Bocs hogy erre nem valaszoltam. Itt ket kulonbozo dolgot keversz:
Egy:
-ROI vs Variancia, az arany nyilvan strategia fuggo, melyik jobb: 1% ROI 10% varianciaval vagy 2% ROI 15% varianciaval? Nyilvan a masodik ha tisztan a szamokat nezzuk, de akkor nagyobb downswingekre is fel kell keszulni. Valamint itt ugye ellensulyozhato az alacsonyabb ROI azzal hogy tobb asztalon/hosszabb ideig jatszik az ember.
Ketto:
-egy 300 SNGbol allo downswing -ROIja szignifikansan kulonbozo-e egy 3000SNGbol allo +ROItol adott szoras eseten. Ezt hipotezistesztelesnek nevezik, a legegyszerubb ugy elvegezni hogy (ROI300-ROI3000)/std3000*sqrt(300) ha ez a szam kisebb -2nel kisebb akkor nagy valoszinuseg szerint NEM veletlen a ROI300 erteke, hanem valami okozza (tilt, rosszkedv, leak stb).
Miééééééééééért ilyen nehéz elengedni ezt? :confused: :mad:
[POKERHANDREPLAYS]3094044[/POKERHANDREPLAYS]
3betjét azért csak megadtam, mert tudtam h floppon elég mélyet fog emelni, ahogy ezt addig is tette. A checkből gondoltam h baj van, de nem tudtam elengedni.
Miééééééééééért ilyen nehéz elengedni ezt? :confused: :mad:
[POKERHANDREPLAYS]3094044[/POKERHANDREPLAYS]
3betjét azért csak megadtam, mert tudtam h floppon elég mélyet fog emelni, ahogy ezt addig is tette. A checkből gondoltam h baj van, de nem tudtam elengedni.
preflop játék NEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, bármi history van, ez mindenképp borzalmas
nem gondolnám, mert SS szinte any2-n allin volt azelött, ha a nagy stack dob, akkor SS allin ment volna
Nem a minraise-zel van gondom, hanem a call-lal. Az még egy baj, hogy ezt nem veszed észre.
azt meg leírtam, hogy miért csak calloztam lentebb
Láttam, de ez mindenképpen borzalmas, pont ezért írtam oda, hogy bármilyen read is van. Ha most 1800-2000-ig visszaemelsz, akkor ha bedobja, nem kerülsz ilyen helyzetbe, ha pedig megadja, az hosszútávon még jobb, mintha dobna.
Egyébként ez az eddig is tette ez konkrétan hány hand?
ebben teljesen igazad van. túlbonyolítottam, a szimpla callal gyengeséget akartam szimulálni, és egy nagy betet indukálni, majd rátolni
Értem én, miért akartad, de micron ez a leveling egyáltalán nem kell, mert csak magunkat húzzuk vele csőbe. Játsszunk őszintén, és a standard ABC SnG játékot, és nem kerülhetünk nagy bajba;)
A csapdázásból eleve nem sülhet ki túl sok jó dolog, ezt tapasztalatból mondom.