feltéve, h hero, sb fold és bb call
a) Player 10 nyeri a hármas allin-t - ITM vagy
b) Player 3 nyeri az allin-t - player 7 kiesik, bubble, ahol zsetonarányok
player 10: 2910 és következő körben 800-at berak nagyvaknak
player 3: 5645
Hero: 4630
Player 6: 6815
c) Player 7 nyer és player 3 kiesik - bubble:
Player 7: 3895
Player 10: 4660
d) Player 7 nyer és player 3 viszi a side potot - 5 handed:
Player 7: 3895
Player 10: 2910
Player 3: 1750
vakok 400/800!
a) no comment
b) player 10-nek kétszer kell betenni a vakot, könnyen kieshet, de ha nem akkor is marad játszható stacked
c) izgalmas bubble
d) három short egymást fogja aprítani, vakokat nekik kell berakni
equityd: 29,87; 24,57; 24,15; 23,26
off: downswingben számolgassatok ilyen f***ságokat, ego boost, addig se törsz össze semmit, rájössz, h az agyhalottaknak akik lehúztak közük nincs ehhez
Szerintem itt UTG már egy bármilyen figurás lappal beteszi vagy inkább any2-vel, úgyis az ő kiesésére vár mindenki.
Kicsi még nagyon a mintám, szóval egyelőre még nem aggódok az első 3 hely aránya miatt. Csak eddig azon vettem észre magam, hogy általában legatyásodok a bubble-re, akár Turbot, akár Super Turbot játszom.
Sziasztok szeretnék csatlakozni a csoporthoz aktív tagja szeretnék lenni vagy szivesen gyakorolnék olyan játékosokkal akik 2-5-$os turbo 9max Sng-t játszanak.És a pokerstarson tolom az 1.75$os 9max-ot most szeretnék majd vmikor fellépni 3,4$-ra. Aki hasonló játékot tol és szeretne fejlődni velem együtt írjon.csatolok egy grafikont is
Joc, nálam pont fordított a helyzet. Ha ITM, akkor jó esetben be is húzom.
Ami elléggé megnöveli a ROI-t...
Ennek az "előélete" nálam kb. 500 hu sng. Szerintem tolj egy "párat" micro-n, és ha ráérzel, sokkal jobb lesz az első 3 hely közt az első aránya...
a husng topic igen jó közösség, csak ajánlani tudom.
igazából én azért "hagytam ott", mert befásultam, 9max st-ban jobban
érzem magam. sok a gyépés, akik még nem is hallottak az icm-ről,
ráadásul hu-ban is van "némi" előny.
Sziasztok szeretnék csatlakozni a csoporthoz aktív tagja szeretnék lenni vagy szivesen gyakorolnék olyan játékosokkal akik 2-5-$os turbo 9max Sng-t játszanak.És a pokerstarson tolom az 1.75$os 9max-ot most szeretnék majd vmikor fellépni 3,4$-ra. Aki hasonló játékot tol és szeretne fejlődni velem együtt írjon.csatolok egy grafikont is
Van egy handem. Érdekelne a véleményetek. 10max turbo.
UTG kevés read alapján képes laza pushokra, UTG+1 ismeretlen, BB jó reg, SB reg fish.
Push/fold? Range a callra?
[pokerhandreplays]3138078[/pokerhandreplays]
Van egy handem. Érdekelne a véleményetek. 10max turbo.
UTG kevés read alapján képes laza pushokra, UTG+1 ismeretlen, BB jó reg, SB reg fish.
Push/fold? Range a callra?
[pokerhandreplays]3138078[/pokerhandreplays]
Nem igazán értem a hosszas számolásokat. Nálam UTGnek 4950 zsetonja van. Ami stimmel is 10 főnél, 2000es indulósztekkel (amúgy ante nincs?). Ez esetben az utg openpushát, call nélkül is legfeljebb QQ+ adhatjuk meg.
Uh, elnéztem rendesen ezt a handet, nem is figyeltem induláskor kinek mennyi, s mikor UTG pushol, akkor csak a 950 látszott az asztalon...
Ante van, azt nem tom miért nem tette bele.
Egyébként persze, call nélkül sima fold. Az UTG+1 call miatt érdekes a hand. Persze mivel BB extra short, így lényegében megint nincs miről beszélni, sima fold. :)