Póker Fórum Archívum > Sit&Go > SNG tanuló topic

Matt Coburn
Válasz trixilw kommentjére
2013. szept. 9. 14:51

stove-ozz még egy kicsit... :)

De milyen range-t adtál neki? Nagyvakon gubbaszt, checkel. A kezében szemét van, nem? Ha kicsit is agresszív akkor minden valamirevaló lappal rátolja. 97o, Q9, Q7, ilyesmi ver, de kezében lehet ezermillió húzó és gyengébb párok amikkel vagy 70%-os hátrányból pattog.

javítok: ez egy limpelő szépfirma. Nem sokkal erősebb a range-e szerintem, mintha BB-n ülne. Mint ahogy a parti is mutatta. :D

trixilw
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. szept. 9. 15:06

De milyen range-t adtál neki? Nagyvakon gubbaszt, checkel. A kezében szemét van, nem? Ha kicsit is agresszív akkor minden valamirevaló lappal rátolja. 97o, Q9, Q7, ilyesmi ver, de kezében lehet ezermillió húzó és gyengébb párok amikkel vagy 70%-os hátrányból pattog.

javítok: ez egy limpelő szépfirma. Nem sokkal erősebb a range-e szerintem, mintha BB-n ülne. Mint ahogy a parti is mutatta. :D

feljebb már leírtam, hogy a limpelőről egy ilyen line és ilyen size után mit gondolok. És akkor van a BB, ami persze random, de ő nem számít most mert eldobta.

Matt Coburn
2013. szept. 9. 15:22

feljebb már leírtam, hogy a limpelőről egy ilyen line és ilyen size után mit gondolok. És akkor van a BB, ami persze random, de ő nem számít most mert eldobta.

Hiányzik az ellenfelünk jellemrajza ami ugye döntő infó annak megítélésében hogy ez a limp egy tudatos limp és monstert takar, vagy csak belimpelt mert gyenge a lapja és nem olvasta a könyvben hogy olyannal vagy emel, vagy dob. Ha mikrón zajlik a küzdelem akkor inkább az utóbbi lesz a gyakori szerintem.

trixilw
Válasz Matt Coburn kommentjére
2013. szept. 9. 18:58

Hiányzik az ellenfelünk jellemrajza ami ugye döntő infó annak megítélésében hogy ez a limp egy tudatos limp és monstert takar, vagy csak belimpelt mert gyenge a lapja és nem olvasta a könyvben hogy olyannal vagy emel, vagy dob. Ha mikrón zajlik a küzdelem akkor inkább az utóbbi lesz a gyakori szerintem.

Pedig megvan a jellemrajz, csak össze kell rakni. Thorles nem írta, hogy reg, tehát random. Limpel BU-ról rögtön eltoljuk a passzívabb gyenge játékos kategóriába. Szóval felállítunk egy adott range-t BU openlimpre, legyen mondjuk 30-35% között eléggé eltolva.
Megérkezik ez a flop amire így reagál, a range-ét nagyon nagyon pontosan meg lehet ezek után állapítani.
Thorles írta, hogy agróbbnak látta. De a maniacot kizárhatjuk, egyrészt erről kaptunk volna note-ot másrészt limpelt. Az apró darabok mind összerakják a range-ét. Utána márcsak számolni kell.

Matt Coburn
2013. szept. 9. 19:14

De dáma párt király kickerrel 20bb-n ilyen ellenféllel szemben szerintem nem szabad eldobni flopon. Sima sorhúzók, sznhúzók bejátszanak, top, second párok mindenféle kickerekkel, valamennyi blöff is benne van a történetben. Ha egészen pontosan be tudnánk lőni hogy ilyen visszaemelést mivel csinál akkor lehetne számolgatni de így annyi benne a feltételezés hogy nem lehet ez kérdés. Tegye fel a kezét aki bedobta volna ennyi infó alapján.

meg ugye normál esetben itt egy 4 bb-s emeléssel indítunk legalább, és akkor a flopos emelés is nagyobb is az odds is kedvezőbb lesz. Azért szállunk be mert párt akarunk létrehozni és azzal tönkremenni. Most megvan a pár és akkor bedobjuk?

fukika
Válasz straubbazsi kommentjére
2015. dec. 20. 20:05

Üdv. Valaki egy értelmes stratégiát amit még mindíg lehet használni ... akármilyen olyan olvasnivalót ami segíthetne a játékomon. Másfeles turbó illetve regular 9 max os sng-ken játszom.
Esetleg valaki aki kielemezné szörnyű játékomat. nem nagy minta kb 80 SNG hogy min kéne változtassak. stb..

trixilw
2015. dec. 20. 21:18

Piros oldalon vannak oda máig használható videók. Nosferatv-re keress rá. De a mai világban nagyon nem éri meg 9-max sng-ket tanulni

BrenDoN
2015. dec. 21. 10:54

Piros oldalon vannak oda máig használható videók. Nosferatv-re keress rá. De a mai világban nagyon nem éri meg 9-max sng-ket tanulni

FR-SNG-t tanulni legalább annyira halott, mintha valaki most kezdi el elsajátítani a katódsugárcsöves TV szerelését.

trixilw
2015. dec. 21. 11:13

Szerintem nem, mert a sok retró hippinek jó pénzért lehet eladni a katódsugár szaktudást, de FR SNG-nél ma már a FL is jobb órabért hoz.

scigabacsi
2016. szept. 4. 20:19

SNG-be hosszútávon a sima vagy a knock out éri meg jobban?

Élő ügyfélszolgálat