Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

pszibu
Válasz Galambos Tarzan kommentjére
2012. aug. 2. 18:41

Igen, tényleg. Őszintén szólva ebben a helyzetben szerintem is el vagy tévedve. Itt a FE a lényeg, semmi más. [...] De legtöbbször itt foldot fogsz kapni, és ez a lényeg: FE.

értettem ám a logikát már az eredeti postból is. :) csak ez szerintem az első lebukásig működik, és ezt nem látom, hogy hol kalkulálod bele. ha akkor partiban maradunk, utána (a példában) 3 ellenünk fellazuló ellenféllel maradunk játékban, ami szuper 22 bb-vel, van terünk befeszülni. :)

hosszútávon nem a teljesen ekviti nélküli lappal elnyert vakokra gyúrnék, hanem arra az imidzsre, hogy ne akarjanak lap nélkül pusholni, vagy callolni ellenem. az egyik sng-ben sikeresen ellopott x zsetonod nem megy át a következő versenyre, ha abban történetesen kiesel, viszont a nót az igen.

szr
Válasz pszibu kommentjére
2012. aug. 3. 10:21

értettem ám a logikát már az eredeti postból is. :) csak ez szerintem az első lebukásig működik, és ezt nem látom, hogy hol kalkulálod bele. ha akkor partiban maradunk, utána (a példában) 3 ellenünk fellazuló ellenféllel maradunk játékban, ami szuper 22 bb-vel, van terünk befeszülni. :)

hosszútávon nem a teljesen ekviti nélküli lappal elnyert vakokra gyúrnék, hanem arra az imidzsre, hogy ne akarjanak lap nélkül pusholni, vagy callolni ellenem. az egyik sng-ben sikeresen ellopott x zsetonod nem megy át a következő versenyre, ha abban történetesen kiesel, viszont a nót az igen.

Azt nem érted, hogy ha tudja rólad, hogy any2 pushon vagy, akkor is a lapjai 80%-át el kell dobnia, ha nagyjából ismeri az ICM-et. Főleg buborékban. Mert lazábban callozni $EV-ben mínuszos.

Electrocowboy
Válasz straubbazsi kommentjére
2012. aug. 30. 9:42

Sziasztok,

6max sng edzőt keresnék.Van itt ilyen személy?Vagy valaki ismer olyat aki nyerő regular?10-20 dolláros tétre kellene.Oktatás nyelve magyar legyen.

dexterjacko
2012. aug. 30. 10:11
Electrocowboy
Válasz dexterjacko kommentjére
2012. aug. 30. 12:51

Nem hiszem,hogy folyékonyan beszél magyarul :)) Nem 20< tétre kell edző.Beszélek angolul,de korántsem érzem sem a nyelv sem a póker tudásomat olyan szinten.

dexterjacko
2012. aug. 30. 13:35

íjj odáig nem jutottam el, bocs :)

Electrocowboy
2012. aug. 30. 21:34

Semmi baj.
Remélem azért nem kaptam üzenetet,mert nincs megfelelő mennyiségű hozzászólásom.

devilke
2012. szept. 27. 11:47

weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament

butaság volt e.

a miértje:

bár 130fo MTT (amiert ide rakom mert foasztal) alacsony tét, tehat sok a gyenge jatekos.

bar emberunk 18/13 at jatszik, amiota foasztalon vagyunk kb 30% ban pushol, tehat a cel egyertelmuen az volt hogy vele keruljek ossze.

trixilw
Válasz devilke kommentjére
2012. szept. 27. 12:19

weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament

butaság volt e.

a miértje:

bár 130fo MTT (amiert ide rakom mert foasztal) alacsony tét, tehat sok a gyenge jatekos.

bar emberunk 18/13 at jatszik, amiota foasztalon vagyunk kb 30% ban pushol, tehat a cel egyertelmuen az volt hogy vele keruljek ossze.

Szerintem inkább az MTT topicba rakd be. Itt túlságosan nem tudunk szabadulni az ICM hatása alól és nemigen lehet azt számolni a pontos fizetési struktúra nélkül.
Viszont arra gondolok, hogy igen lapos lesz, ami nem éppen a laza játéknak kedvez, ezért figyelembe véve a gyenge asztalt valamint a stackek méretet (nem lesz elég fold equityd a mögötted ülőkön) én ezt itt kihagynám. 77-től esnék erősen gondolkodóba.

devilke
2012. szept. 27. 13:01

az elso 3 hely fizet ertelmesen, a tobbi az kb semmi tehat olyasmi mint egy sima sng..

(40,25,15 kb) itt igazan az a legszarabb a dologban hogy bejott amit gondoltam, de utolag visszanezve neccesebbnek tunik, allin-korfold megy az aztanlon regota, nalam viszont laphalál, utobbi 30 handben nem volt Jx nel jobb lapom. tehat ha figyelik akkor nagyon-nagyon feszes vagyok.

Élő ügyfélszolgálat