Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

csiko13
Válasz panamaa kommentjére
2011. márc. 22. 12:10

Üdv!

Mi lenne ilyenkor a helyes lépés? Beteszek egy handet és kíváncsi vagyok a válaszokra, mert ezekben a helyzetekben soha nem tudom, hogy +EV vagy sem.

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG mantukk (1,930) itt sajna csak 11 handem van, de ez alatt 4-5 limpje volt, szóval nem egy jó reg :)
UTG+1 MimoTzatziki (1,400)
CO Híróóó (1,470)
BTN LeeMalvo (1,920)
SB 1826money (780) 130 hand alapján ordas fish 59/17
BB Reloaded07 (1,500)

Blinds: 10/20

Pre-Flop: (30, 6 players) szuszaaa is CO :Th: :Tc:
mantukk raises to 60, 1 fold, szuszaaa calls 60, 1 fold, 1826money goes all-in 780, 1 fold, mantukk calls 720

Final Pot: 1,640

HŐS???

Töröltem a hozzászólásomat a handhez, mert igencsak benéztem. Már megfogadtam, hogy nem próbálok kihámozni ilyen buherált HH-t, de hát ismét becsapdáztam magam... Lehetne valamilyen fogyasztható formátumban! Köszi!

Újraértelmezve fold+1. :)

panamaa
Válasz csiko13 kommentjére
2011. márc. 22. 12:12

Töröltem a hozzászólásomat a handhez, mert igencsak benéztem. Már megfogadtam, hogy nem próbálok kihámozni ilyen buherált HH-t, de hát ismét becsapdáztam magam... Lehetne valamilyen fogyasztható formátumban! Köszi!

miért buherált? mi lenne ennél fogyaszthatóbb formátum? a végét direkt nem raktam be először, mert kiváncsi voltam, mekkorát hibáztam. Semmi buhera nincs benne.

csiko13
2011. márc. 22. 12:17

miért buherált?

Én ilyen vizuális típus vagyok, ezért vagy papíron lerajzolom magamnak, vagy átmásolom valami HH lejátszóba, hogy átlássam. Ha beleírsz, vagy hiányzik egy része, akkor vagy nem tudom lejátszani, vagy félreértelmezem, vagy nem értelmezem félre. A legutóbbi a ritkább. :D

panamaa
Válasz csiko13 kommentjére
2011. márc. 22. 12:18

Én ilyen vizuális típus vagyok, ezért vagy papíron lerajzolom magamnak, vagy átmásolom valami HH lejátszóba, hogy átlássam. Ha beleírsz, vagy hiányzik egy része, akkor vagy nem tudom lejátszani, vagy félreértelmezem, vagy nem értelmezem félre. A legutóbbi a ritkább. :D

de azért nem értem, mert weaktight-ot használtam...na mindegy :)

bakyka
2011. márc. 22. 12:25

Üdv!

Mi lenne ilyenkor a helyes lépés? Beteszek egy handet és kíváncsi vagyok a válaszokra, mert ezekben a helyzetekben soha nem tudom, hogy +EV vagy sem.

No Limit Holdem Tournament
PokerStars
6 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat

Stacks:
UTG mantukk (1,930) itt sajna csak 11 handem van, de ez alatt 4-5 limpje volt, szóval nem egy jó reg :)
UTG+1 MimoTzatziki (1,400)
CO Híróóó (1,470)
BTN LeeMalvo (1,920)
SB 1826money (780) 130 hand alapján ordas fish 59/17
BB Reloaded07 (1,500)

Blinds: 10/20

Pre-Flop: (30, 6 players) szuszaaa is CO :Th: :Tc:
mantukk raises to 60, 1 fold, szuszaaa calls 60, 1 fold, 1826money goes all-in 780, 1 fold, mantukk calls 720

Final Pot: 1,640

HŐS???

Első vakszinten preflop all-inben két ellenfél ellen TT-vel biztosan nem +EV-s a call, akár két regulár ellen teszed, akár két fish ellen.

Joc
2011. márc. 22. 12:27

Tudja valaki, hogy Super Turboban mekkora szériák szoktak előfordulni, hogy az ember egy itm-be se bír bevánszorogni? Nekem tegnap először elég jól adta a session, de aztán meg 16-ból egy 3. hely volt összesen. Csak azért kérdem, hogy ha ez teljesen normális, akkor nem nagyon izgatom magam vele. Ettől függetlenül persze megnézem, hogy miket rontottam el.

csiko13
2011. márc. 22. 12:32

de azért nem értem, mert weaktight-ot használtam...na mindegy :)

Hand Converter - Poker Hand Replays nagyon jó, ott a statokat is hozzá lehet adni. Sőt elég sokféleképpen lehet cselezni is vele, ha nem akarod lejátszani az egész handet. Nem gond a weaktight se, csak ha szabad kérnem ne írj bele! Ezen a fórumon nincsenek erre vonatkozó szabályok, ezért én is csak tisztelettel kérhetek. Szeretem ezeket a hand elemzéseket és sokat szoktam abból tanulni, hogy összehasonlítom az én hsz-emet, azokkal akiket jónak tartok. Sajnos már előfordult, hogy nem bírtam kihámozni egy HH-t, de aztán szorgalmasan írtam hozzá valami ordas faszságot, aztán azt követően csak arról volt szó hogy mosakodtam, hogy azt nem is úgy gondoltam, csak hát... Ezt szeretném elkerülni.

straubbazsi
Válasz Joc kommentjére
2011. márc. 22. 19:12

Tudja valaki, hogy Super Turboban mekkora szériák szoktak előfordulni, hogy az ember egy itm-be se bír bevánszorogni? Nekem tegnap először elég jól adta a session, de aztán meg 16-ból egy 3. hely volt összesen. Csak azért kérdem, hogy ha ez teljesen normális, akkor nem nagyon izgatom magam vele. Ettől függetlenül persze megnézem, hogy miket rontottam el.

Megnéztem neked a hónapot, egybefüggő 8-10 OTM rengeteg van, és volt nálam is 19ből 1 itm hot run :). Na nem is szaladok parádésan ebben a hónapban.

Ne izgasd magad. A játékod folyamatosan fejleszd, aktuális eredményektől függetlenül.

Joc
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. márc. 22. 20:19

Megnéztem neked a hónapot, egybefüggő 8-10 OTM rengeteg van, és volt nálam is 19ből 1 itm hot run :). Na nem is szaladok parádésan ebben a hónapban.

Ne izgasd magad. A játékod folyamatosan fejleszd, aktuális eredményektől függetlenül.

Ok, köszi szépen!

xLaszlo
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. márc. 22. 20:26

Ha nem titok beirnad az 1.,2.,3.,3+ statisztikadat?

Élő ügyfélszolgálat