Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG közösség topicja

straubbazsi
Válasz roliii kommentjére
2011. ápr. 4. 23:43

Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne h valaki használja e az ICM trainert edzés gyanánt?és ha igen kb mi számít jó eredménynek?én most 94%-ot tudok de még nem mélyedtem bele úgy érzem kellően.
Gondolkodom rajta h amint az időm engedi sng-kkel szerenék foglalkozni...jelenleg a tanulás fázisában vagyok.Bármilyen tanácsot szívesen fogadok pl.:milyen teremben, milyen játékot érdemes játszani (normál,turbo,superturbo)?ezekre nagyjából milyen br szükséges?
Előre is köszönöm.

Szia,

én csak röviden.

ICM trainer edzés:
90+% ráérzésre nem rossz, de amit én mindig mondok, hogy ha valaki ezzel akar hatékonyan fejlődni, akkor ne a döntésre koncentráljon, hanem mindig a skálára. Vagyis nem a p/f a lényeg, hanem hogy hány százalékkal push, hány százalékkal call. Ha pár százalék pontossággal meg tudod mondani (még inkább: pár lapra pontosan, tehát az összetételt is ismerve), hogy mivel mi, az az igazi tudás. És ezt tudod játék közben igazán alkalmazni majd.

Terem:
Ebbe majd más okosít, de amit fontos eldönteni, hogy instabil körülmények között (értsd: gyenge szoftver, lassan induló asztalok, lassú support, stb.) akarsz játszani könnyebb asztalokon, vagy stabil helyen, kényelmesen, de sok regulár játékossal viaskodva.

BRM:
Így hirtelen ezt mondanám:
normal: 80-100BI
turbo: 100-150
ST: 150-200(0 :D )

Ez általános. Változtat a konfortzóna, a mezőny, a limit, a bónuszok. Plusz, ha kényelmesen újratölthető a roll, akkor sok minden elképzelhető. :)

tarisznya
Válasz roliii kommentjére
2011. ápr. 5. 10:26

QQ fold

sziasztok

erdekelne a velemenyetek errol a leosztasrol:

weaktight | Hand | QQ - No Limit Holdem Tournament

ez a 10-ik leosztas volt manlin 78/12, nightmordor 12/0 statokkal rendelkeznek a 10 leosztas alatt.

tulsagosan weak volt a dobasom? en setre es flushdrawra tettem oket.

Tarisznya

tarisznya
Válasz tarisznya kommentjére
2011. ápr. 5. 10:39

es nem tudom eldobni es nem... :(

weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament

ChEaTeR
2011. ápr. 5. 10:39

Szerintem a verseny elején felesleges belemenni ilyen szitukba. Én hasonló helyzetekben szinte mindig dobok. Két ellenfél is van akiknél könnyen lehet K, felesleges kockáztatni a kiesést... ha dobsz marad még zsetonod bőven és később valószínűleg lesz még alkalmad jobb esélyek mellet bepakolni stacked.

thomas0318
Válasz straubbazsi kommentjére
2011. ápr. 5. 10:40

ST: 150-200(0 :D )
<--- Ezen azért derültem egyet, pedig nem vicces...

thomas0318
Válasz thomas0318 kommentjére
2011. ápr. 5. 10:43

1. QQ Szerintem nem weak a dobás, sokminden ott van a range-ben amivel szemben kis esélyünk van a javulásra (és itt nem elsősorban a maniac játékosra gondolok, és oddsunk is nagyon rossz
2. KK itt én is tönkrementem volna... és szerintem sok más sorstársunk is!

amauja
2011. ápr. 5. 10:44

Végülis jogos volt sztem. Egy 12/0-ás belehív egy ilyen flopba, nem igazán tehetném én sem másra, csakis jobb párra, mint a QQ, vagy inkább szettre. A másik gyerek jóval agresszívabb, nem ő volt a "gondolkodás tárgya", ha szabad így fogalmaznom. Ha manlin csak megad, egyértelmű megadás lett volna. Ahogy Jesus Fergusson mondta: "ha akkor tolod rá az egészet, amikor te vagy az esélyesebb, nem követtél el hibát". Ha QQ-val rátoltad volna, hibáztál volna a statisztika alapján. A turn Q szimpla mák, 2 outod volt! Tehát egy tök amatőr véleménye szerint: a dobás jogos!

amauja
2011. ápr. 5. 10:52

A KK szopáshoz nincs sok minden hozzátenni való: Q8s-el megad sb ekkora vakoknál?! Hát bazmeg! Csak játsszon így tovább, sokat fogunk tőle nyerni a jövőben!

straubbazsi
Válasz miténtudom kommentjére
2011. ápr. 5. 11:04

QQ: totál standard parti. Mindenképpen nagyon nehéz lett volna folytatni ezen a floppon, bármi történik. A donk és az all-in olyan szempontból örömteli, hogy egyszerű dobásunk van.

KK: Floppon kevesebbet hívnék (fél kassza körül), hogy könnyebben adják kisebb kézbe párok, A magasok, vagy ami éppen úgy gondolja. Elgondolkoznék a nyit-passz-nyit játékon is. Talán ebben látom a legtöbb értéket. Ha turnon passzolunk, akkor a river nyitásunkat könnyebben adja meg. Ha ő nyit riveren, akkor értéket nyerünk a blöfftől, a nyolcasok ellen meg pot controlloztunk és nem vesztünk el mindent.

tarisznya
Válasz amauja kommentjére
2011. ápr. 5. 11:13

koszonom a valaszaitokat,

ez inkabb badbeat, de ezert szeretem a PS rng-t :), no meg a jatekostarsakat

weaktight | Hand | KK - No Limit Holdem Tournament

urdes 16/10
trumpcard 39/24
szivkiraly 10/8

inkabb dobjam???

4.-iknek vegeztem ezzel a handdel

weaktight | Hand | Q7o - No Limit Holdem Tournament