Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

straubbazsi
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 15. 13:33

Egyrészt, ennek a cikknek az első felében pont a varianciáról ír a szerző, tanulságos számok:

SNG stratégia - Variancia és asztalválasztás

Másrészt, állítólag ma valaki mezítláb fogja lefutni a Veszprém-Budapest távot.:D :D :D

Neem, az bad beatnél lesz! De értékelem a humort : ))

100 SNG alatt nem áll be a ROI, számomra ez ennyit mond.

@balage78

Ha reprezentatív a játékosokra vonatkozó mintád, akkor az tényleg elég kemény.

balage78
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. márc. 15. 15:34

straubbazsi: olvasd el lécci még1x. nyilván nem áll be 100 alatt a roi, sem 1000 alatt, én már a 10kban sem hiszek ;-)

mate: nem a másik oldal oktatóvideóból? játszottunk már együtt...
pölö kiváncsi lennék rád, hogy mi történt a grafikonoddal: 3k játék nyilegyenes fel, majd 3k game nulla, majd most megint uppp, mitől?

mate-8-
Válasz balage78 kommentjére
2011. márc. 15. 16:28

Balage most az én grafomról beszélsz?

mate-8-
Válasz mate-8- kommentjére
2011. márc. 15. 16:37

megmondom őszintén nem tudom mitől van ez. Az első 3k game az 6$ os 6 max meg FR sng volt aztán volt benne mtsng is... Ami tisztán 9 max FR az az utolso 1500-2000 játék.

mate-8-
2011. márc. 15. 16:44

2 dologtól indulhatott meg ennyire a grafikonom ...
az egyik az, hogy csak egy játékformára koncentrálok sng-n belül és visszavettem az asztalszámot 6-7-8 ra

Joc
2011. márc. 15. 16:57

2 dologtól indulhatott meg ennyire a grafikonom ...
az egyik az, hogy csak egy játékformára koncentrálok sng-n belül és visszavettem az asztalszámot 6-7-8 ra

Régebben CG-ztem 4 asztalon (FR), de nekem már néha az is kapkodós volt. Hogy lehet 16 vagy még több asztalon SNG-zni, főleg amikor fogynak a népek? Tableninja? Meg ahol dobnál, azzal nem is foglalkozol, hanem hagyod letelni az időt, aztán a ninja úgyis rögtön visszaültet?

FeketeS
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 15. 16:58

Régebben CG-ztem 4 asztalon (FR), de nekem már néha az is kapkodós volt. Hogy lehet 16 vagy még több asztalon SNG-zni, főleg amikor fogynak a népek? Tableninja? Meg ahol dobnál, azzal nem is foglalkozol, hanem hagyod letelni az időt, aztán a ninja úgyis rögtön visszaültet?

ninja nélkül is könnyen lehet. kisebb téteken a HM bőven elég az ellenfelek megfigyelésére, és ha a sémákat tudod, akkor csak robotként kell nymkodni a gombokat.

mate-8-
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 15. 17:39

hát figyelj 12 asztalig szinte csukott szemmel játszottam... 16 nál oda kell figyelni ennyi.... viszont nem a mennyiség hanem a minőség a lényeg! visszavettem 6-7 asztalra és minden egyből megugrott!!! és ez tart 2k játék óta...

mate-8-
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 15. 17:41

Plusz az SNG az nem CG itt álltalában nincs több jó döntés is amin gondolkodni kell.... itt egy jó döntés van a legtöbb esetben ami egy bizonyos lejátszott játék és icm trainer után már automatikus

Joc
2011. márc. 15. 18:12

Plusz az SNG az nem CG itt álltalában nincs több jó döntés is amin gondolkodni kell.... itt egy jó döntés van a legtöbb esetben ami egy bizonyos lejátszott játék és icm trainer után már autómatikus

Ja, vágom. Na, ez a beidegződés hiányzik még nálam.

Élő ügyfélszolgálat