sng hand
sziasztok,
nem szoktam handeket postolgatni, de erre mégiscsak kíváncsi lennék:
11+1$ fr turbó sng
Hero (JJ - Big Blind) wins - a pair of jacks wins over a pair of nines - submitted 04-04-2011 - 10:15 am - Poker Hand Replays
balomon épp proxxy gyűjtögetett anyagot a következő videójához :D
ellenfelek: dealeren steffen 13/12/4-et játszik 26os steallel 240 hand alapján
kisvakon kuzi 14/10/13,9 17es steallel valamint 25% resteallel 118 hand alapján
kérdésem az lenne, hogy jó döntés-e itt a JJ call?
az én elképzelésem ugyanis az volt, hogy a dealer any2 jelleggel próbál lopni, a kisvak pedig bmilyen párral, Ax-el esetleg KQval rátolta az allint.
véleményeteket előre is köszi
Szerintem teljesen jó itt a call.
Megnéztem sng wizardba is ami szerint szintén jó.
Még egy nagyon feszes range ellen is jó a JJ call.
Ha lazább range-t feltétlezünk mindkét játékosnál, akkor már 77+, AQo, AJs től adhatjuk.
Ennek a megoldására kíváncsi lennék, így wizard nélkül érzésből at mondanám max AK+, QQ+ itt amivel visszatoljuk, de hangsúlyozom kíváncsian várom a megoldást! Egyébként a statjaik alapján nem olyan eltévedt játékosok ezek, az a range szerintem laza nekik kicsit.
Nálam QQ+.
Erősen megcsúszott elméletnek tartom a jellemzéseket. Mindkét ellenfél szolid tight reg statokkal rendelkezik. BU any2 lopás 13bbvel? Seriosly? Ki az, aki a helyében szélesen lopna? Vagy miből indul ez a feltevés?
Izoláltnak látom a range-dzsét, mert a közepes lapokkal pusht várnék, így maradtak az erősek (amikkel akciót szeretne kapni), és talán pár gyengébb, ha tényleg egy ilyen utolsó lopással próbálkozik, de előbbiből többet raknék a skálájába (az osztottság miatt wizarddal bonyolult lenne elemezni). Ha a kisvak hasonlóan gondolkozik, akkor nem lát túl sok FE-t, ezért nagyrészt value lapokkal pushol. Vagyis messze nem 22+, KQ - az Ax meg eleve nonszensz, bármilyen resteal helyzetben, mivel nem resteal kártyák az ászok.
Ha az ellenfelek valóban regek, akkor nem fognak túlgondolkozni egy ilyen helyzetet, sem a 13 vakból BU karcsulást, sem egy vékony visszalopási helyzetet. Nem ez a standard.
Neked aztán hiába beszél az ember :).
update:
Mellesleg, csak abban a handben játszottam volna úgy, mint te, amelyikben dobtál.
Hahó, gyenge a játékod! És te még mindig az ellenfeleiddel vagy elfoglalva, meg azzal, hogy szerencse dolga, ki nyer, ki veszít.
:)
láttam a játékost korábban több asztalnál is és az maradt meg róla, hogy 50/100+ vakoknál elég lazán lopkod még 12-13BB sztekkből is 2,5bb-vel és szinte mindig dobott az allinekre. és nem any2-ra raktam csak "any2 jellegű"-re :D
köszönöm a kritikát, mindig gondolkodom azon, hogy egy szitut nem jól játszok, ezért kiváncsian várom hogy ezeket ki hogyan játszaná meg?
azért is raktam be pölö ezeket, mert nehéz az ultrabrutál vesztő ellenfish fejével gondolkodni, aki j7oval, vagy 4outtal callol, kevés helyzet adódik ahol 70-80% eqiutyvel tudom berakni a pénzt...
Egyébként "elégedett" vagyok az idei 12%os roimmal, sőt, tisztában vagyok vele hogy ennyit nem is lehet hozni hosszútávon, az idei 1000 játékban valószínűleg hotrunom volt ;-)
láttam a játékost korábban több asztalnál is és az maradt meg róla, hogy 50/100+ vakoknál elég lazán lopkod még 12-13BB sztekkből is 2,5bb-vel és szinte mindig dobott az allinekre. és nem any2-ra raktam csak "any2 jellegű"-re :D
amúgy lehet, hogy hülye vagyok, de akiket én láttam azok vagy nagyon weak játékot játszottak vagy csak szimplán donkok.
mondjuk lehet, hogy azért nem látom meg ezeket mert godmode-ban vagyok allinek alatt.
"kisebb" hotrunom van, remélem kitart sokáig: 29 sng 79,2% roi, +275,7$
lehet, hogy azért, mert minden sng elején beírom csetbe, hogy IDDQD és IDKFA?
:D:D:D
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h valaki használja e az ICM trainert edzés gyanánt?és ha igen kb mi számít jó eredménynek?én most 94%-ot tudok de még nem mélyedtem bele úgy érzem kellően.
Gondolkodom rajta h amint az időm engedi sng-kkel szerenék foglalkozni...jelenleg a tanulás fázisában vagyok.Bármilyen tanácsot szívesen fogadok pl.:milyen teremben, milyen játékot érdemes játszani (normál,turbo,superturbo)?ezekre nagyjából milyen br szükséges?
Előre is köszönöm.