Meg tudjátok mondani, hogy az SNGWIZ (vagy bármilyen ICM modell) az utg push range felállításakor számol-e azzal, hogy a köv handben nagyvakok leszünk?
Kisebb pihenőt indokoltnak tartanék! :D
Meg tudjátok mondani, hogy az SNGWIZ (vagy bármilyen ICM modell) az utg push range felállításakor számol-e azzal, hogy a köv handben nagyvakok leszünk?
Hand Converter - Poker Hand Replays nagyon jó, ott a statokat is hozzá lehet adni. Sőt elég sokféleképpen lehet cselezni is vele, ha nem akarod lejátszani az egész handet. Nem gond a weaktight se, csak ha szabad kérnem ne írj bele! Ezen a fórumon nincsenek erre vonatkozó szabályok, ezért én is csak tisztelettel kérhetek. Szeretem ezeket a hand elemzéseket és sokat szoktam abból tanulni, hogy összehasonlítom az én hsz-emet, azokkal akiket jónak tartok. Sajnos már előfordult, hogy nem bírtam kihámozni egy HH-t, de aztán szorgalmasan írtam hozzá valami ordas faszságot, aztán azt követően csak arról volt szó hogy mosakodtam, hogy azt nem is úgy gondoltam, csak hát... Ezt szeretném elkerülni.
elfáradok ebben a játékban...
Hero (JA - Middle Position) loses - three of a kind, kings wins over a pair of kings - submitted 03-22-2011 - 17:29 pm - Poker Hand Replays
ti itt berakjátok preflop?
el lehet dobni flopon?
Hero (Q8 - Big Blind) loses - two pair, tens and fives wins over a pair of queens - submitted 03-22-2011 - 17:26 pm - Poker Hand Replays
persze megint egy széperedményű playa...
előtte már 2x limpfoldolt, majd becsapdázatt 5 bbvel:
Hero (K2 - Big Blind) loses - a straight, five high wins over a pair of twos - submitted 03-22-2011 - 17:33 pm - Poker Hand Replays
Úgy tudom az ICM eleve nem veszi ezt figyelembe, pont ezt szokták az egyik hibájaként emlegetni.
Azt viszont nem tudom, hogy a W-be raktak-e ilyen tweaket esetleg, valószínűnek tartom, hogy nem.
Ha nem titok beirnad az 1.,2.,3.,3+ statisztikadat?
Áh, sok a bubble! :cool:
De amúgy tényleg, 10k alatt alig mutat valamit. Nonszensz a 9% (is).
Igyekszem beletaposni a mennyiségbe, most már tényleg, aztán jelentkezem :)