a stakeléshez miért kell az ő acc-át használnod?
A c/r jó ötlet, de nem kell rátolni az egészet, elég 300-350-ig visszaemelni
Úgy úgy, ahogy a Fekete Úr mondja. Én személy szerint a 350 körüli értéket preferálnám.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni, hogy ki milyen filterezést használ HM-ben 9-10 fős turbo sng-on? BB vagy létszámfüggőt? Esetleg a kettőt lehet e kombinálni?
mai kedvenc handek:
1, gondoltam blöfföltetem, majd: jól van lemákoltál, felezzünk
Hero (AA - Middle Position) wins - four of a kind, queens wins - submitted 03-16-2011 - 12:05 pm - Poker Hand Replays
2, flop előtt nincs rossz hand, de ezt gondolom tudjátok ;-)
Hero (63 - Big Blind) wins - four of a kind, threes wins - submitted 03-16-2011 - 12:07 pm - Poker Hand Replays
és persze nem számitott, mert bubbleban BB gondolta jó lesz callra a k9o, és repültem 4.nek...
3, vajon ki nyerte a versenyt?
Hero (98 - Big Blind) loses - a pair of jacks wins - submitted 03-16-2011 - 12:11 pm - Poker Hand Replays
Ma sokat játszottam "vico2008"-al, aki jelenleg az éves kereseti lista 5. helyezettje, és 200 hand alatt a 22 dolcsis szinten kemény 7/2t játszott. Valaki azt is megszakérthetné hogy lehet abból keresni.
Na jó, felment a végére 10/8ra, ugyanis amikor 4en lettünk, ő volt a short, kb minden 2handdel allin volt, kisvakban 100%, igy pár hand alatt CL lett, majd végre én tudtam allin menni TTvel, amit KKval fogadott...
Akkor ez a nyerő stratégia?
Egyébként is hoztam a mostanában szokásos formám :
Hero (AQ - Small Blind) loses - a royal flush wins over a straight, ace high - submitted 03-16-2011 - 15:29 pm - Poker Hand Replays
ellenben az összes prótól megfigyelhettem stabil bukó mozdulatokat: (vnasty 7%roi, 10k profit)
- submitted 03-16-2011 - 15:33 pm - Poker Hand Replays
hát ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy a kezdeti passzív játék általában sokkal kifizetődőbb, mint ha minden lapot megjátszunk
hát ehhez csak annyit tudok hozzátenni, hogy a kezdeti passzív játék általában sokkal kifizetődőbb, mint ha minden lapot megjátszunk
Én az esetek nagy részében legatyásodok a push/fold szakaszra a kezdeti passzivitás miatt. Más is így van ezzel? Ti melyik szinten kezdtek el lopkodni?
Mondjuk ahogy néztem, a sokasztalozó regek is nagyon nitek az elején.
detto, én általában akkor kezdek lopkodni, mikor 10bb körülire fogyok