100NL DEEP: QQ, mas altal 4betelt potban
sarahsahara 5000 hand alapjan 16.3/11.3/2.9 regular, mondhatnam nitty PF, 18%-ban lop csak es 18%-ban jatszik SB-rol, azonban 80%-ban c-betel.
Flop > 40%-ban nyit (emelessel)
Turn > 35%-ban nyit (emelessel)
River > 19%-ban nyit (emelessel)
(0.50|1.00 No Limit - Cash Game) Real Money
- sarahsahara sitting in seat 1 with $229.64
- Godmode79 sitting in seat 2 with $194.53 [Dealer]
- mondoman9b sitting in seat 3 with $50.18
- Pimparello sitting in seat 4 with $107.65
- flowing1 sitting in seat 5 with $75.20
- TheDix sitting in seat 6 with $162.43
mondoman9b posted the small blind - $0.50
Pimparello posted the big blind - $1.00
** Dealing card to Godmode79: :Qh:, :Qc:
flowing1 called - $1.00
TheDix folded
sarahsahara raised - $4.00
Godmode79 raised - $15.00
mondoman9b folded
Pimparello folded
flowing1 folded
sarahsahara raised - $41.00 total
itt az extra idot vettem igenybe, majd megadtam, mert ugy ereztem, hogy eleg deep-ek vagyunk... Jo jatek?
Godmode79 called - $26.00
** Dealing the flop: :2s:, :Qd:, :Js: (84.5$)
sarahsahara bet - $51.00
Godmode79 - ???
Nehéz olvasni ezt a HH-t. A preflop sarahsahara raised - $41.00 azt jelenti, hogy 41-ig vagy 56-ig emelt?
Ha csak 41-ig akkor határeset, a nagy stackek miatt megadható, de sztem csak akkor, ha feltételezésed szerint nem csak kizárólag AA és KK-val játszik így az ellen.
Ha 56-ig emelt, akkor többnyire fold egy ilyen játékos ellen különösebb read nélkül.
Flopon a top set sima all-in, nem nagyon látok más lehetőséget. AA, KK, JJ simán megadhatja, ha meg nincs semmije úgyse nyersz többet.
Szerintem azert nem olyan könnyű. Én a preflop jatek alapjan a srac helyeben eltudnak dobni egy KK-at mivel AA, QQ es JJ ver....Szoval csak akkor fogja megadni ha JJ vagy AA van nála.....De így is siman allin, igazbaol nincs mas opcio....Ha csak megadod feltünő, plusz mit csinalsz ha egy A vagy K jön le...
ALLIN :-)
Nehéz olvasni ezt a HH-t. A preflop sarahsahara raised - $41.00 azt jelenti, hogy 41-ig vagy 56-ig emelt?
A standard játék az all in! De valóban elég nitty sarahsahara, így én, ha nem volt komolyabb előzménye a partinak, akkor AA-KK, ritkán JJ, AKs lapokra rakom. Így nem sok out-ja van. A slowplay necces, de ilyen szűk zóna ellen poziból talán még jó is lehet.
Ha csak egy kicsit is több lappal emelne az ellenfél preflop, akkor már fel se merülne bennem a slowplayelj egy ilyen flopon, amikor már ennyi pénz van a kasszában!
Szerintem is all-in kell tolni. Flop után mindenképp tied a legjobb kéz, és hát mikor kell megnyerni, ha nem most?! Kényszerhelyzetbe kell hozni..Én leginkább AK-ra (AQ of spades,és jön a flush, de ez durva lenne, ) tenném (mert ugye ritkán postolunk olyan partikat, amiket megnyerünk :S)..Mindenesetre be kell tolni..
Én leginkább AK-ra (AQ of spades,és jön a flush, de ez durva lenne, )
A slowplay necces, de ilyen szűk zóna ellen poziból talán még jó is lehet.
ne csigázz!!! lássuk a végét is!
amúgy itt már félnék, sőt ismerve magam örülnék, hogy nem toltam allint, mert tuti flush van az ellennél.
az volt?
Na valami ilyesmire számítottam..Továbbra is kitartok az AK of spades, vagy AQ of spades mellett, slowplayre játszik, vagy esetleg vár a negyedik zöldre, ami összehozza a színt AA/KK párjára..Riverre jön a negyedik??
Mindenesetre nehéz döntés. Emelni kellene, úgy kb. a pottal, de valószinű meg fogja adni, szóval a check se hülyeség..Végülis kapunk egy ingyen lapot (10 outtal), amivel fullra (vagy pókerre) javulhatunk. Nem tudom..Ebben az esetben én végülis checkelnék..Vagy rosszul gondolom??