Vika
Válasz sariboxer kommentjére
2008. ápr. 3. 16:47
ha ful stackje van valoszinuleg dobom, de igy all in raktam, szerencsere jol tettem:
Game # 788365671 - Texas Holdem No Limit EUR 0.50/1 - Table "Guipuzcoa"
Players(max 6):
RoadToRuin (EUR 379.90 in seat 1)
Hero (EUR 100.00 in seat 2)
DEATHTILT (EUR 88.50 in seat 3)
MONEYMAGNT (EUR 76.25 in seat 4)
Rabi3 (EUR 110.40 in seat 5)
rontau (EUR 58.75 in seat 6)
Small Blind: Rabi3 (0.50)
Big Blind: rontau (1.00)
Dealer: MONEYMAGNT
Hero was dealt: 9d - 9c
RoadToRuin Fold
Hero Raise (4.00)
DEATHTILT Fold
MONEYMAGNT Fold
Rabi3 Call (3.50)
rontau Call (3.00)
Flop Ts - 6h - Tc
Rabi3 Check
rontau Check
Hero Bet (9.75)
Rabi3 Fold
rontau Raise (26.00)
Hero Raise (55.00)
rontau All-In (28.75)
Hero Payback (10.00)
Turn Ts - 6h - Tc - 8s
River Ts - 6h - Tc - 8s - Kd
rontau shows: 4c - 4d (two pairs, tens and fours)
Hero shows: 9d - 9c (two pairs, tens and nines)
Hero wins: EUR 118.50 (with two pairs, tens and nines)
Rake: EUR 3.00
Game ended 2008-04-02 18:10:02 GMT+01:00
Game # 788373771 - Texas Holdem No Limit EUR 0.50/1 - Table "Guipuzcoa"#EO
Mikrolimitesként mindig megdöbbenek, hogy milyen húzásokat csinálnak NL100 környékén is sokan. Egy 44-re feltenni a fél beülőjét... Hát ő tudja. Mindenféle lapra gondoltam, de kis pp-re még véletlenül sem.
Részedről viszont szép hívás volt.
Godmode
Válasz Vika kommentjére
2008. ápr. 4. 0:59
Én ilyen helyzetben nagyon ritkán cbetelek. Lehet, hogy hiba, de ha már ketten jöttek velem, és nem talált el a board, akkor szeretek "passzivitásba vonulni".
Ilyen flopon ti kötelezően cbeteltek két ellenfél ellen 99-el? Én checkelnék, ez hiba?
Szerintem pont ezen a floppon kell 100%-ban c-betelned, akar ket ellenfel ellen is!!
1/2 stack ellen sokszor en is bevallalok ilyen szituaciot, neha helyesen, neha helytelenul...
peterpanic
Válasz Godmode kommentjére
2008. ápr. 4. 1:26
Godmode: én is cbetelnék ilyen flopon, de elmondhatná mindenki ki miért tenné/vagy nem tenné.
én egyrészt azért, mert ha agresszív asztalon játszok, valaki visszaemelhet, mert "ugysehiszem el hogy tizese van, a többit meg eldobja még egy ilyen átlátszó blöffkisérletre is"... és akkor lehet visszaemelni szépen, és mindjárt egy egész jókis potot lehet vinni.
másrészt, ha tizese van, az esetek 80%-ban csak meg fog adni, és mivel poziciód van, később könnyen kordában tudod tartani a pot méretét.
ugye hamardik esetben eldobhatják a lapjukat, és miénk a pot.
negyedik esetben pedig ha 8as van annál alacsonyabb párja van, maximalizáljuk a profitot.
azthiszem nagyjábol lefedtem az ellenek range-it, overpárok ellen viszont szívás van, mert ők vissza fognak emelni...
jól gondolom?
Vika
Válasz Godmode kommentjére
2008. ápr. 4. 6:02
Szerintem pont ezen a floppon kell 100%-ban c-betelned, akar ket ellenfel ellen is!!
1/2 stack ellen sokszor en is bevallalok ilyen szituaciot, neha helyesen, neha helytelenul...
Elfogadom a véleményed természetesen. Amit írtam a több ellenfél elleni cbetelésemről, azt nem erre a szitura kivetítve értettem, hanem a saját limitemre és termemre, ahol finoman szólva is eklektikus vagy fogalmazzunk inkább úgy, hogy idióta játék folyik, főleg így hajnalban. Mióta szinte csak eszetlen amikkal játszom, én meglehetősen "tutista" lettem. ;)
sariboxer
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 4. 7:59
Godmode: én is cbetelnék ilyen flopon, de elmondhatná mindenki ki miért tenné/vagy nem tenné.
én egyrészt azért, mert ha agresszív asztalon játszok, valaki visszaemelhet, mert "ugysehiszem el hogy tizese van, a többit meg eldobja még egy ilyen átlátszó blöffkisérletre is"... és akkor lehet visszaemelni szépen, és mindjárt egy egész jókis potot lehet vinni.
másrészt, ha tizese van, az esetek 80%-ban csak meg fog adni, és mivel poziciód van, később könnyen kordában tudod tartani a pot méretét.
ugye hamardik esetben eldobhatják a lapjukat, és miénk a pot.
negyedik esetben pedig ha 8as van annál alacsonyabb párja van, maximalizáljuk a profitot.
azthiszem nagyjábol lefedtem az ellenek range-it, overpárok ellen viszont szívás van, mert ők vissza fognak emelni...
jól gondolom?
en is igy gondolom, raadasul elvileg az overpartol sem kell nagyon felni, mert az itt csak JJ+ lehet, ami viszont mar prfelop visszaemelt volna
Littlemage
2008. ápr. 4. 11:46
sariboxer írnál magadról pár szót, amolyan bemutatkozásképpen? Tetszenek a hozzászólásaid, logikusak. ebben helyzetben én is beszoktam vállalni a push-t.
sariboxer
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 4. 15:51
sariboxer írnál magadról pár szót, amolyan bemutatkozásképpen? Tetszenek a hozzászólásaid, logikusak. ebben helyzetben én is beszoktam vállalni a push-t.
kb. 2 eve pokerezem, de inkabb csak - jo esetben penzt termelo - hobbikent, amugy van "rendes" munkam is. a bosson kezdtem jatszani 3 $-os sng-kat azt nyomtam majd 1 evig, de a vegen mar 30$-osokat jatszottam. azert hatalmas sikereim nem voltak, asszem kb. ketszer 1K-t cashoutoltam. utana kezdtem foglalkozni a cg-mel - addig a bosson altalaban vesztettem, amig csak ugy beultem. jatszottam kb. 4 honapot a mansionon, de akkor ott meg csak fr volt, amitol egy ido utan megorultem, meg nem is volt kello turelmem hozza, ezert atmentem a B2B-re. azert jol jartam a mansion-nel az akkor meg - ongame fuzio elott - kivetelesen gyenge mezonytol egesz sokat nyertem, sot parszor elindultam a 150K guaranteed-on, ahol egyszer 5. lettem; azota is magasan az eletem legjobb torna eredmenye. Elsore kicsit csalodas volt amugy mert 5 embernel meg chipleader voltam es az elso dij 33 K volt...Aztan 2007. szeptembertol jott a B2B, mert valtani akartam sh cg-re. A mansionos nyeres utan el is kezdtem "nagy mellennyel" jatszani nl50-en (euro), de miutan 2 nap alatt vesztettem 300 eurot ra kellett jonnom, hogy nem tudok sh cg-t jatszani. ezutan olvastam rola egy csomot es elolrol kezdtem nl20-tol. Kozben a first depo bonus miatt valtogattam a B2B skineket, de aztan talaltam egy olyan B2B oldalt, ahol kb. ketszer akkora rake-backem van mint a sima B2B-s cash back, ez boven kivaltja a first deposit bonusokat; azota csak ott jatszom. ez jo is, mert mar elegge idegesito volt a havonta torteno site-valtas. jelenleg nl100-on jatszom egyszerre 6 asztalon, kb. 20 K handet egy honapban. mar meglenne a bankrollom a nl200-hoz is, de oszinten szolva nl50-en tobb mint ketszer akkora a bb/100-am mint nl100-on, ugyhogy meg az is kerdes szamomra, hogy hol eri meg jobban jatszani.
ööö kivancsi vagy meg valamire?
spirited
2008. ápr. 4. 16:09
Ez érdekes volt, már én is meg akartam kérdezni, hogy is indult a "karriered". Amúgy milyen bb/100-at hozol nl100-on?
sariboxer
Válasz spirited kommentjére
2008. ápr. 4. 16:17
Ez érdekes volt, már én is meg akartam kérdezni, hogy is indult a "karriered". Amúgy milyen bb/100-at hozol nl100-on?
hat amikor elkezdtem ott jatszani, akkor volt egy remek szeriam, amikor kb. 20 K hand alatt valami 5 es 6 kozotti volt, de 2008-ban eddig volt ket nagy szopoidoszakom es azok kozott sem volt az igazi, ugyhogy a 2008-as eredmeny kb.szanalmas 1 bb/100 nl100-on. keretik nem nevetni
Littlemage
2008. ápr. 4. 16:29
ööö kivancsi vagy meg valamire?
Köszi, érdekes bemutatkozó :). esetleg még annyi, hogy hány éves vagy? S a köv. akademias találkozóra szándékozol elmenni?