Preflop nálam OK a call, feleslegesnek tartom a nagy kassza építését OOP ezzel a lappal.
A flopon nutsom van, szal 2 ember ellen sztem nincs értelme donkolni, még c/r-elni sem, hadd növekedjen csak a pot az emeléseik és megadásaik által.
Jaj. Anélkül, hogy túlmagyaraznám, a ch/c sosem az a játék, amivel kasszát növelsz..
Inkább pot közel nyitnék. Ebben több értéket látok mint a Ch/r-ben. Sokkal gyengébbnek látszunk, és ritkán az is előfordulhatna, hogy nem hívnak mögöttünk a ch után, ami nyilván tragédia lenne.
Ha floppon nem sikerült sem értéket nyerni, sem védeni a lapunkat, akkor nem ezen a turnon találnám ki, hogy be akarom pakolni a sztekkem. Valóban nyerhetünk értéket :As: és :Ks: lapoktól, de jobban tetszik az olcsó turn, és riveren újraértékelés, gyakran érték játék.
Köszönöm a válaszokat!
mostanában lesz még pár kérdéses handem, remélem azokhoz is ilyen sok hsz jön majd! :)
Nektek sem működik a SharkScope webes felületén a FullTilt játékkereső?
Már vagy két hónapja nem talál semmit...
A Top Shark Pro meg nem frissít. Vagy én vagyok a hülye?
Erről a megjátszásról kérném a véleménnyeteket:
No Limit Holdem Tournament
PokerStars
9 Players
Hand Conversion Powered by weaktight | fold when you know you're beat
$1.50+$0.25
Stacks:
UTG MittRazz (1,500)
UTG+1 Gauxxo (1,500)
MP1 TiaFeiiia (1,500)
MP2 261283 (1,500)
MP3 brit308 (1,500)
CO davideisaac (1,460)
BTN habitante__1 (1,560)
SB petozso (1,480)
BB K0K_88 (1,500)
Blinds: 10/20
Pre-Flop: (30, 9 players) petozso is SB :ad: :jd:
4 folds, brit308 calls 20, davideisaac calls 20, habitante__1 calls 20, petozso calls 10, K0K_88 checks
Flop: :ts: :kh: :qs: (100, 5 players)
petozso checks, K0K_88 checks, brit308 bets 60, davideisaac calls 60, 1 fold, petozso calls 60, K0K_88 folds
Turn: :4s: (280, 3 players)
petozso checks, brit308 bets 100, davideisaac calls 100, petozso calls 100
River: :5s: (580, 3 players)
petozso checks, brit308 bets 260, davideisaac folds, petozso folds
Final Pot: 840
brit308 wins 840 (net +400)
davideisaac lost 180
habitante__1 lost 20
petozso lost 180
K0K_88 lost 20
A flopon nutsom van, szal 2 ember ellen sztem nincs értelme donkolni, még c/r-elni sem, hadd növekedjen csak a pot az emeléseik és megadásaik által.
Turnon már kérdéses a c/c, itt eléggé elvesztem, kíváncsi lennék a véleményetekre. Itt már nem a bestackelődés volt a fő célom, hanem inkább az olcsó sd.
River sztem std.
Sajnos PS-n még küzdök a HUD-dal, így statokkal nem tudok szolgálni.
Hát nem tetszett ez a parti.Ha lehet inkább kerülje az ember az ilyen erős lapokkal a multiway potokat.Igenis ,hogy ha belimpelnek 3-an előttünk és nekünk Sb-n van egy Ajs akkor emeljünk rájuk 100-ig.5 emberes potokban igazából nagy az esély a tönkremenésnek.Ezért kell emelni 100-ig ,hogy ne legyetek csak max 2 vagy 3 handed.
A floppon ,hogy csak calloztunk egy ilyen erős húzós boardon az nagyon nagy hiba.Floppon még fizetnek egy csomó esetben a flushdraw-k , a J-s sorhúzók a limpelt 2 párok amelyek esetleg már egy veszélyes kártya érkezése esetén nem fognak fizetni.Ha leesik turnre a flush az a baj ,ha leesik az ász vagy 9-es akkor az a baj ,ha leesik a szín akkor az a baj, ha pározódik a board akkor az a baj.Szóval itt floppon már Cr-elni kellett volna elég erőteljesen.Növelni a kasszát! Legjobb kezünk van és nagyon sok lap tud fizetni.Dinamikus játék!
Hát nem tetszett ez a parti.Ha lehet inkább kerülje az ember az ilyen erős lapokkal a multiway potokat.Igenis ,hogy ha belimpelnek 3-an előttünk és nekünk Sb-n van egy Ajs akkor emeljünk rájuk 100-120-ig.5 emberes potokban igazából nagy az esély a tönkremenésnek.Ezért kell emelni ,hogy ne legyetek csak max 2 vagy 3 handed.
Hm. Érdekes, hogy fricirics megemelné. Régen olvastam ilyen véleményt ehhez hasonló (fr) partikban. Én nem látom a tönkremenés akkora esélyét, nagyon megválogatnám azokat a boardokat, ahol komolyabb pénzt pakolnék a kasszába. Ahogy egy 9Ts-el is limpelnék erős kézre játszva, úgy az AJsnek is az ilyen értékeit helyezném előtérbe, mert még ha emelünk is, akkor is kicsi az esély a HU potra, ahol jó lenne vmire a magaslap érték meg a cbet.
De kétségtelen, létezik és érvelhető az agresszívabb megközelítés, csak nekem ellentmond az alapvető stratégiai álláspontnak - főleg mikrolimiten.
update:
@trixi
Hát te meg milyen istállóból jössz? ;P
update:
@trixi
Hát te meg milyen istállóból jössz? ;P
Néztem az adott handhez tartozó véleményeket és bár többnyire sh turbokat játszok de fricirics megoldásáig 1etlen lejátszási móddal sem tudtam azonosulni.
Miért limp??? Ilyen vaknál ilyen limiten a 4x is belefér + limpelőnként hozzátennék 1vakot. Igyekeznék kislétszámu kasszát kialakítani és ezzel az emeléssel szűkül az a laptartomány is amivel az elleneknél számolgatnim kell. Így szerintem sokkal könnyebb lesz a postflop játék minden szempontból. Ezek után a flopon a licitem függ az ellenfél-ek szokásaitól. Amennyiben számíthatok a szokásos betpot-ra merthogy ezen a limiten főleg ha az adott teremben van betpot előválasztó gomb akkor az teljesen standard megoldás az előllévő checkjére így kényelmesen berendezkedhetük c/r-re de az sem gond ha igenis belenyitunk flopon és ùgy kontrollálni az egész leosztást hogy legkésőbb a turnon igenis bekerüljön minden! Ha gyengejátékosok ellen vagyok igyekszek nem megadni az esélyt arra hogy eljussanak a tili-toli szakaszig ahol már sokkal kevesebbet ér a tudásom sajnos.
Mai kérdéses push/fold eseteim:
PokerStars
6 Players
$1.50+$0.25
Stacks:
UTG Stealbrewer (1,600)
UTG+1 Prawdziwosc (1,510)
CO perevod033 (2,465)
BTN zmaj9981 (1,780)
SB petozso (3,190)
BB h0ntr (2,955)
Blinds: 75/150
Pre-Flop: (225, 6 players) petozso is SB :ac: :qd:
3 folds, zmaj9981 goes all-in 1,780
PETOZSO ?
Jó itt a rr allin? 11 BB-je van, buttonről sztem elég tág a shove range.
PokerStars
4 Players
$1.50+$0.25
Stacks:
CO h0ntr (5,080)
BTN Prawdziwosc (4,500)
SB zmaj9981 (2,310)
BB petozso (1,610)
Blinds: 100/200 Ante 25
Pre-Flop: (400, 4 players) petozso is BB :jd: :5s:
2 folds, zmaj9981 raises to 400
PETOZSO ?
Itt érdemes rátolni? Szerintem még van FE, de nem vagyok biztos benne, hogy ez jó 5let-e. Vagy itt nem feltételezzük róla, hogy rabol?
zmaj9981 72 hand alapján:
30/17 33%steal (CO 30% BTN 43% SB 29%)