Egyrészt, ennek a cikknek az első felében pont a varianciáról ír a szerző, tanulságos számok:
SNG stratégia - Variancia és asztalválasztás
Másrészt, állítólag ma valaki mezítláb fogja lefutni a Veszprém-Budapest távot.:D :D :D
straubbazsi: olvasd el lécci még1x. nyilván nem áll be 100 alatt a roi, sem 1000 alatt, én már a 10kban sem hiszek ;-)
mate: nem a másik oldal oktatóvideóból? játszottunk már együtt...
pölö kiváncsi lennék rád, hogy mi történt a grafikonoddal: 3k játék nyilegyenes fel, majd 3k game nulla, majd most megint uppp, mitől?
Balage most az én grafomról beszélsz?
megmondom őszintén nem tudom mitől van ez. Az első 3k game az 6$ os 6 max meg FR sng volt aztán volt benne mtsng is... Ami tisztán 9 max FR az az utolso 1500-2000 játék.
2 dologtól indulhatott meg ennyire a grafikonom ...
az egyik az, hogy csak egy játékformára koncentrálok sng-n belül és visszavettem az asztalszámot 6-7-8 ra
2 dologtól indulhatott meg ennyire a grafikonom ...
az egyik az, hogy csak egy játékformára koncentrálok sng-n belül és visszavettem az asztalszámot 6-7-8 ra
Régebben CG-ztem 4 asztalon (FR), de nekem már néha az is kapkodós volt. Hogy lehet 16 vagy még több asztalon SNG-zni, főleg amikor fogynak a népek? Tableninja? Meg ahol dobnál, azzal nem is foglalkozol, hanem hagyod letelni az időt, aztán a ninja úgyis rögtön visszaültet?
hát figyelj 12 asztalig szinte csukott szemmel játszottam... 16 nál oda kell figyelni ennyi.... viszont nem a mennyiség hanem a minőség a lényeg! visszavettem 6-7 asztalra és minden egyből megugrott!!! és ez tart 2k játék óta...
Plusz az SNG az nem CG itt álltalában nincs több jó döntés is amin gondolkodni kell.... itt egy jó döntés van a legtöbb esetben ami egy bizonyos lejátszott játék és icm trainer után már automatikus
Plusz az SNG az nem CG itt álltalában nincs több jó döntés is amin gondolkodni kell.... itt egy jó döntés van a legtöbb esetben ami egy bizonyos lejátszott játék és icm trainer után már autómatikus