Igen, tényleg. Őszintén szólva ebben a helyzetben szerintem is el vagy tévedve. Itt a FE a lényeg, semmi más. [...] De legtöbbször itt foldot fogsz kapni, és ez a lényeg: FE.
értettem ám a logikát már az eredeti postból is. :) csak ez szerintem az első lebukásig működik, és ezt nem látom, hogy hol kalkulálod bele. ha akkor partiban maradunk, utána (a példában) 3 ellenünk fellazuló ellenféllel maradunk játékban, ami szuper 22 bb-vel, van terünk befeszülni. :)
hosszútávon nem a teljesen ekviti nélküli lappal elnyert vakokra gyúrnék, hanem arra az imidzsre, hogy ne akarjanak lap nélkül pusholni, vagy callolni ellenem. az egyik sng-ben sikeresen ellopott x zsetonod nem megy át a következő versenyre, ha abban történetesen kiesel, viszont a nót az igen.
Sziasztok,
6max sng edzőt keresnék.Van itt ilyen személy?Vagy valaki ismer olyat aki nyerő regular?10-20 dolláros tétre kellene.Oktatás nyelve magyar legyen.
Nem hiszem,hogy folyékonyan beszél magyarul :)) Nem 20< tétre kell edző.Beszélek angolul,de korántsem érzem sem a nyelv sem a póker tudásomat olyan szinten.
íjj odáig nem jutottam el, bocs :)
Semmi baj.
Remélem azért nem kaptam üzenetet,mert nincs megfelelő mennyiségű hozzászólásom.
weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament
butaság volt e.
a miértje:
bár 130fo MTT (amiert ide rakom mert foasztal) alacsony tét, tehat sok a gyenge jatekos.
bar emberunk 18/13 at jatszik, amiota foasztalon vagyunk kb 30% ban pushol, tehat a cel egyertelmuen az volt hogy vele keruljek ossze.
weaktight | Hand | 55 - No Limit Holdem Tournament
butaság volt e.
a miértje:
bár 130fo MTT (amiert ide rakom mert foasztal) alacsony tét, tehat sok a gyenge jatekos.
bar emberunk 18/13 at jatszik, amiota foasztalon vagyunk kb 30% ban pushol, tehat a cel egyertelmuen az volt hogy vele keruljek ossze.
az elso 3 hely fizet ertelmesen, a tobbi az kb semmi tehat olyasmi mint egy sima sng..
(40,25,15 kb) itt igazan az a legszarabb a dologban hogy bejott amit gondoltam, de utolag visszanezve neccesebbnek tunik, allin-korfold megy az aztanlon regota, nalam viszont laphalál, utobbi 30 handben nem volt Jx nel jobb lapom. tehat ha figyelik akkor nagyon-nagyon feszes vagyok.