Godmode
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 4. 17:25

van egyebkent uj tagok bemutatkozasa topik kategoria is... ;)

sariboxer
Válasz Littlemage kommentjére
2008. ápr. 4. 17:34

Köszi, érdekes bemutatkozó :). esetleg még annyi, hogy hány éves vagy? S a köv. akademias találkozóra szándékozol elmenni?

oreg vagyok, 32 leszek, es persze ha lesz majd es tudok rola es jo az idopont akkor miert ne. de ez tenyleg nem ide valo, csak en nem birom atrakni a megfelelo helyre.

dehogy akkor mar tovabb off-oljak - ezt a topikot speciel ugyis en inditottam - erdekes szamomra, hogy egymassal szemben menniyvel szimpatikusabb itt a legkor mint az ophun

BaLa
Válasz peterpanic kommentjére
2008. ápr. 4. 19:09

Szerintem pont ezen a floppon kell 100%-ban c-betelned, akar ket ellenfel ellen is!!
1/2 stack ellen sokszor en is bevallalok ilyen szituaciot, neha helyesen, neha helytelenul...

Godmode: én is cbetelnék ilyen flopon, de elmondhatná mindenki ki miért tenné/vagy nem tenné.

én egyrészt azért, mert ha agresszív asztalon játszok, valaki visszaemelhet, mert "ugysehiszem el hogy tizese van, a többit meg eldobja még egy ilyen átlátszó blöffkisérletre is"... és akkor lehet visszaemelni szépen, és mindjárt egy egész jókis potot lehet vinni.
másrészt, ha tizese van, az esetek 80%-ban csak meg fog adni, és mivel poziciód van, később könnyen kordában tudod tartani a pot méretét.

ugye hamardik esetben eldobhatják a lapjukat, és miénk a pot.
negyedik esetben pedig ha 8as van annál alacsonyabb párja van, maximalizáljuk a profitot.

azthiszem nagyjábol lefedtem az ellenek range-it, overpárok ellen viszont szívás van, mert ők vissza fognak emelni...

jól gondolom?

Oks, meggyőztetek.:)
Igazából nem tudom, miért checkelnék.:D Talán mert akkor az egyik ellenfél elkezd blöffölni és akkor elkaphatom...
Egyébként semmivel vagy drillel általában ment volna a cbet, csak pocketpárral nem, de ezentúl menni fog azzal is.:)

sariboxer: Szép read, grat!

Élő ügyfélszolgálat