont már kevesebb, 100$ -on gyakorlatilag nincs. Napközben 6 - 10 000 játékos van, esténként ez felmegy 17 - 20 000 körülire. A mezőny általánosságban gyenge, limitenként 2 - 3 potenciális ellenfél ül az asztaloknál, ők nagyrészt ismert regek, a többi hétvégi hobbipokeres vagy ordas nagy szerencsejátékos fish. (Szerencsére sok a gambler a kasznió és sportfogadás miatt.)
A struktúra nagyon baráti, eléggé fokozatosan emelkedő, 8 perces szintek vannak, magasabb vakoknál már van ante is. Turbon 3 percesek a vakszintek.
5 és 10 fős asztalok vannak, nem 6 és 9, mint a legtöbb helyen. Vannak 30fős MT SNG-k és többlépcsős szatellitek is, nagyobb versenyekre. (30 fős SNG -k tele vannak fisshel, nagyon jó esélyel van ITM)
Szoftver kicsit lassú, és gépigényes, ez a terem gyenge pontja, de folyamatosan frissítik. Én már megszoktam, 6 - 8 asztalon gond nélkül játszom egyszerre.
A hálózat támogatja a HUD -ot, a beállítása kicsit nehézkes, erre panaszkodnak mások is. A MT versenyeket nehézkesen kezeli a HM, ezekre külön kell figyelni.
Support általánosságban véve jó, bár ez is termenként változik. Kifizetéssel és befizetéssel még nem voltak gondjaim, minden pontos, korrekt, egyszerű.
Vannak a hálózatnak termei, ahol kifejezetten jó FD, illetve valamilyen szintű cashback van, de ezeknek egyén specifikusan érdemes utána nézni, ezért ezt nem részletezném. FD -ből érdemes kihasználni a maximális ajánlatot.
Szerintem az iPoker után kellemes csalódás fog érni, én csak ajánlani tudom. Még több infot találsz az Ongame fórumon és egyéb terem keresős topicban itt az oldalon.
Remélem tudtam segíteni!
GL
Ha valakit érdekel, csináltam egy videót: link
$7 normal fr sng pokerstars
lájkoljátok! ;)
FT-n kívül lehet még valahol superturbo sng-t játszani?
mert úgy néz ki ott beszoptam...
starson van hyperturbo, 500 stack 2 perces vakok 10% ante az elso szint 10/20/2.
6 és 9max is van
9max-t játszom, igaz az ante kicsit furcsán hangzik.
a szoftver és a sok asztal mindenképp kedvező,
befizetek egy kisebb összeget és rápróbálok.
kösz az info-t !
FT-n kívül lehet még valahol superturbo sng-t játszani?
mert úgy néz ki ott beszoptam...
9max-t játszom, igaz az ante kicsit furcsán hangzik.
a szoftver és a sok asztal mindenképp kedvező,
befizetek egy kisebb összeget és rápróbálok.
kösz az info-t !