mindegy ha 3man ha 4en vagytok, mindenképp push!
mindegy ha 3man ha 4en vagytok, mindenképp push!
megnéztem: leosztáskor 26.7$ EVm van, leosztás végén, mivel nyertem lett 29.5$, azaz 11% $EVt nyertem.
Jól sejtem hogy akkor 90% + lappal mehetnék allin, azaz AA sima dobó?
Ugye itt QQval random ellen 80%om van, azaz messze nem éri meg.
Úgy gondoltam hogy dobok, köv handban imádkozok hogy kiessen a 3., ezáltal a $evm játék nélkül 30$ feletti, és ha mégis mákolna a 3., akkor mindketten allin vagyunk a rákövetkező handben, ott is van esélyem... Csak hát annyira meglepett a QQ, hogy mégsem dobtam, de utólag átgondolva rosszul tettem, vagy mégsem?
megnéztem: leosztáskor 26.7$ EVm van, leosztás végén, mivel nyertem lett 29.5$, azaz 11% $EVt nyertem.
Jól sejtem hogy akkor 90% + lappal mehetnék allin, azaz AA sima dobó?
Ugye itt QQval random ellen 80%om van, azaz messze nem éri meg.
Úgy gondoltam hogy dobok, köv handban imádkozok hogy kiessen a 3., ezáltal a $evm játék nélkül 30$ feletti, és ha mégis mákolna a 3., akkor mindketten allin vagyunk a rákövetkező handben, ott is van esélyem... Csak hát annyira meglepett a QQ, hogy mégsem dobtam, de utólag átgondolva rosszul tettem, vagy mégsem?
Hero (QQ - Small Blind) wins - a full house, queens full of sevens wins over two pair, kings and sevens - submitted 03-04-2011 - 16:20 pm - Poker Hand Replays
1, itt dobni kéne AAt is?
2. és ha négyen lennénk?
elnézést h nem voltam elég szakértő, de csiko13 +1 :))
Ti szoktátok nyomni a Pokerstarson a Step versenyeket? A Step 3 verseny ami ugye 75dolláros szint mennyire felel meg a 72dolláros turbo versenynek erősségben? Elképesztő durva embereket találni ezen a step3as szinten, de valami nagyon brutál. Elég komoly partikat láttam, tapasztaltam. :)
Lehet, hogy korán van így szombaton és még nem nyílt rendesen a szemem, de nem igazán értem ezt a handet. Ha 4-en vagyunk, ha 3-an ez nálam mindenképp push. Short vagy. Ha heads upban csak egy kis esélyt szeretnél, akkor ennél sokkal rosszabb lapra is be kell tolnod, mondjuk 80%-al pusholnék. Ha 4-en lennénk akkor is minden pozícióból push a QQ bármekkora stacknél. AA-t pedig akkor sem dobnék soha pre-flop, ha a macskám élete függne tőle. Továbbmegyek 3- és 4 főnél is bármilyen statú játékos all-injét adnám QQ-val. Ilyen magas vakoknál olyan széles range-dzsekkel fognak pusholni, hogy nálam a nuts: 88+, AQo+, AJs+, KQs.
Egyébként csiko én dobtam már pre AA-t. Igaz az egy live sat volt, ahol nekem 100% esélyem volt a bejutásra, annyira deep voltam, plusz volt egy rakat short, és egy átlagstackel rendelkező játékos(hülye módon) pusholt kb 40bb deepen. Egy kieső kellett a bejutáshoz, én meg eldobtam az AA-t, mivel nekem nem érte meg felvállani a 80-20-at sem, max előbb mentem volna haza, ha kiejtetem a tagot, így meg volt még egy kávéra való időm, amíg két shorti lezúzza egymást. És még a macskám is él...
Ha nem szateliről van szó -már pedig nem arról van szó- , akkor mindenképpen push. Nyerni akarunk, és nem becsorognia málnába.